RN DIREKT #8: Om succédemonstrationen och dödligt polisiärt våld

DIREKTSÄNDNING. Under kvällen sände Radio Nordfront direkt med anledning av braksuccén i Stockholm. Medverkar gör Simon Högberg som genom ett teleskopbatongsslag i full kraft mot bakhuvud/nacke misshandlades medvetslös av polis.

direkt8

Ikväll kommer Radio Nordfront att diskutera den extremt lyckade demonstrationen i Stockholm, där deltagarantalet dubblerades från Motståndsrörelsens förra demonstration.

Över 10 000 personer lyssnade på Radio Nordfronts sändning som pågick under demonstrationen. Och på Flashback låg tråden om demonstrationen som populäraste ämne, med över 1300 personer som var inne och aktivt läste samtidigt.

HELL SEGER!

HELL SEGER!

Diskussion gällande dödligt polisiärt våld:

Radio Nordfront kommer även gå igenom den händelse då polisen genom en vansinnesattack misshandlade en aktivist medvetslös genom teleskopbatongsslag i full kraft riktade mot hans bakhuvud/nacke.

cxjxuhnwqaa_je7

8zr36cs

De inbjudna aktivisterna som kommer att medverka:

  • Simon Högberg — aktivisten som misshandlades medvetslös efter att polis riktat ett teleskopbatongsslag i full kraft mot bakhuvud/nacke på honom.
  • Simon Engelin — en aktivist som försökte släpa bort den medvetslöse aktivisten och överöstes med batongslag.
  • Oscar Bergström — en av Nordfronts utsända journalister, som filmade under dagen. Bergström filmade och bar en gul reflexväst märkt med ”Nordfront Media” och kom att pepparsprejas och därefter misshandlas.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#8: Direkt gällande demonstrationen i Stockholm” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments