RN DIREKT#23: Situationen i Frankrike, Erik från GS, hetsen i Norge och mot Jeff Sessions

RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att intervjua en fransk nationalist gällande situationen i Frankrike.

Kvällens avsnitt kommer att bestå av en sändning i vilken en fransk nationalist vid namn Tony kommer att medverka för att berätta om situationen i Frankrike, Front Nationale och det uppkommande franska presidentvalet.

Även Tommy Nyberg och Jan Christopher Pedersen från Nordiska motståndsrörelsens norska gren kommer att medverka för att berätta om hetsen i Norge.

Även händelseutvecklingen i USA, däribland hetsen mot Donald Trumps motsvarighet till justitieminister, Jeff Sessions, kommer att diskuteras.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen.

Lyssnardonationer sponsrade utrustning till Nordfront-reporter:

GoPro-kameran var det Radio Nordfront-lyssnaren Isak som donerade.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#23: Situationen i Frankrike, hetsen i Norge och mot Jeff Sessions” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om