LADDAT SOM F*N: Fotogruppens tips, AfS partiprogram och jakten på Granskning Sverige

RADIO NORDFRONT. Det är ett laddat schema på tapeten i kvällens avsnitt av Radio Nordfront. 4 inbjudna gäster medverkar!

Ikväll kommer nästeschefen Anders Rydberg att ge en rapport om vad som skedde under gårdagen i Stockholm då Motståndsrörelsens näste 1 genomförde aktivism.

Även Johan Pettersson från Motståndsrörelsens bildgrupp kommer att medverka för att ge er lyssnare tips om hur man tar bra mobilbilder.

Sist men inte minst medverkar Johan Andersson och Fabian Fjälling från medborgarjournalisterna Granskning Sverige som i veckan tillsammans med Google-Sverige utsatts för en hetskampanj från judisk makt-mediehusen.

Äntligen är boken som alla väntat på här:

Klicka här för att köpa den.

Radio Nordfront tackar vår största sponsor:

ping @Patrik_Oksanen, @MUST, @SAPO

Ett av bildgruppens fotografier:

Klicka för förstoring.

Några av kvällens ämnen:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd oss på månadsbasis:

Eftersom Hatreon fått problem och inte längre kan erbjuda sina tjänster för tillfället finns det nu ett alternativ för alla som vill stödja Radio Nordfront och NTV samtidigt: MakerSupport. Det fungerar på samma vis som Hatreon och är en tjänst som gillar yttrandefrihet. :-)

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport/Hatreon-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits
Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Svenskt rättsväsende i förfall - Del 1: Gräv där det luktar illa | Nordfront.seKristianKarl AAnders JonssonJoss Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias
Medlem

Spännande som vanligt
Hell Norden

Senaste
Medlem

Härligt! Var på dåligt humör men sken nu upp då jag kom på att det var söndag och Radio Nordfront-afton!

Ragnar
Medlem

Socialdemokrati/kommunism, är inte en åsikt, det är ett vitt folkmord!
Som ett svar på justitieministerns sinnessjuka kommentarer om NMR i SVT ikväll.

nordbo
Medlem

Apropå föräldrar som vill kväsa och tysta sina ungdomar för att dom sympatiserar med NMR tycker jag att man kan inleda samtalet med att säga att samhällen styrs av ideologier – i Sverige som övriga EU råder det kommunism/kulturmarxism som är förtäckt med liberalism (slutmålen är densamma) och Nationalsocialism är det enda botemedlet emot det. Och börjar föräldern gorma om $$$förintelsen$$$ så är det bara att påpeka att det är inte det primära i NMRs arbete att avslöja den bluffen utan nu handlar det om att bygga upp ett motstånd mot dagens sverigefientliga vanstyre – efter en tid så blir… Läs mer »

Joss
Medlem

AFS har det mest högerradikala ekonomiska programmet som lanserats i sverige på flera generationer. Många i Motståndsrörelsen tror att Motståndsrörelsen är den självklara slutpunkten i en radikaliseringsprocess. Men tänker inte på att det finns en ekonomisk axel i politiken också.

För mig är inte Motståndsrörelsen ett alternativ jämfört med AFS. Eftersom Motståndsrörelsens politik är väldigt långt till vänster på det politiska spektret. Och AFS är väldigt långt till höger. Och min grundsyn är höger.

Er analys av AFS blir helt missvisande eftersom ni inte tar med den ekonomiska axeln.

Anders Jonsson
Medlem

Höger eller vänster är i dagsläget helt irrelevant. Uttrycket höger och vänster i politiken kom till efter hur de olika politiska grupperingarna satt i den franska generalförsamlingen efter revolutionen.

Ska man koka ner det till en spik så är höger och vänster samma JUDE-bluff. Vi lever i en demokratur, och det politiska systemet, höger eller vänster är bara nickedockor åt den reella (((makten))) som inte sitter i parlamenten.

Det Nordiska motståndsrörelsen står för är något helt annat än höger och vänster.

Det är nationalsocialism: FOLKGEMENSKAP!

nordbo
Medlem

Alias som Joss och några till vill gärna fortsätta med höger/vänster irrandet som inte existerar idag när man tittar på resursfördelning inom skatter – en sann NS politik ligger närmre i den resursfördelningen som dåtida vänstern ville fördela inom grundläggande välfärd,vilket skedde till viss mån.

Joss
Medlem

Men detta är exakt min poäng. NS är vänster. Åtminstone från mitt perspektiv. Min personliga åsikt är att NS är krigssocialism för fredstid. Men hur man än analyserar det så leder NS till att stora delar av resurserna administreras av staten. Medan jag som Konservativ bara vill ha militärt försvar av centralmakten. Det här är en fundamental skillnad i perspektiv. Det handar inte om otillräcklig radikalisering eller mellanmjölk. —— Om jag skall uttala mig i Motståndsrörelsens försvar så är säkerligen NS mer acceptabelt för svensken i gemen, passar den svenska mentaliteten bättre än Konservatism. Motståndsrörelsen har viljan till makt. Till… Läs mer »

Joss
Medlem

borttaget

Karl-Путин A
Medlem

Nationalsocialism är ju en ekonomisk axel – har du inte fattat någonting?

Kristian
Medlem

Riktigt intressant har det varit att lyssna på programmet speciellt diskussionen med Johan!

Karl-Путин A
Medlem

Mycket intressant, särskilt hans analys av hur (((systemet))) arbetar; genom att förfölja och trakassera personer som har inflytande och som inte håller sig inom den lövtunna åsiktskorridoren.

Det har från vissa riksdagspartier utlovats den smutsigaste valkampanj vi har skådat i Sverige, underförstått att det skulle vara Ryssland som står för smutsen fast i själva verket är det den svenska regimen och deras globalistiska koppeldragare som kommer att stå för smutsen.

Repressionen kommer att öka avsevärt i år och snart har vi värre förtryck än man hade i det poststalinistiska Sovjetunionen.

trackback

[…] inkommande samtal, berättar Johan Andersson från just Granskning Sverige under sin medverkan i Radio Nordfront den 26 […]