RN DIREKT#25: Paulina Forslund, Viktor från Flashback och massa nyheter

RADIO NORDFRONT. Under kvällen sänds ett laddat avsnitt där bland annat Motståndsrörelsens Paulina Forslund och Viktor från Flashback kommer att intervjuas och intressanta nyheter att diskuteras.

I kvällens avsnitt kommer Radio Nordfront-medarbetaren Paulina Forslund att intervjuas gällande exempelvis feminism, att Motståndsrörelsen rekryterar mer kvinnor nuförtiden, men även att Forslund nyligen svartlistats av Twitter på grund av åsiktsbrott.

Även juridikstudenten Viktor från Flashback, som gjorde succé i RN DIREKT#22, kommer att medverka för att diskutera om hur nya världsordningen-anhängare frenetiskt överför militär makt från USA till EU, och teorier om bakomliggande orsaker till denna utveckling. Även Sverigedemokraternas horeri för terroristorganisationen NATO kommer att diskuteras med mera.

Tobias Lindberg har även ringt upp till en domare som godtyckligt låter rasfrämmande sexualförbrytare ändra sin ålder ifall det lämpar sig för de sistnämnda att göra på så vis för att erhålla ett lägre straff.

Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer även att diskutera judisk makt-rörelsens förehavanden i Sverige och USA.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen. Emil Hagberg kanske även dyker upp i slutet av sändningen.

Ytterligare läsning som Palmblad och Lindberg tipsade om:

”Jag anklagar!” av Elof Eriksson.

Assad Calls US Forces In Syria ”Invaders”, Loses Faith In Trump.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#25: Paulina Forslund, Viktor från Flashback och massa nyheter” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

  Subscribe  
Meddela om