RN#22: Kulturmarxism, Lilian Sjölund och Facebook

NORDFRONT. I avsnitt 22 av Radio Nordfront diskuteras uthängningen av Julia Caesar, två före detta polischefers angrepp mot åsikts- och organisationsfriheten, konflikten mellan SD och SDU samt en hel del annat.

avsnitt22

Här kommer det tjugoförsta avsnittet av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg, Martin Saxlind och Pär Öberg diskuterar i detta avsnitt aktuella saker som berör Motståndsrörelsen, Norden och Europa.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Ett TV4-inslag där Bonnier-lakejer försvarar uthängningen av Julia Caesar.
  • Martin Saxlinds Kärrtorp-dom och Lilian Sjölunds hetsartikel.
  • De två före detta polischeferna Gunno Gunnmo och Eric Rönnegård och deras hets mot nationalsocialisters rätt att syssla med politisk opinionsbildning.
  • Pär Öbergs fjärde förhör om hashtagg-skandalen på Twitter.
  • Som svar på en fråga Emil Hagberg fått i ett mejl diskuteras det hur man rent socialt hanterar negativa reaktioner från vänner och bekanta när man kommer ut som nationell.
  • Sverigedemokraternas brytning med SDU.
  • Öberg passar avslutningsvis också på att nämna att han skaffat Facebook och raggar vänner.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (73 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind och Emil Hagberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments