RN#25: En före detta judisk marxist berättar om sitt uppvaknande

NORDFRONT. I avsnitt 25 gästas Radio Nordfront av Lasse Wilhelmson som genomför en mycket intressant och lång intervju.

avsnitt25

Klicka för förstoring.

Här kommer det tjugofemte avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg, Martin Saxlind och Pär Öberg intervjuar i detta avsnitt Lasse Wilhelmson, som genomför en mycket intressant och lång intervju.

Wilhelmson har på senare år gjort sig känd främst för sin kritik mot staten Israel och sionismen, men har en politisk bakgrund inom 68-vänstern och Vietnamrörelsen. Han ha skrivit boken Är världen upp och ner?, en bok som går att köpa genom hans webbplats.

Han beskriver sig själv som en före detta judisk marxist, som på senare år att började intressera sig för det som han kallar för den anglo-sionistiska maktstrukturen med bankirsläktet Rothschilds i spetsen, som har ekonomiskt säte i City of London, men förgreningar över hela världen.

Hans uppvaknande blev en omtumlande resa för honom då han ”började läsa hyllmeter med förbjuden litteratur” för att undersöka denna maktstruktur. Något som gjort att han idag helt har lämnat sin judiska identitet bakom sig.

Numera är han dessutom en uttalad kritiker till de officiella versionerna av både ”Förintelsen” och 9/11-attackerna.

Besök Lasse Wilhelmsons webbplats här.

Intervjun gick bland annat in på:

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (147 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

49 Kommentarer till "RN#25: En före detta judisk marxist berättar om sitt uppvaknande"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anti-Marxist
Gäst
Nybörjare
Anti-Marxist

Mycket intressant! Jag sträcklyssnade tills det slutade, kunde inte slita mig. Radio Nordfront håller hög kvalitet.

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

Samma här, sträcklyssnade.

Jens
Gäst
Nybörjare
Jens

Mycket intressant, mina öron har aldrig varit såhär spetsade. Bästa avsnittet hittills!

skogshuggarn
Gäst
Nybörjare
skogshuggarn

Helt klart bästa avsnittet hittils! Riktigt intressant.

skogshuggarn
Gäst
Nybörjare
skogshuggarn

Detta avsnitt har övertygat mig om att donera! Fortsätt i rätt riktning! Sannnigen kommmer att segra!

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

Det här är en av de mest intressanta radiosändning som jag lyssnat till.

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi
Kom åt skicka kommentar. Maoisterna på kårhuset. Hehe … det finns en bok: Rebellerna i Sverige av Torbjörn Säfve. Garvade så jag grät när jag läste boken. Sektmedlemar fick inte hälsa på varandra genom att säga Hej. Då var de borgarsvin. Nä, de hälsade alltid genom att säga: Bondeupproret i Kina är en väldig händelse. Om du vill skrämma skiten ur en KPMLr:are, anklaga honom för att vara Revisionist och se honom bada i svett. I det judestyrda Sovjet var det lika med ett nackskott. Givetvis efter att ha blivit grundligt torterad. Om jag minns rätt blev en i sekten… Läs mer »
Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

Mig veterligen så hade Rebellerna bara en yttre manifestation och det var första majmötet, som tydligen slutade tragikomiskt. Därefter slöt man sig. Om man inte räknar när de gav sig ut på slätten för att värva bönder. 

https://www.flashback.org/t1916819

Kan riktigt se det framför mig. Klädda i Mao-uniform, hälsa på bonden med ett gravallvarligt: Bondeupproret i Kina är en väldig händelse och Maos lilla Röda i högsta hugg.

Johan Björnsson
Gäst
Nybörjare

”som har ekonomiskt säte i City of London, men förgreningar över hela världen.”

OBS OBS VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ ÄR ATT CITY OF LONDON (CITY OF LONDON CORPORATION) inte är samma sak som området/megastaden London (Greater London).

Läs mera här för att förstå vad jag syftar på:

http://johanbjornsson.blogspot.se/2012/03/debatt-mellan-mig-och-gudomlig-komedi-2.html

Kagge
Gäst
Nybörjare
Kagge

Wow coolt. Man blir varnad för att gå in på din webbplats för ”stötande innehåll”. Perfekt reklam.

Johan Björnsson
Gäst
Nybörjare

Sanningen är stötande/kränkande för PKiterna ;)

Kagge
Gäst
Nybörjare
Kagge

Mycket intressant. Ser fram emot att lyssna ikväll.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Lasse Wilhelmson med några av sina ”svenska! fans: [url=http://postimg.org/image/50ypto08b/][img]http://s1.postimg.org/50ypto08b/Lasse_Wilhelmson_med_fans.jpg[/img][/url]

Han talar om viktiga saker. Men jag vill uppmana SMR att inte alliera er med muslimer eller skapa vänskapsband till muslimer. De är inte välkomna i Sverige även om de är emot sionism.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Lasse Wilhelmson med några av sina ”svenska” fans:
http://s1.postimg.org/5dq3zuii7/Lasse_Wilhelmson_med_fans.jpg

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

En bild kan säga mer är tusen ord.
Bara för att han är anisemit, betyder inte att han ogillar invandring eller främlingar. Han trivs uppenbarligen bland araber. Han har även deltagit i palestinasjal tillsammans med muslimer på demonstrationer mot sionism. Sen gick han väl ut tillsammans med dem efteråt och käka kebab. En riktig vänstertomte. Ingenting för svenska nationalister att beblanda sig med.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Intressant samtal dock. Alltid lär man sig något av att tala med oliktänkande.

Pär Öberg
Gäst
Nybörjare
Pär Öberg

Som du kanske hörde så klagade vi på alla de tre stora ökenreligionerna.
Du behöver helt enkelt inte vara orolig.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Bra!

Jag gick händelserna i förväg, och har inte hunnit lyssna till programmet ännu. Men jag tvivlar på att ränderna någonsin riktigt går ur på en 68-tomte som Wilhelmson.

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

Du kanske skall lyssna FÖRST! Bara det att han säger att det som egentligen hände i Ryssland 1917 var en JUDISK statskupp. Bara det är en sensation.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Nu har jag lyssnat. En väldigt påläst karl. :)

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi
Med reservation för att jag missuppfattat eller hörde fel, men jag fick det till att Lasse W sa att England skrev på Balfourdeklarationen EFTER att Amerika gått med i ww2. Det är fel. Juden Benjamin Freedman var född in i den innersta kretsen av judiska zionistledare i Amerika. Han berättade exakt hur det gick till. Innan Amerika gick in i ww2 var alla zionistledare 100 procent för Tyskland. All judeägd ”media” i Amerika var 100 procent pro-Tyskland. Tyskarna fick allt de ville ha, vapen, guld osv. Freedman beskriver målande vad som sedan hände EFTER att Freedman skrivit på Balfourdeklarationen. Det… Läs mer »
Robin Palmblad
Admin
Nybörjare

Balfourdeklarationen skrevs 1917. Och det var i samband med Första världskriget, här berättar Freedman om det:

https://www.youtube.com/watch?v=Y44lS_sOtaY

A
Gäst
Nybörjare
A

Sionistjudarna fick med USA i ww1 mha Balfourdeklarationen. Om inte USA hade gått med hade ww1 ebbat ut som ett mindre lokalt krig i Europa, men Zion hade ju större planer än så; nämligen att ”befria” Palestina från det Ottomanska riket.

I ww2 fick man med USA genom att sionistjudarna förmådde USA att låta Japan bomba sönder Pearl Harbour, vilket övertygade den amerikanska allmänheten att gå med i ww2.

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi
Har Benjamin Freedman hållit flera tal? Robin P 6 min video ovan känner jag inte igen. För mig är ”traffic light” ett nyckelord i BF tal. Det var då zionistjudarna bytte fot och högg Tyskland i ryggen genom att först vara hundra procent pro-Tyskland till att vara hundra procent anti-Tyskland. Den fråga som jag inte kunde få svar på var: Exakt när vände zionistjudarna Tyskland ryggen? Nu har jag svaret, Oktober 1916. Har inte sett hela denna 1h och 17min video än. Men lyssna vid 57 min och fyra minuter. The Holocaust – The Greatest Lie Ever Told —-1h 17min.… Läs mer »
J
Gäst
Nybörjare
J

Väldigt intressant lyssning. Tackar för intervjun.

Allvarlig
Gäst
Nybörjare
Allvarlig

Jag sträcklyssnade också. Ett riktigt bra program! De +2 timmarna försvann snabbt.

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Khazarteorin är en judisk bluff, något David Duke och Kevin MacDonald går igenom:
http://davidduke.com/hear-drs-david-duke-kevin-macdonald-khazar-theory/

Boken ”Den trettonde stammen” skrevs för att främja judiska intressen:
http://davidduke.com/khazar-theory-koestler-admitted-wrote-book-jewish-interests/

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Mycket känner jag igen då jag varit på ett föredrag med Lasse för några år sedan , men det jag tycker är bra med radion är att ni bjuder in såpass olika gäster hela tiden.
Ni borde bjuda in nån kulturmarxist och debattera olika frågor eller i vart fall nån massinvandringsförespråkare.

Gammal Kommunist
Gäst
Nybörjare
Gammal Kommunist
SKP-KKP var ju maoister. Man var emot både USA och Sovjet eftersom man ansåg att Sovjet inte lägre var ”marxist-leninistiskt” utan hade fallit offer för revisionism och avvikit från Leninismen och antagit sig en socialimperialistisk roll i den tredje världen. USA ansågs leva på sina äldre sista dar. Man såg USA som en storimperialistisk makt fast liknande den vid en gammal gubbe med skägg som går på kryckor medan Sovjet var den primära huvudfienden som måste bekämpas eftersom den var som aggresivast och ville underkuva tredje världens folk. Stefan Lindgren som tagits upp här på Nordfront var aktiv i SKP… Läs mer »
Nixons maoister
Gäst
Nybörjare
Nixons maoister

Samma Stefan Lindgren sa även på den tiden att ”USA:s Pershingrobotar på västtysk mark var en motvikt mot Sovjets imperialism.” Han menade även på att ”NATO utgör det nationella oberoendets kärna för Europas stater gentemot Sovjetisk expansionspolitik.” Han skrev även på Gnistan att ”USA bör placera ut fler soldater i Thailand för att kontra Sovjets framfart och kontrarevolutionära försök att splittra Thailand”

Där har ni eran ”anti-imperialistiska” Stefan Lindgren som för övrigt idag är en stenhård Putinist.

hej
Gäst
Nybörjare
hej

Det här är inte ett fritt diskussionsforum. Diskutera radion här, men har du relationsfrågor hör det inte hit. Så nu sätter vi stopp för frågetrollandet från dig. Vill du diskutera mer fritt kan du vända dig till Nordfront forum:

https://nordfront-forum.se/

/Redaktionen

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Två alias har du på fyra kommentarer under samma artikel, måste vara någon form av rekord.

En vit man eller en vit kvinna som har sexuell relation med huding är rasförrädare och begår etniskt självmord.

Angående universiteten.
Det finns sjuhundra miljoner kinesiska kvinnor i världen, medan det finns tre miljoner svenskor. Den nittionionde percentilen motsvarar alltså sju miljoner kinesiskor – fler än alla svenskar. Så inte alls knepigt eller på nogot sätt belägg för det du påstår, i ett tvångskulturellt kvoteringshelvete som Sverigestan.

Bjovulf
Gäst
Nybörjare
Bjovulf

Programledarna framstår tyvärr som rätt okunniga jämfört med Wilhelmsson och hade därför svårt att matcha honom. Bättre pålästa hade de kunnat ställa intressantare frågor.

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

Ojdå lelle pöjk. Vad du kan möcke. Begåvade människor LYSSNAR när de möter någon som vet vad de snackar om. Vilket var exakt vad NF trion gjorde.

Jag lyssnade på helspänn hela tiden. Otroligt påläst jude som dessutom har ryggrad att offentligt ifrågasätta några av judarnas mest heliga propagandalögner.

Men du Bjovulf kan ju så mycket, så berätta för oss alla vilka frågor DU skulle ställa till Lasse W.

Martin Bergman
Gäst
Nybörjare
Martin Bergman

Wilhelmsson är mycket intressant att lyssna på och en mycket modig person. Likväl kan jag tycka att han faller in lite i rollen av ”jewish descent” eller ”kontrollerad opposition” genom att förringa den etnologiska aspekten. Han tenderar att försöka upplösa judendomen i vatten.

Khazarteorin förklarar exempelvis inte hur den karaktäristiskt semitiska kroknäsan återfinns även hos de ryska judarna.

Begreppet ”jewish descent” förklaras av en annan ”f.d. jude” Gilad Atzmon.

https://www.youtube.com/watch?v=h2uJmkm3siY

Hans intervju med Faurisson och hans föreläsning om ”Cognitive Jewish Elite” är också mycket informativa.

Er
Gäst
Nybörjare
Er

Gillar skarpt att ni släpper avsnitten torsdagskvällar.

Robin-V
Gäst
Nybörjare
Robin-V

Helt klart det intressantaste programmet hittills.
Brukar klippa och hoppa lite annars i det jag finner intressant men detta gick det inte att slita sig ifrån trots att man snart skall upp.
Bra jobbat och tack!

köpfri jul
Gäst
Nybörjare
köpfri jul

Ni bör gå ut med ett stöd för den kampanj som nu diskuteras där nationella och motståndare mot flyktingsströmmen manar till köpbojkott för att inte bidra med skatt till staten.
För er som är sjukpensionärer och arbetare och där skatt dras automatiskt går det att sluta handla nya saker eller att handla från andra länder istället. Undvik att äta ute som bidrar till skatt.
Arbeta svart ni som kan.

Hans
Gäst
Nybörjare
Hans
Ska bli intressant att lyssna , får dock inte ihop hur marxistiska banktjänstemän aka sionister är kommunister, de är ju kapitalister enligt hur hanteringen av pengar ,tror inte ens det finns något land ens kvar i dagenssamhälle som är marxister? ibland känns det som kulturbegrepp blandas ihop med ekononmiska eller religösa system?? Judar ser ut som araber med annan religion , de härstammar från ungefär samma geografiska punkt på världkartan dessutom, nu menar jag långt innan judestaten israel existerade, det var ju judiska överheten som såg till att Jesus blev korsfäst om vi ska blanda in lite religion i det… Läs mer »
Lars Pettersson
Gäst
Nybörjare
Lars Pettersson

Har inte fördjupat mig här. Läste dock några inlägg av Martin Saxlind på Flashback. Jäklar Saxlind, du skriver ju riktigt riktig bra. Bara hört dig innan (RN)men du för ett utmärkt resonomang och utrycker dig jäkligt bra.
Detta tycker jag, Lars

Lars Pettersson
Gäst
Nybörjare
Lars Pettersson

Resonomang skall ju givetvis vara resonemang. Annars blir det fel.

Claes Lantz
Gäst
Nybörjare
Claes Lantz

Radio Nordfront skall ha beröm för att man bjudit in Lasse Wilhelmsson på en intervju. Det var många svåra frågor som redaktionen ställde, men Lasse svarade på allt med bravur. Detta för att han verkligen är insatt i frågan om zionismens och Israels makt i världen.
Utvecklingen i Syrien huruvida Ryssland går segrande ur striden för att säkerställa den nuvarande regimens position i landet lär vi få vänta och se.
Likadant får vi vänta på att se om den där Trumpf är fågel eller fisk. Jag tror att han nog inte blir vald till president i USA.

xlnt
Gäst
Nybörjare
xlnt

Smart dude. Han har helt rätt att religion innebär slutna tankemönster som vi behöver befria oss från om vi ska få ett bra samhälle. I NS Tyskland lades en del tonvikt vid det där de återgick till naturlagarna och successivt avskaffade kristendomen, återgick till arisk spiritualitet osv. Kunde vara intressant med ett särskilt avsnitt om det.

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Ett av topp programen hittills.

Intressant att få höra en gammal hederlig humanist vänster representant, som om dock naiv, faktiskt trodde på iden om en värld där alla kunde sitta och hålla varandra i handen och sjunga Kumbaya.

Fick bilden Lasse som en ärlig äldre herre som föredrar sanningen oavsett vem den gynnar.

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin

Mkt bra avsnitt. Apropå ”ZOG”, är inte bilderberggruppen något som skulle kunna få bära den benämningen?

C.G.E.M
Gäst
Nybörjare
C.G.E.M

Ja.

Finne88
Gäst
Nybörjare
Finne88

Att han negade rasens betydelse (lite grand iaf.) är någonting väldigt judiskt. En gång jude, alltid jude.

makketyz
Gäst
Nybörjare
makketyz

Intressant att han helt avfärdade att prata om Mossad, något måste ha hänt honom.

A
Gäst
Nybörjare
A

Tack!

wpDiscuz