Samtal med Klas Lund, del 1

NORDFRONT. I detta specialavsnitt av Radio Nordfront intervjuar Emil Hagberg Motståndsrörelsens ledare Klas Lund.

imgo

”Samtal med Klas Lund” är ett särskilt program under Radio Nordfront där Emil Hagberg för en informell diskussion med Nordiska motståndsrörelsens ledare Klas Lund i olika ämnen. Tio avsnitt är planerade och ambitionen är att ett nytt avsnitt ska publiceras varje lördag, med viss reservation för uppkommen tidsbrist.

Detta första avsnitt kretsar kring bland annat kring:

  • VAM och Motståndsrörelsens bildande.
  • Radikalism, populism och behovet av att göra motstånd mot systemet.
  • De viktigaste frågorna för moderna nationalsocialister.

Lyssna (62 minuter):

Avsnittet finns även att ladda ner i mp3-format.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om