RN DIREKT#17: Den groteska ”Förintelse”-bluffen

RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att sända ett temaavsnitt gällande den groteska ”Förintelse”-bluffen.

direkt16

Kvällens avsnitt kommer att bestå utav ett temaavsnitt gällande den groteska ”Förintelse”-bluffen, en bisarr historia som helt utan tekniska bevis gör gällande att tyskarna gasade 6 000 000 judar under andra världskriget.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att sätta tänderna i det bisarra ämnet.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#17: Den groteska "Förintelse"-bluffen” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

98 Kommentarer till "RN DIREKT#17: Den groteska ”Förintelse”-bluffen"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Edlund
Gäst
Nybörjare
Edlund

Väldigt passande avsnitt!

Allt för många som inte ser igenom ”Förintelsen”

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

”Holohoax, soon in a theater near you” som våra kamrater i Jewnited states brukar uttrycka sig.

DH
Gäst
Nybörjare
DH

Härlig porttext, ”Muh holocaust”. :-P Hoppas inte de ”rättsvårdande” myndigheterna gör tillslag för detta bara. Den påstådda förintelsen är ju nog det ämne dessa judemarionetter bevakar hårdast.

DH
Gäst
Nybörjare
DH

Sam Hyde är bra rolig med sitt ”six million”-bölande också: https://www.youtube.com/watch?v=-ZekZbKomFA

Time for Vengeance
Gäst
Nybörjare
Time for Vengeance
Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Vilket Självbedrägligt Mörker !.

Arne Strand.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

Arne din Sionist-kristne Messianska Jude du borde tro på Jesus och inte på en massa BS.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Förvisso tror jag på Jesus.

Det borde du också göra.

Läs om ”Turisnsvepningen” här på Internet.

Arne Strand.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

TURINSVEPNINGEN skall det stå.

D.S.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Var Jesus insvept i tur? Jag trodde att han mest hade otur.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Jag citerar –

Andersson skriver:
2017-01-23 kl. 06:59
Var Jesus insvept i tur? Jag trodde att han mest hade otur.

Betyg: +3 (av 5 röster

Kommentar –

Nejdå det var förutsagt och förplanerat av GUD.

Han dog för våra synder så att vi kan slippa GUDS Straff.

Arne Strand.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Äh det är bara ett svepskäl för att tro på dumheter.

En mexikansk bilmekaniker som heter Jesus som torkade av sig olja och dret på en linbeduk bara.

Norm
Gäst
Nybörjare
Norm

-Sanningen ska göra dig fri Arne.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Förvisso skall den det !.

Arne Strand.

j2
Gäst
Nybörjare
j2
Jag är inte alls lika övertygad om den tolkning av historien som Nordfront gör. Men det finns faktiskt väldigt stora märkligheter i den officiella historieskrivningen? Man behöver inte grotta ner sig i detaljer för att bli litet skeptisk? Till exempel, varför låg alla förintelseläger i de områden som kom att ockuperas av USSR? Och alla läger som blev ockuperade av de allierade visade sig vara arbetsläger? Tyskarna kunde ju inte veta var den framtida gränsen skulle gå, de hade ju överhuvudtaget inte tänkt bli ockuperade alls? Men ändå råkade det bli så, är inte det ett konstigt sammanträffande? En annan… Läs mer »
Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Tror du både Sovjet-Ryssland och Tyskland Ljuger ?

Arne Strand.

j2
Gäst
Nybörjare
j2
@Arne Vad Tyskland påstår är ointressant eftersom du sätts i fängelse om du påstår fel saker där. Vad USSR påstår. Hm, en person vars berättelser fortfarande används är Vasilij Grossman. Han var kemisk ingenjör och författare i USSR fram till 1935. När han blev författare på heltid. En författare 1935 i USSR är propgandist. Det är 1936-38 som de stora utrensningarna sker. Och om man läser mellan raderna i hans Wikipediasida så är Grossam uppenbarligen mycket mäktig. Ta och läs litet om USSR? Till exempel ”Den Röde Tsaren och hans hov” (((Simon Montefiore))) eller ”Gulag” av (((Anne Applebaum))). ”Lubjanka” av… Läs mer »
Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Herre Gud vilket Svamlande –

Silar mygg och sväljer kameler.

@Arne
Vad Tyskland påstår är ointressant eftersom du sätts i fängelse om du påstår fel saker där

Du sätts inte i fängelse i Tyskland om Förintelsen erkänns.

Du är ett STORT SVAMEL bara.

Arne Strand.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

@Arne
Du frågade om ”Tyskland och USSR ljuger”?
Både Tyskland och USSR har lagstiftat att bara en åsikt om den här delen av historien är tillåten. När det bara är en åsikt som är tillåten och straffet är hårt för att tro fel, kan man då ens tala om sanning längre? Vill man diskutera den här delen av historien så kan man ju inte göra det i vare sig Tyskland eller i det gamla USSR? Så påståenden från personer som var verksamma i de staterna saknar relevans?

Jag tycker det här är ganska självklart? Vad är det som är svammel med det?

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Jag behöver egentligen inte argumentera med så många ord. Om du påstod någonting politiskt felaktigt 1944 i USSR så blev du avrättad eller sänd till Gulag på 15 år.

Vad tilltro kan man ha till vittnesmål från en sådan miljö?

Andersson
Gäst
Nybörjare

Att tyskarna förla lägren för judar så långt österut på icketysk mark berodde helt enkelt på att man inte ville ha judarna på tysk mark. Och att det är förbjudet att ifrågasätta ”förintelsen” och allt som därtill hör beror på att Tyskland fortfarande är ockuperat av samma makter som Hitler och det tyska folket kämpade mot. Tankeförbudet beror naturligtvis på att det inte finns någon som helst teknisk bevisning eller ens trovärdiga vittnesmål.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Men det internerades väl judar även i läger som hamnade i de allierades zoner?

Andersson
Gäst
Nybörjare

De var avsedda i första hand för kommunister ock kriminella, tex Bergen Belsen som ligger några mil söder om Hamburg. Tyskarnas plan var ju att deportera alla judar, inte att förinta dem, för i så fall hade de inte bemödat sig om en massa kostsamma anläggningar runt halva Europa. Alla koncentrationsläger där det uppdagades att det funnits judiska fångar kallades sedan förintelseläger.

I den italienska staden Trieste fanns ett mindre fångläger för krigsfångar men fick status som förintelseläger sen det uppdagades att några judar avrättats där och är idag förvandlat till ett groteskt monument över ”förintelsen”.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

@Andersson
När jag litet planlöst läser wikipediasidor om tyska läger, såsom Dachau, Bergen Belsen, Buchenwald, så står det att judar internerades i alla dem.

)))Ovhev(((
Gäst
Nybörjare
)))Ovhev(((

Alligerade bombade
Mat tågen till konsertrations lägerna
Sovite våldtog vita kvinnor sina mongoler

Tommy
Gäst
Nybörjare
Tommy

Det var dödsläger i hela Tyskland tills mitten på 60-talet. Då flyttades alla dödslägren in till det mer svårkontrollerade öst-området. Fråga Judarna varför det blev så.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Något jag också skulle vilja se är en jämförelse av pappersspåret för T4 programmet och förintelsen. Som jag förtått det så är det ingen som ifrågasatt att T4 programmet fanns. Och att det till och med användes gas. Hur pass mycket av ritningar, byråkratiska beslut, budgetar etcetera finns det för rent otäcka saker i T4 programmet? En jämförelse av någon av David Irvings kaliber vore mycket intressant.

j2
Gäst
Nybörjare
j2
Nåt annat som jag tycker är jätteproblematiskt är att när jag gick i skolan, sjuan eller åttan tror jag, så visades vi den otäcka filmen ”förintelsen”. Och där berättade de om tvålar och lampskärmar. Under ordinarie skoltid i vår skolpliktsskola. Men det har sedan visat sig vara felaktigt, det är ingen som hävdar det längre. Utan det var bara en del av krigshysterin. Om de hade fel om det, vad annat hade de fel om? Dessutom, att visa såna här otäcka filmer med spökig musik till, ja, 100% dramatiserad snarare än torr dokumentär, för så unga människor. Det känns inte… Läs mer »
)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Arne har två religioner – Kristendun och föjintelsen, men bara en ”gud” juden.

Båda Arnes religioner infördes med våld och inkvisition.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

* Kristendum

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Kristendomen i Europa har inte införst med inkvisition eller våld.

Sådant är vad Katolska Kyrkan gjort sig skyldig till.

Arne Strand.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Du kan ju inte både ha och äta kakan.

Luther skrev sanningar om juden och dess lögner, de vill du inte tro på fast empiri finns som belägger just att de stämmer. Kol Nidre bl.a.

Sedan så infördes visst kristendum med våld:
https://www.nordfront.se/fran-nordmannens-raseri-bevare-oss-gud.smr

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Luther understödde MORD PÅ SANNA FRIKRISTNA.

Arne Strand.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Arne Strand

Eftersom ”fri”kristna är kodord för mångkultursvurmande judelakejer dvs. rasförrädare är det nödvärnsexess.

Se bara på våldtäktsaporna i Uppsala, kristen. Sådana vill ni ha här i ert kristna Lalaland som omfattar världens alla apor, bara de är kristna.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Arne Strand

Ni ”fri”kristna understödjer ju mord på det svenska folket idag, genom er judedyrkan och sionism.

Här är du t.o.m. stolt över det:
https://www.nordfront.se/amerikansk-underrattelsetjanst-varnar-israel-trump.smr#comment-484104

(((Tvångskulturen))) är ett judiskt påfund:
https://www.nordfront.se/hur-och-varfor-blev-sverige-mangkulturellt.smr

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Ser du någon skillnad Arne på Shia- och Sunni-Islam.

Sannolikt nej, precis som jag, det är semitskit som skall ut med aporna som böjer sig för skiten, likadant är det med Kristendum oavsett om den är katolsk eller annan – semitskit som inte hör hemma här, som infördes med våld och inkvisition.

Aononym
Gäst
Nybörjare
Aononym

Jag respekterar dig som kristen. Men strand detta är ett större nationalsocialistiskt forum, och efterlivet är inte någon fråga för oss vi vill ta hand om saker i nuet med eller utan hjälp från Herren.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Det kan jag tro.

Men,

Det kommer ni eller någon annan inte att lyckas med ty,
”GUDS DÅRSKAP är visare än Människor ” !.

Det kommer du få se om du lever yttligare i cirka 10 År.

Arne Strand.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Jag trodde att Arne bara hade en låtsaskompis men tydligen har han två.

Historikern
Gäst
Nybörjare
Historikern

Om ni vill omvända intellektuella människor så ska ni rekommendera ”The international jew” By Henry Ford.
Otroligt kraftfull litteratur.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Suveränt! Det är den viktigaste frågan för nationalsocialismen att en gång för alla avslöja denna monumentala lögn och manipulation som den s.k förintelsen är.

Jag tycker att Nordfront ska ha en särskild ikon på hemsidan som handlar om denna superlögn som alla som kommer in på sidan kan trycka på och läsa och titta på. Ni har ju redan mycket material, men man måste leta efter det materialet. Det ska vara väl synligt.

JÄMT OCH STÄNDIGT!

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Det vore bra att spalta upp de bevis som den officiella historieskrivningen anför.
Det vore också bra att ta upp de massakrer som bevisligen har skett. Till exempel gör David Irving det mycket övertygande i en av hans youtubefilmer.

För att så att säga ringa in hela frågan. Och skapa en diskussion om vad som faktiskt är bevis från den här tiden.

Norgren
Gäst
Nybörjare
Norgren

HÄRLIGT!!!!!!

Trutstrand
Gäst
Nybörjare
Trutstrand

Ni är bara för goa! Dags att göra upp med judarna om deras eviga lögner.

Först när vanliga Svensson förstår hur juden utnyttjat makten man mördat sig till så kommer krav på förändringar komma.

Säg gärna att Granskning Sverige borde ringa upp Skolstyrelsen där de får motivera hur man kan lära ut att 6.000.000 judar ”förintats”.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

du har helt rätt när människor börjar på allvar förstå Jude-frågan så kommer det att bli förändringar men nu lever miljontals människor i en Matrix värld o har inte vaknat upp till Jude frågan än.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Mycket intressant! Jag ska självklart lyssna!

Angling
Gäst
Nybörjare
Angling

Blir det videostreaming også i dag?

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Vem har sett en jude lampskärm? Vem har sett en jude tvål? Vem har sett en jude gasas? Det fina dokument på mottagna judar. Vem har sett ett dokument på avrättad judar? Vem har fått lagar att gälla, att sanningen inte får berättas? Vem bombade Tyskland så att dom valde att ge soldater mat, istället för judar? Osv.

conservare
Gäst
Nybörjare
conservare

Arkitekt till bombkampanjen mot Tyskland var den ”brittiske-tyske” juden Frederick Lindemann. Bombkampanjen dödade flerfalt mer – 500k-1 miljon (stort mörkertal) – än vad det dog judar i fånglägren.

Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin

Det här är den fråga som fick mig att börja läsa på Nordfront. Har i hela livet trott på Hollywoodnazismen och det var ganska omtumlande när jag började kolla upp förintelsehistorierna och insåg att de här ”läskiga nynazisterna” faktiskt verkade ha rätt. Har man väl kommit så långt så ser man också snabbt att allt annat som man lärt sig om ”nazismen” och dagens nationalsocialister är mycket förvrängt. Så det är en viktig fråga och en nyckel för att nå fram till folk.

m96
Gäst
Nybörjare
m96

Mkt bra video här som kopplar ihop mycket..
Bobby Fischer uttalar sig bla här:

https://www.youtube.com/watch?v=bm34sj65MkA&feature=youtu.be&t=1h36m17s

Bra sammanfatttning mot slutet också om planen som är satt i verket i väst:

https://www.youtube.com/watch?v=bm34sj65MkA&feature=youtu.be&t=3h40m15s

dew
Gäst
Nybörjare
dew

söndagsmiddag och ett nytt avsnitt! Väntar!

/dew

Stina
Gäst
Nybörjare
Stina

Varför fokuserar ni inte mer på bankerna och hela den konstruktionen. Jag upplever att ni är fega faktiskt och fokuserar på FEL saker, ni kommer ingen vart med det. Säga att förintelsen är en bluff är fegt ta det som verkligen händer

Ludde
Gäst
Nybörjare
Ludde

Frågan är om inte detta skämt är en generationsfråga. Mina föräldrar som är 40-talister tror stenhårt på detta. Själv är jag 70-talist och många i min ålder är tveksamma till detta. Förhoppningsvis så är det bättre ju yngre man är.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Iprenmannen är också jude, han heter Johan Neumann.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

judarna behövde en religion att tro på en identitet som håller ihop de o som de alla kan samsas kring o tro på.
muslimer har Mohammed o Kristna har Jesus men judarna har inget sådant o behövde skapa sig en religion o skapade därför förintelsen o de införde kätterilagar så att de kan skydda denna tro.

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Alltid bra program presenterat av Radio Nordfront men det känns tomt och en stor saknad av Emil H. Hoppas att han återkommer.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Oj oj oj, allt ni säger stämmer med vad jag anser. Ni har missat jude styrda SVT och Tv 4.
Stefan Trosell som startar 201, säger att alla judar är inte för mång kultur. Det håller jag med om. I Israel skjuter dom en neger som står och tittar i en mobil. 13 åriga arabiska tjejer skjuter dom. Han är godkänd av fifflar Månas Zorros finansierade Expo.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

David Schwarz hade tyfus, vårdades i Italien, vill jag minnas, innan han kom hit och började propagera för mångkultur. Tack, David.

Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin

Paul Rassiniers bok ”The holocauststory and the lies of Ulysses” är mycket upplysande. Bra läsning för sådana som fortfarande tror på gaskammarna, men som är tillräckligt öppna för att vilja ta in ny information.

Finns att köpa här:
https://www.amazon.com/Holocaust-Story-Lies-Ulysses-Rassinier/dp/0939484269

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

KEN O’Keefe speaks of world financial system
https://www.youtube.com/watch?v=3pqEnR8oyhY

Hupp
Gäst
Nybörjare
Hupp
Från 4 miljoner till 1,5 miljoner: För det första var siffan 4 miljoner kommunistisk propaganda som inte tagits på allvar av historiker, för det andra avsåg den inte att öka utan minska de judiska förlusterna, genom att påstå att majoriteten av de 4 miljonerna var icke-judiska, socialistiska kämpar. Det stod aldrig ”4 miljoner judar” utan ”4 miljoner människor”. Antal judar 1938-1948. Palmblad stakar sig litet när det börjar diskuteras siffrorna i World Almanac 1948 resp 1949… The University of Alberta library has the World Almanac issues for the pertinent period for 1941, 1944, 1947, 1948, and 1949. The figures listed… Läs mer »
Allan Apberg
Gäst
Nybörjare
Allan Apberg

Fuck off loser.

Sara
Gäst
Nybörjare
Sara

Tackar för detta och skall ta mig tid att lyssna imorgon. Är relativt nyvaken nationalist med lite för lite kött på benen så allt sådant här uppskattas!

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Jag passar på nu att skriva Jewish lampshades,tvålar m m :))))

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Här är en artikel som David Cole skrivit om sverige, bland annat:
http://takimag.com/article/rise_of_the_victim_conquerors_david_cole/print#axzz4WWltu5i4

Ni som var litet dryga mot honom tycker jag ska läsa den.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Historikerna har inte påstått att 6 miljoner är siffran för antal gasade utan totala dödssiffran

Dr. Shloumstein
Gäst
Nybörjare
Dr. Shloumstein

Det finns en förklaring till 6 miljoner och det är att en jude lider tusen gånger mer än en icke jude och det är likadant när de dör, de dör tusen gånger mer än icke judar så om 6000 judar dör är det som om 6000.000 icke judar dog. Judar är 1000 gånger mera värda än icke judar. Att påstå att judar är 1000 gånger mera värda än icke judar är antisemitiskt enligt de flesta judar för de anser att de är oändligt mycket mera värda.

gutmensch
Gäst
Nybörjare
gutmensch

Fria Sidor har publicerat en lång artikel om den heliga siffran 6 miljoner som inte kan eller får ifrågasättas.

De 6 miljonerna 166 gånger under perioden 1900-1945. http://friasidor.is/4940-2/

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav
In 1939, with the intensification of persecution against German Jewry, the Swedish Parliament passed a law which permitted entry to tens of thousands of German Jews. The upshot of this decision would be their rescue from the certain death that would result if they would otherwise have been sent east. The Swedish Parliament thus displayed an outstanding humanitarian approach. But then something happened which dumbfounded the Gentiles, resulting in weakening the hand of those who were true friends of the Jewish people. Dr. Ehrenpreisz, the “Chief Rabbi” of Sweden (since 1914), together with the leader of the Jewish community in… Läs mer »
Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

”Yolocaust” gör satir av förintelsen:

http://www.friatider.se/yolocaust-g-r-satir-av-f-rintelsen

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav
Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav

Här ser du glasklart hur judens propaganda fungerar. Säg tusen skadade och döda och EN är jude. Vem tror du hamnar på alla förstasidor och vem är det mest synd om?

http://www.dailystormer.com/oz-melbourne-tragedy-claims-5-lives-jewish-girl-turned-into-star-victim/

Intro
Gäst
Nybörjare
Intro

Vem och vilket är det engelska tal i introt som handlar om ekonomin i Tyskland?
Skulle gärna vilja höra fortsättningen…

^^
Gäst
Nybörjare
^^
Northern Angel
Gäst
Nybörjare
Northern Angel

Den judiska profetian som nämner 6 miljoner, var kan man läsa det?

G
Gäst
Nybörjare
G
Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Har nu lyssnat färdigt. Ni gör ett bra jobb alla. Tack!

/Truthseeker

Holohoax.nu
Gäst
Nybörjare
DD
Gäst
Nybörjare
DD
DD
Gäst
Nybörjare
DD

Det var inte bara Juder som dödades i olika ställen. Det var många andra nationaliteter…

Frank Baude
Gäst
Nybörjare
Frank Baude

Varför i hela fridens namn lägger ni inte upp Radio Nordfront avsnitten på YouTube längre? Bästa kanalen att sprida på. Ni måste tänka mer marknadsföringsmässigt.

Varför kan man heller inte ladda ner avsnittet till mobil och dator längre? Ni tappar grymt mycket nya lyssnare på detta sätt, även gamla som är vana vid att kunna ladda ner avsnitten.

Grimjaur
Gäst
Nybörjare
Grimjaur

Om du går in på spreaker-sidan för avsnittet så kan du ta ”download” där för att spara ned det som mp3.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Jag önskar en radiospecial om sionismens järngrepp om Sveridemokraterna. Partitoppen visar att de stödjer allt Israel och deras globalt lokaliserade befolkning vill. Men den som debatterar politik på exempelvis Facebook ser att Sverigedemokrater ofta är helt hänsynslösa, aggressiva sionistmförespråkare. Ofta har de ett kulturmarxistiskt sätt att resonera :De attackerar verbalt meningsmottståndare i sionistfrågor med hot om våld och med Idi Amin-liknande omdömen om meningsmottståndarnas person, ofta helt utan att argumentera för sionismen eller sin sak. SDs framgångar är mycket problematiska för Norden.

Orolig Jude
Gäst
Nybörjare
Orolig Jude

Men stäng gränsen först, och börja sparka ut asylsökande, efter det kan vi köra jude nojja. Trump får väl visa hur man gör till slappku1ade europabor.

EVROPA
Gäst
Nybörjare
EVROPA

Du bestämmer inte ett skit här, är det förstått?

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav

Mengele denied performing ghastly experiments on anybody

https://youtu.be/b9hFBLQphOg

DD
Gäst
Nybörjare
DD
jonsson
Gäst
Nybörjare
jonsson

FY FAN vad bra ni är och mer tema på detta innan det blir helt förbjudet i sverige under år 17 så nya väcks.

samma jävla krafter som startade 1:a och 2:a världskriget som startar konflikter i mellanöstern idag och i Afrika efter den ”Afrikanska Unionen” som även ni har påvisat från eran radio.

Tack för ert arbete.!

jonsson
Gäst
Nybörjare
jonsson

svänger hit och dit med antalet döda under förintelsen.

är det inte så att det får inte gå under 1.5 miljoner annars finns det inte bäring för skadeståndet.?

Grimjaur
Gäst
Nybörjare
Grimjaur

Tack för ett intressant avsnitt. En passande och aktuell låt hade varit Alison Chabloz – (((Survivors))), hon hamnade i domstol för en månad sedan på grund av den låten.

https://www.youtube.com/watch?v=9tmY6iItnP0

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4036710/Blogger-52-posted-grossly-offensive-anti-Semitic-song-YouTube-denies-hate-crime-charge-brought-Jewish-charity-private-prosecution.html

Annhaa
Gäst
Nybörjare
Annhaa

Rekommenderar allt med Eric dubay

https://youtu.be/hpIDLWKNVfs

wpDiscuz