RN DIREKT#18: Föreningen Cui Bono, aktivistdagarna och kuppen i Ludvika

RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att sända ett avsnitt där en representant för föreningen Cui Bono medverkar. Även Motståndsrörelens aktivistdagar och ”kuppen i Ludvika”.

radionordfront_direkt18

Kvällens avsnitt kommer att bestå utav att Martin, en representant för föreningen Cui Bono, får berätta om deras arbete med att erbjuda en plattform för fördragshållare som befinner sig utanför etablissemangets åsiktskorridor.

Nyligen avbokades föreningen av Fräntorps Folkets Hus då föreningen arrangerade ett föredrag med en avhoppad frimurare som skulle berätta om sina upplevelser på insidan av ett frimureri.

Även Nordiska motståndsrörelsens aktivistdagar och den så kallade ”kuppen” i Ludvika kommunfullmäktige, då Nordfront direktsände kommunfullmäktigemötet, kommer att diskuteras.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka under sändningen.

Föreningen Cui Bono håller manifestation utanför lokalen de hade hyrt:

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 0727123369
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#18: Föreningen Cui bono, aktivistdagarna och kuppen i Ludvika” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

32 Kommentarer till "RN DIREKT#18: Föreningen Cui Bono, aktivistdagarna och kuppen i Ludvika"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Nino
Gäst
Nybörjare

Yes! Emil blir med ser det ut som! Intressant med Cui Bono.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Härligt då har man något att göra medans man är hemma och är sjuk istället för jobba . Vi ses 20:00 då kamrater :)

Bunke
Gäst
Nybörjare

Wuhuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

micke
Gäst
Nybörjare
micke

Lauren Southern ATTACKED by “anti-fascist” thugs in London! https://www.youtube.com/watch?v=IEyBaBEQLM4

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Härligt att Emil är med! Jag får känslan av att göteborgare är lite radikalare än övriga i Sverige.
Tänker på Conrad i Ingrid&Conrad, Henrik Palmgren i RedIce och så har vi Pewdiepie. För drygt 20 år sedan umgicks jag med en stockholmare som hade flyttat ner till götet med sin tjej endast för att de var medlemmar i ”Nej Till EU” samt Greenpeace vars huvudkontor låg i Göteborg.

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Kör.hårt!

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Intressant hur Cui Bono behandlas på samma sätt som nationella. Cui Bono är sanningssökare. När de trakasseras av maktens lakejer så tyder det på att de är sanningen på spåret, så jag hoppas att de tar besväret som en hedersbetygelse.
När man ”hängs ut” av Expo, då vet man att man gjort något rätt!

Ser fram emot att lyssna ikväll!

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Var det några frimurare som tvingade FH att vägra Cui Bono tillträde till FHs lokal dit alla är välkomna?

Folkets Hus i allt fler kommuner att de är politiska arenor för sozister. Det kan de väl få vara, men inte om de ska hindra alla andra från att hålla möten där. De bör då istället stängas.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Jag själv tror väl mer på att Säpo ligger bakom det hela. Som Jonas De Geer spekulerade om i Måndags av Veckans Motgift. Säpo verkar ha en lång erfarenhet av stoppa saker som Cui Bonos föreläsning om frimureri.
Det ligger väl också i Säpos intresse att stoppa såna här föreläsningar då i deras egen verksamhet det med största sannolikhet finns en hel personer som är kopplade till frimureri på ett eller annat sätt!

Daniel Nebelung
Gäst
Nybörjare
Daniel Nebelung

20:00 kommer 4 tappra skåningar springa i skogen och träna med full packning och en radio på full volym. Topp!

)))Perra(((
Gäst
Nybörjare
)))Perra(((

(((Frimurare))) stoppar uthyrning till Cui Bono
http://blueshift.nu/judisk-makt-stoppar-forelasning/

j2
Gäst
Nybörjare
j2
Suck för komplicerade konspirationsteorier om 911. De som kritiserar den officiella versionen har ingen alternativ förklaring. De kan inte sy ihop något scenario eller förklaring som kommer ens i närheten av att vara lika trovärdiga som den officiella förklaringe. Det här är att tillämpa kritisk teori från kulturmarxismen. Kritisera kritisera men inte komma med något eget. Den som kontrollerar MSM behöver inte skapa terrorhändelser eftersom den kan utnyttja och omtolka allt som faktiskt händer. Nåja, jag antar att folk som klarar av att se iegenom alla lögner som globalisterna kommer med kommer vara litet överdrivet paranoida. Man får ta det… Läs mer »
RL
Gäst
Nybörjare
RL

Läs vad Christopher Bollyn skrivit om 11 september.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Länk?
Jag har läst massor med kritik av den officiella versionen av 911. Men jag har aldrig hört någon alternativ version. Bara nålstick, kritik kritik utan att kunna sy ihop ens en teoretisk version själv. Som inte är oerhört komplex.

Som de här fjärrstyrda planen som togs upp i sändningen. Vad är poängen? Varför skulle inte araber kunna utbilda sig i att flyga? Varför skulle inte araber ha kunnat ha flygutbildning tidigare? Fjärrstyrda plan är ju helt gripet ur luften. Och lägger på en otrolig mängd komplexitet.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Om man fjärrstyrde planen, vad gjorde man med piloterna? Hyrde man skådespelare för att spela in de svarta lådorna? Dödade man piloterna i cockpit och lät dem ligga där? Vad tyckte flygvärdinnorna om det? Vad är poängen att hävda fjärrstyrning utan att ha några bevis för det och utan att det ökar förklaringskraften i berättelsen? Ockhams rakkniv månne?

gubben
Gäst
Nybörjare
gubben

Härligt att höra er !!

gubben
Gäst
Nybörjare
gubben

Får gamla gubbar vara med i rörelsen ??? 60 +

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch

Självklart! Det finns många äldre inom organisationen. Alla är välkomna!

gubben
Gäst
Nybörjare
gubben

Tackar för det !! då kommer jag snart med !

I-Lonneberga Emil
Medlem
Nybörjare

Härligt och välkommen!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Tack för ett bra program..

Daniel Nebelung
Gäst
Nybörjare
Daniel Nebelung

”En svetsare som lärt sig jonglera på GM” Emil tog fan kål på mig där alltså…

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Om ni vill höra hur Lernia-”svenskan” låter.

https://www.youtube.com/watch?v=iD9jjlZ2AMw

Daniel Nebelung
Gäst
Nybörjare
Daniel Nebelung

Ver någon förresten vad det är för intro låt dom alltid spelar?

TN
Gäst
Nybörjare
TN

Det undrar jag och flera andra också.
Introt är mäktigt och överträffas inte av någon annan
podd, där man snarare får tysta volymen tills skvalet är slut.

Själv blir jag extra laddad när Radio Nordfront spelar
det lite längre introt (som i t ex avsnitt 51).
1 min och 28 sekunder har både vi och ni tid med.
Kapa inte bort det sista – det blir lite ‘avhugget’ då.

Hidolf Atler
Gäst
Nybörjare
Hidolf Atler

Tycker det har blivit riktigt bra när Mikael Karlsson och Tobias Lindberg började vara med i radion. Hoppas de fortsätter som fasta medarbetare.
Ja och ni andra är såklart oxå bra 😄

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Jag håller med; både Mikael;och Tobias är mycket bra! Jag uppskattar verkligen deras medverkan.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Återigen vettiga analyser och alarmerande ämnen som tas upp.
Radio Nordfron börjar växa till ett starkt sammansvetsat gäng.

Ändra rikssvenskan till en globalistisk smältdegelsörja är ännu en attack mot värdlandet och dess folk.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo
När Emil intervjuade Klas i början av er radio förstod man djupet och allvaret med er organisation och vad som krävs för att hålla ihop den. Oavsett hur mycket er radio växer under år 2017 så kommer första stycket ovan och senare med Öberg/Palmblad/hagberg vara roten och det bästa oavsett nya medarbetare. Era samtal i början är GULD värda och för allmänheten höra NORMALA SVENSKA människor behandla den övertäckande marxistiska giftiga gröna täcke som täcker över hela landet. Det är ni som pekar SANT på orsakerna som framkallar symptomerna i samhället och även några nyare alt media efter er. Svenskar… Läs mer »
Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Lyssnar nu. Det pratas om en avhoppare i Norge från frimureriet. Jag misstänker att det är Leo Zagami som det syftas på. En 33 gradig italiensk illuminatimedlem som hoppade av och bosatte sig i Norge.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Tack för ännu ett bra avsnitt.
Ni borde ha referat till ölkuppen när ni pratade om ”nazistkuppen” och omnämt livewebbsändingen som det. För att driva det hela vidare till sin spets så att säga.

Fan vilka patetiska fån till journalister som sitter på dessa redaktioner inom gammelmedia. Det är ett sant nöje att följa deras branchs förfall.

Seger
Gäst
Nybörjare
Seger

Händer så mycket i världen. Usa, Trump, Putin, Syrien. Den globala världsordningen förändras och ni diskuterar….en cui bono förening som inte får hyra…buhuu….ärligt?

wpDiscuz