RN DIREKT#56:
FOI-rapporten, EU:s undergång och Kikki Danielsson

RADIO NORDFRONT. I kväll river Radio Nordfront av ett laddat avsnitt där bland annat fientlig EU-aktivitet med mera diskuteras. Juridikstudenten Flashback-Viktor medverkar!

Kvällens ämnen:

 • Eftersnack på premiären av Studio Nordfront — ris och ros och vilka möjligheter webbtv-plattformen ger oss.
 • Juridikstudenten Flashback-Viktor medverkar för att diskutera de juridiska aspekterna av de polisiära övergreppen som skedde förra helgen i samband med Motståndsrörelsens blixtdemonstration i Göteborg.
 • Den av Nordfront uppmärksammade FOI-rapporten som klargör att Nordfront växer stadigt och blir en allt mer inflytelserik massmedial aktör i det svenska medialandskapet.
 • Ett nytt lagförslag som presenterades av den svenska liberala parlamentarikern Cecilia Wikström klubbades igenom i EU-parlamentet i torsdags. Förslaget innebär att man tar bort det gamla flyktigkvotsystemet inom EU och ersätter det med en ny PROGRAMPLAN där inget maxtak finns för hur många flyktingar ett land kan ta emot. Man kan tolka det som att hela EU påtvingas Kalergiplanen.
 • De läckta tyska militärdokumenten som oroar sig för att det vidriga globalistprojektet EU kommer att kollapsa inom en relativt snar framtid.
 • Kikki Danielsson har gett ut 26 guldskivor och sex platinaalbum. Hon är hedersmedborgare i countryns Mecka, Nashville. Vi har tidigare spelat hennes musik och smått hyllat henne lite men efter att hon var med i den judiska TV-kanalen TV4:s program “Så mycket bättre” sålde hon helt ut vårt folk. Oförlåtligt, nu är hon svartlistad!
 • Fortsättningen på #meetoo-kampanjen.
 • Åtalet mot mötesstörare i samband med Motståndsrörelsens 30 september-demonstration.

Se filmen som visar hur polis attackerade Motståndsrörelsens demonstration:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Det är någonting spännande på gång. ☺ Håll utkik ikväll! #öberg #hagberg #sn

A post shared by NTV (@ntv1889) on

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg samt Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Inbjuden gäst är juridikstudenten Flashback-Viktor.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Viktigare än någonsin stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Dina donationer är avgörande för att vi ska kunna driva och utveckla vår verksamhet. Nu då banken stängt ner Radio Nordfront är det viktigare än någonsin att stödja oss.

Allt som du behöver göra för att stödja oss på månadsbasis är att registrera ett konto på Hatreon.com, fylla i dina kortuppgifter och sedan välja hur mycket du vill stödja Radio Nordfront med.

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

 • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
 • Webbtv-programmet Studio Nordfront som kommer att köra igång under hösten med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till Radio Nordfront, annars så fungerar det inte.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt Hatreon-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla våra ”Hatreons” i början av varje avsnitt av Radio Nordfront samt Studio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

 • Hatreon: https://hatreon.net/radionordfront Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till Radio Nordfront, annars så fungerar det inte.
 • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Bitcoin-Profits

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#56: FOI-rapporten, EU:s undergång och Kikki Danielsson” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RagnarAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Bra avsnitt.

Porrindustrin måste krossas och förbjudas.

Hell Seger!

Ragnar
Medlem

Liberalernas beslut är högförräderi! Högförräderi är enligt nu gällande svensk rätt brott mot rikets säkerhet i syfte att lägga landet under främmande välde. Förräderibrott kan falla under brott mot Tryckfrihetsförordningen. I Sverige styrs straffet av 19 kapitlet 1 § brottsbalken: ” Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller,… Läs mer »