RN DIREKT#25: Paulina Forslund, Viktor från Flashback och massa nyheter

RADIO NORDFRONT. Under kvällen sänds ett laddat avsnitt där bland annat Motståndsrörelsens Paulina Forslund och Viktor från Flashback kommer att intervjuas och intressanta nyheter att diskuteras.

I kvällens avsnitt kommer Radio Nordfront-medarbetaren Paulina Forslund att intervjuas gällande exempelvis feminism, att Motståndsrörelsen rekryterar mer kvinnor nuförtiden, men även att Forslund nyligen svartlistats av Twitter på grund av åsiktsbrott.

Även juridikstudenten Viktor från Flashback, som gjorde succé i RN DIREKT#22, kommer att medverka för att diskutera om hur nya världsordningen-anhängare frenetiskt överför militär makt från USA till EU, och teorier om bakomliggande orsaker till denna utveckling. Även Sverigedemokraternas horeri för terroristorganisationen NATO kommer att diskuteras med mera.

Tobias Lindberg har även ringt upp till en domare som godtyckligt låter rasfrämmande sexualförbrytare ändra sin ålder ifall det lämpar sig för de sistnämnda att göra på så vis för att erhålla ett lägre straff.

Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer även att diskutera judisk makt-rörelsens förehavanden i Sverige och USA.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen. Emil Hagberg kanske även dyker upp i slutet av sändningen.

Ytterligare läsning som Palmblad och Lindberg tipsade om:

”Jag anklagar!” av Elof Eriksson.

Assad Calls US Forces In Syria ”Invaders”, Loses Faith In Trump.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 0727123369
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#25: Paulina Forslund, Viktor från Flashback och massa nyheter” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Fredrika says:

  Verkar bli ett otroligt intressant program. Vet dock inte om jag vågar lyssna på alla dessa hemska nyheter. Ännu en sömnlös natt. Får kanske njuta av Forslunds medverkan I efterhand, en solig förmiddag.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +25 (av 25 röster)
 • Johan says:

  Jag är glad att ni har med Viktor, de inläggen han gör på flashback håller ofta en riktigt bra nivå, speciellt när han gör långa analyser.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +34 (av 34 röster)
  • Långa, prententiösa och urtråkiga. Orkar tyvärr inte läsa bibellånga uppsatser om saker som redan konstaterats av hundratals andra användare :/

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -26 (av 34 röster)
   • Johan says:

    Jag anser att bägge uttrycken behövs, både de långa och de korta detta för att nå ut till människor med olika smak. Kan man acceptera det så ser man inget fel i det Viktor gör.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +24 (av 24 röster)
 • Blev du arg när du blev kallad rasförrädare?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 15 röster)
  • Fredrika says:

   Inte reagera alls, om de inte går över gränsen för det anständiga. Då skulle jag säga åt dem att vänta tills de kommer hem, eller flytta på mig själv. Varför är detta en viktig fråga?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +11 (av 15 röster)
   • Fredrika says:

    Du blandar ihop det. En nationalsocialist ”accepterar” inte rasblandning men vi utsätter naturligtvis inte rasblandade familjer för våld. Att inte acceptera rasblandning handlar om att bygga ett folkgemensamt samhälle om motarbetar rasblandning, istället för att som nuvarande regim gör uppmuntra till rasblandning och motarbeta etniskt homogena svenska familjer, samtidigt som samma regim inte ens erkänner att det finns en svensk etnicitet. Det handlar inte om att trakassera dig eller dina vackra svarta flickvänner. Anledningen till att regimen uppmanar till uppblandning av alla folk, utom det judiska, beror på att vår regim kontrolleras av judar I Israel, USA och EU. Jämför denna politik med Israels socialpolitik för den judiska staten, som har världens hårdaste raslagar och där giftermål mellan gojer och judar är otillåtna. Denna dubbelmoral visar tydligt att rasblandning är skadligt för ett samhälle. Israelerna vill gott för sitt folk och ont för alla andra. Därför är rasblandningspolitiken densamma I alla länder som styrs av judarna. Du och dina fina främmande flickvänner hjälper judarna I deras folkmord på oss andra raser och etniciteter. Det är oacceptabelt för ett samhälle med människor som bryr sig om mer än sina egna begär. Vi har alla ett ansvar för varandra och för att hjälpa till att bygga ett fungerande samhälle. Du också. Som du själv ser av pågående främlingsinvasionspolitik, går samhället sönder av den. Det är synd att du hjälper fienden med deras projekt. Min förhoppning är att du ska både kunna leva ett personligt, lyckligt liv men med ansvar för vad du gör med din plats I Norden.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +18 (av 20 röster)
  • Motståndskvinna says:

   Jag reagerar på samma sätt som när jag ser två män eller två kvinnor pussas framför näsan på mig – dvs inte alls. Det stör mig inte. Däremot stör det mig att det finns en ond kraft som förespråkar rasblandning och homosexualitet i syfte att försvaga och i värsta fall utplåna vita människor. Vidare på din fråga om vilken icke-vit ras vi nationalsocialister har mest respekt för svarar jag personligen att jag har respekt för alla levande varelser och tycker alla arter och raser har lika rätt att leva och frodas i sin naturliga miljö på naturens egna villkor.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +18 (av 26 röster)
   • Motståndskvinna says:

    Lite underligt att mitt så kallade accepterande är viktigt för dig…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 13 röster)
   • Motståndskvinna says:

    Du sa tidigare att din fråga var seriös, gäller det även denna? För om verkligen ALLA vita män skulle välja icke-vita kvinnor skulle inom kort vita kvinnor inte kunna reagera alls eftersom de ju då skulle utplånas helt.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +14 (av 14 röster)
   • Motståndskvinna says:

    Det kanske borde tilläggas att även den vite mannen skulle utrotas.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Jag är nationalsocialist och full av svar!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
  • Japaner. Ett tidigare stolt och kulturbärande folk som fått lida mycket under detta århundradet. Detta har tyvärr lett till en omfattande degenerering av den japanska folkstammen. Men där finns fortfarande sunda element.

   Att respektera ett folk betyder dock inte att man vill rasblanda med dem. Den Nordiska ariern är fortfarande den högst stående rasen och all rasblandning med individer av lägre ras är totalt utesluten för en nationalsocialist.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 15 röster)
  • legionæren af 27 juni 1942 says:

   Alla ursprungsfolk i varlden.
   Svarte i Africa.
   Asiater i Asien.
   Arabere i mellanostern.
   Indianerne i Syd och Noramerika.
   Aboriginals i Australien.
   Mauorier i New Zeeland.
   ;)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 9 röster)
  • (((Det finns inga raser))) says:

   Kineser och Japaner för min del. De är smarta, artiga och arbetar som robotar. Men de är av annan ras och ska inte vistas här som en folkgrupp. Enskilda rasfrämlingar (undantag om de bedöms kunna utgöra ett hot) är ju välkomna som utbytesstudent och turist och på arbetsresor men de har ju ett biologiskt hemland där de ska leva och utvecklas. Hur självklart som helst eller hur?

   Dock är det ju inte helt säkert att det inte är så att det är naturligt att en minoritet av folket ska dras till andra folkslag och hämta gener som avlats fram där. Men det får framtida forskningar utvisa när vi tagit makten. Vi måste basera våra ställningstaganden på resultat som framtagits av nationalsocialister så vi vet att det blivit korrekt utfört.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +8 (av 10 röster)
   • (((Det finns inga raser))) says:

    Men du som gillar asiatiska kvinnor? Du erkänner att man kan gilla olika kulturer mer än andra utan att hata de andra? Du borde ju då förstå oss som vill bevara vår ras? Att det inte är för att vi är trångsynta främlingsfientliga rasister som hatar alla andra? Är jag en dum rasist som föredrar VITA tjejer?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +7 (av 9 röster)
   • Konstantin says:

    Nämen för Jisse namn flytta dit då!!!
    Stick till Asien med dig och kom aldrig tillbaka!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +12 (av 14 röster)
  • Thor Viking says:

   Amazonas indianer och naturfolk som aldrig träffat på civilisationen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Fredrika says:

  OT
  Partisanen.

  https://youtu.be/oXwIztmF1xQ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Göran says:

  Kan ni ringa upp någon av aktivisterna från näste 1 för att få en kommentar till gårdagens ”polisbatalj”?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Länge sen Hamilton var med.
  Allt bra med honom? Han mår bra? :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 21 röster)
 • Spreaker? har YouTube bannat er?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Petter says:

  Ja vita kvinnor är mer förstörda av feminism och den rådande (((kulturen))) än asiatiska kvinnor, men när dom väl är på vår sida är dom mycket mycket bättre än asiater och andra rasfrämlingar. Allra flesta vita kvinnor är helt vanliga svensson-tjejer som bara vill ha en riktig man.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 15 röster)
 • (((Det finns inga raser))) says:

  Hatar ju inte dem. Knappast någon som gör det. Finns inte riktigt någon anledning då de är så trevliga och välutvecklade. Men vi vill ju inte att de blandas in här. Raser finns och ska utvecklas åt olika håll. Men som sagt så kan det vara naturligt att en liten minoritet ska attraheras av andra raser men framtida rasforskningar som framtas av nationalsocialister får bevisa det. Dagens (((forskningar))) lär ju visa att (((raser inte finns))) och att (((öppna gränser))) och total uppblandning, läs: kalergiplanen, är bäst för oss alla. Dock så undrar jag nog om det är så bra med rasblandning över huvud taget. Lär ju leda till identitetskris och rotlöshet. Men ingen aning. Mulatter av olika slag har oftast lättare för att dras ner i osunda träsk och bli degenererade har jag märkt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)
 • Konstantin says:

  Kan ni inte banna, blockera den där ”mannen” som fått en obotlig släng av asiaten? Jag känner mig spyfärdig av hans skrivna ord nu nämligen, ta väck eländet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 15 röster)
 • (((Det finns inga raser))) says:

  Men håller du med om att Norden inte ska vara hemland åt alla världens folk? Om nej, hur är det med ex. japan? Vad skulle du säga om sionisterna siktade in sig på japan?

  https://www.nordfront.se/mangkulturen-nar-japan-valdtakt-tokyo.smr

  https://www.nordfront.se/film-reportage-om-japans-nationalsocialister.smr

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Chris says:

  Mata inte trollen kamrater!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 8 röster)
 • Victor says:

  Det här blir väl en fråga mer ställd till alla personer i Radio Nordfront än bara Paulina om Nordiska Motståndsrörelsen. Med tanke på Sveriges nära relationer genom historien med Tyskland. Borde inte Tyskland ingå i någon form av gemensam statsbildning med Sverige i framtiden och inte bara norden och dom nordiska länderna?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 7 röster)
  • Fredrika says:

   Som ett EU, eller något ditåt? Vad Motståndsrörelsen kollektivt anser i frågan vet inte jag men det kanske kan stanna vid handel och annat utbyte. Men först måste Israels och USA s ockupation av landet upphöra och det sanna Tyskland återuppstå.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +11 (av 11 röster)
   • Victor says:

    Nej jag tänkte mera som Nmr vill se dom nordiska länderna i framtiden som någon form av enhet. Kanske borde man byta namn till någon annat än Nordiska Motståndsrörelsen för att inkludera Tyskland med? Vi germaner borde hålla ihop.

    Men som sagt det lära dröja ett långt tag innan dom som har makten släpper greppet om Tyskland.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Gunnar says:

  ROBIN:

  Eivör Palsdottir

  Färöarna

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Gustaf says:

  Vilket totalt rättsförfall, patetisk superkomplexfylld knäppgök till domare, säkert feminist.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Staaf says:

  Vad va nummret?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Hugin says:

  Jeg ble glad av å lytte på Paulina. Mye bra å si. Du får masse respekt fra meg.Stå på.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Vilse i pankakan. says:

  Såg en länk kommentar på Spreaker angående The Golden One´s utmaning 2017.

  Personligen tror jag att det är precis vad jag behöver, jag hoppas du också hakar på!

  https://www.youtube.com/watch?v=6ZbXaf5lD80

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Vera Oredsson says:

  Skriver: Bra att jag fick höra Din bakgrund. Beundransvärd. Att Du har ju gjort Dina steg själv i ett samhälle med lögner och hat visar en väldig styrka.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • Anders Jonsson says:

  Ett jättebra avsnitt. Paulina: vilket föredöme.
  Viktor: vilken kunskap.

  Kanonbra!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Pontus says:

  Jag ska lyssna när jag kommer hem idag.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • nordbo says:

  Paret Vejdeland/Forslund är en härlig motpol att lyssna till efter man sett under dagen somalier som släpar runt på varann med sina breda bagnvagnar. (är såklart inte den enda anledningen )

  Er nya juridiske EU-expert är intressann att lyssna till – är glädjande att höra nya röster som säger att vårt folk håller på att utrotas.

  Att den givne Saxlind är tillbaka är glädjande också med sina alltid insiktfulla kommentarer om vad som sker i sverige och omvärlden.

  Lindbergs tålamodsgrävande i dessa vidriga mål är imponerande,och uppringningen till domaren ger trycksvärtan på kvittot en tydligare nyans.

  Öberg har jag gett beröm till tidigare för han är motorn i maskineriet så det ska han givetvis ha.

  Radiovärden Palmblad gör så att jargongen blir civiliserat och sansat – mycket bra !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Willhelm 03 says:

  Jag har inte hört att jag har blivit uppläst för donationen jag gav till dig Pär.. jag vill ju inte vara en radio snattare, eller så har jag missat det.
  Tack för ett bra program!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Christian A says:

  Nationalist men enbart den socialism som erfordras inte mera. (Inte socialist international, aldrig!)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • bjovulf says:

  Underbart med en kvinnlig röst. RN blir bättre för varje avsnitt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *