RN DIREKT#69:
Reddit, helgens aktivism och DEBATT MED NU-REPRESENTANT!

RADIO NORDFRONT. Ikväll är det dags för Radio Nordfront som vanligt och vi kommer diskutera allt mellan himmel och jord känns det som. 3 gäster medverkar!

Ikväll kommer Michael Hovila från Motståndsrörelsens finska gren att medverka för att berätta lite om vad Reddit är för en internetplatform och om hur det går med aktivismen i Finland.

Även den norske nästeschefen Tommy Nyberg kommer att medverka för att berätta om gårdagens nationsgräns-överskridande aktivism.

Motståndsrörelsen bedriver aktivism överallt:

Notera gärna att Fredrik Vejdeland utlämnade den offentliga aktivismen i Norge och Finland.

Några av kvällens ämnen:

  • Nörden, skribenten, nazi-filantropen och tillika medlemmen i Nordiska motståndsrörelsens finska gren, Michael Hovila, berättar om vad Reddit är för något och hur han fram tills nyligen framgångsrikt drev en Motståndsrörelsen-anstruken avdelning på Reddit med 120 000+ prenumeranter.
  • Hovila berättar om helgens aktivism i Finland som har udden mot en så kallad antirasistisk kampanj.
  • Tommy Rydberg från Rede 1 i Norge medverkar för att berätta om hur norrmän och svenskar under gårdagen bedrev aktivism över landsgränserna Sverige — Norge.
  • Den nationalistiska organisationen Nordisk Ungdoms attack på Nordiska motståndsrörelsens ideologi. Radio Nordfront började spamma ner — vid 14:59 idag — representanter för Nordisk Ungdom med inbjudningar till kvällens sändning, bland andra: Fredrik Hagberg, Patrik Forsén och en rad Twitter-konton i jakten på en representant för Nordisk Ungdom som vill medverka då artikeln kommer att diskuteras. Nordisk Ungdom har fram tills att ämnet har avhandlats i sändningen på sig att nappa på erbjudandet — något som de förhoppningsvis kommer att göra så att det blir lite diskussion! :-) Uppdatering: Björn Herstad från Skandinaviska förbundet kommer att medverka!
  • Punkterna skolgång, försvar och ekonomi i Alternativ för Sveriges partiprogram gås igenom.
  • Allt fler nyanlända börjar genom arbetsmarknadsåtgärder arbeta i förskolan, vilket har lett till protester från föräldrar. På vissa håll har tjänstemän lyssnat på protesterna, medan föräldrar på andra håll har tvingats flytta sina barn till andra förskolor. Relaterad läsning gällande registerutdrag på ”nyanlända”/inkräktare.
  • CETA-avtalet — Comprehensive Economic and Trade Agreement – är ett avtal mellan EU och Kanada. Detta avtal skall möjliggöra så kallad fri handel mellan EU och Kanada. Vilka krafter tjänar på detta avtal och vad kan det innebära?
  • Radio Nordfront dissekerar Sveriges Radios två dokumentärer Min tid i Nordiska motståndsrörelsen och Barnen i Nordiska motståndsrörelsen ännu mer.

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

10k lyssningar på 1.5 dygn. 😀 De e najs! #rn #podcast

A post shared by NTV (@ntv1889) on

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd oss på månadsbasis:

Det finns möjligheter för alla som vill stödja Radio Nordfront och NTV samtidigt: MakerSupport. :-)

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits
Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT #69: NU:s ideologiska attack, lite om Reddit och aktivism överallt” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Althögerskribent kritiserar "västbegreppet" och kulturimperialism | Nordfront.seVeraWilliamSvar på frågor om nationalsocialismen | Nordfront.seAndreas Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

Hoppas någon från NU nappar, det skulle kunna bli ett höjdaravsnitt :)

Gunnar
Medlem

Fyfan vilken sjuk artikel av NU. Här har vi alltså ytterligare en ”nationell” organisation som i princip säger att de hellre lever i dagens samhälle än i ett där Nordiska motståndsrörelsen styr.

Snaran dras åt och det blir allt tydligare vilka som är kontrollerad opposition och vilka som utgör den på riktigt…

Senaste
Medlem

Ja, det var en underlig artikel med en del egna utsvävande tolkningar.

Christian Hamilton
Medlem

NU:s artikel är skriven i en otroligt felaktigt överdriven, näst intill lögnaktig, stil att man kunde tro den var skriven av Bonniermedia eller annan svenskfientlig instans.

Ragnar
Medlem

Tur att det finns ett alternativ till skräpmedia och deras folkmordsunderhållning.
Jag önskar att det fanns ännu mer, varje dag.

Freddy
Medlem

Ni bör möta artikeln skriftligt också. Vi är nationalsocialismens kämpar och vi kommer att försvarar den mot alla angrepp.

Fredrika
Medlem

Det var väldigt trevligt av Herstad att vilja medverka. Men jag blir mycket beklämd av att så intelligenta och politiskt medvetna människor vet så lite om vår nationalsocialism. Hur ska man då medvetandegöra ”ordinära” människor? Väldigt nedslående.

Det talar för argumenten att vi måste använda oss mer av emotionell påverkan av folk istället för intellektuell. Sånt som jag hatar, som vänsterextremisterna på SVT och de judiska tidningarna sysslar med. Hollywoodpolitik.

Bedrövligt.

Andreas
Medlem

Riktigt härligt avsnitt och stimulerande samtal med NU.

Synd dock, att det nästan alltid handlar om halmgubbar som vi sedan måste dementera. Hade varit intressant att, som de nämnde i radion, bemöta faktisk kritik av saker vi faktiskt sagt eller skrivit, såsom Vår Väg.

trackback

[…] söndags gästade Dackeinstitutets Björn Herstad Radio Nordfront för en ideologisk debatt. Det var en intressant och trevlig diskussion, men den hade som jag ser det två strukturella […]

William
Medlem

Förstår mig inte riktigt på NU’s katolska högernihilism med prat om någon slags luddig kulturnationell reqonquista som ska bedrivas teori-ideologiskt. De får ta och gaska till sig lite och börja dra ut på korståg som deras förebilder gjorde. Istället för att gråta ut hos feminister för att de inte har fått sin hemmafru. Undra vad Magnus Söderman säger om detta.

Vera
Medlem

NMR har anständigt undvikit att angripa ”närstående” organisationer. Detta är alltså tacken . Inskickade splittringsförsök eller taktiska dumheter?

trackback

[…] oss till omvärlden, en debatt som har vissa beröringspunkter med Björn Herstads medverkan i Radio Nordfront men framför allt bottnar i Nordisk Ungdoms ställningstaganden i artikeln ”Väst är […]