RN#54: Bitte Sjögren, S-kvinnor och Grängesberg

NORDFRONT. Denna vecka sänder Radio Nordfront ett avsnitt i vilket den tidigare socialdemokraten och numera motståndskvinnan Bitte Sjögren intervjuas och världs- och inrikesnyheter diskuteras.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 54 av Radio Nordfront. I detta avsnitt intervjuas Bitte Sjögren som länge varit fackligt aktiv och dessutom engagerad inom socialdemokraterna och s-kvinnor.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg och Emil Hagberg diskuterar även tillsammans med Bitte en rad nyheter som berör Norden, Europa, världen och Motståndsrörelsen.

Mona Sahlin konfronteras om att hon medverkat på ett Bilderbergmöte:

Bilder på Babels torn och Europaparlamentet:

Babels torn.

Babels torn blev aldrig färdigt — och Babylon föll.

EU-poster.

EU-poster.

Europaparlamentet.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Bitte Sjögren berättar om vad som fick henne till att överge socialdemokraterna till förmån för Motståndsrörelsen.
  • Socialdemokraternas ideologiska förändring och att partiet inte längre är intresserat av att värna svenska arbetare.
  • Likheter mellan socialpolitiken i Tredje riket och den socialpolitik i Sverige som byggde det så kallade folkhemmet.
  • Att Radio Nordfronts lyssnare borde organisera sig i Nordiska motståndsrörelsen.
  • Att Socialdemokraterna och Bilderberg-deltagaren Mona Sahlin mobiliserar för att störa Motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Borlänge.
  • Att våldsvänstern försökte sabotera en flygbladsutdelning i Borlänge och därefter gråta ut i judisk-kulturmarxistisk slaskpress.
  • De så kallade ”Panamadokumenten” som används mot fiender till världsjudendomen, ett förfarande som Nyadagbladet.se har skrivit en bra artikel om.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på avsnittet (110 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar