RN DIREKT#16: Nyheter med Radio Nordfront och Andrew Anglin

RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att diskutera nyheter och medverka kommer även Daily Stormers chefredaktör Andrew Anglin att göra.

rn_direkt9

Kvällens avsnitt kommer att bestå utav en nyhetssändning där aktuella in- och utrikesnyheter diskuteras. Bland annat kommer den judiska hetskampanjen mot den amerikanske nationalisten Richard Spencers mamma att diskuteras, en kampanj som fick mothugg av amerikanska nationella. Även #PissGate, med mera kommer att diskuteras med Anglin.

De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg kommer att medverka.

Även Andreas Johansson från Nordic Frontier kommer att medverka.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#16: Nyheter med Radio Nordfront och Andrew Anglin” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

41 Kommentarer till "RN DIREKT#16: Nyheter med Radio Nordfront och Andrew Anglin"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
micke p
Gäst
Nybörjare

kan nån länka på att ygeman och eliasson är judar?tacksam för svar

Bunke
Gäst
Nybörjare

Wuhuuuuuu!!!! Man har en orsak att leva!!!

Anonyme Synonym
Gäst
Nybörjare
Anonyme Synonym
En av The Right Stuff’s ledare (Mike Enoch) har blivit doxad och det har kommit fram att han är gift med en judinna som förespråkar homolobbyn. Detta är bekräftat på TRS forum av Enoch själv. Varför är detta relevant? Jo, för att Andrew Anglin har samarbetat med och försvarat TRS innan och är bekant med ledarna. Även Weev befinners sig på TRS forum. 8ch.net/pol har information om denna dox. Det ryktas om att Antifa ska stå för dox, men det luktar som det kommer högre än så. Det iaf nu krisläge för medlemmar på TRS forum. Om ni vill ge… Läs mer »
Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Det var intressant! Jag som gillade Mike Enoch…
I thedailyshoa-gänget så är ju han den skarpaste och roligaste deltagaren.

Ja; detta är något som Ni absolut bör fråga Anglin om.

Jens
Gäst
Nybörjare
Jens
Detta måste ni nästan ställa frågor om! TheRightStuff.biz som står för podcasten The Daily Shoah har (enligt min åsikt) verkat för en avradikalisering utav vit nationalism. Mike Peinovich (alias Mike Enoch) har haft en ledande roll och har nu visat sig vara gift med en till synes väldigt judisk judinna. Är han till och med själv en jude? https://youtu.be/vEv672uRhLQ De kallar nationalsocialister för LARPERS (Rollspelare) och anklagar nationalsocialister för att driva på en problematisk puritanism när de kritiserar deras vurmande för homosexuella. Ytterligare en kontrovers uppstod när de öppnade för sammarbete med judiska nationalister. Jag har personligen aldrig tyckt om… Läs mer »
AL
Gäst
Nybörjare
AL

Om ni lyckas få nån kommentar från Anglin om Enoch så har ni ett ”scoop”, som det heter. Detta är ett hett ämne och Anglin har inte skrivit ett ord om det än trots att det diskuteras intensivt på forumet:

http://bbs.dailystormer.com/t/doxxing-of-mike-enoch/77423

http://bbs.dailystormer.com/t/mike-enoch/77395

En kommentar om detta skulle vara mycket intressant, för hela situationen är oerhört märklig och oviss.

AL
Gäst
Nybörjare
AL

Nu har han skrivit ett ord om det. Och några till.

http://www.dailystormer.com/heres-the-thing/

Biggi
Gäst
Nybörjare

Jesh! Helt vittus hyvä juttu!

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Heh, Anglin är snart fast gäst nästan? :D

Och ja ni kan ju fråga honom om Enoch. Men gör det på ett vettigt sätt isf, det finns såklart många som kommer vilja använda detta till att sätta igång en massa konflikter & intriger inom rörelsen och det är inget man bör gynna.

Om enoch behöver rensas ut så att säga pga detta, så är det bäst att det bara sker lugnt och tyst. Inte med anklagelser åt alla andra, subtila eller direkta, om att de nog är kompromissade judelakejer själva.

Jens
Gäst
Nybörjare
Jens

Enligt mig så har The Daily Shoah arbetat subversivt och alla som har med det att göra bör frågas ut.

Men du har rätt i att det finns ingen anledning att hetsa.

Sverre Tveskägg
Gäst
Nybörjare
Sverre Tveskägg
Fredrik
Gäst
Nybörjare
Fredrik

Renegade Tribune verkar också suspekt tycker jag.

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin
Om man sier at man er ”for det Nordiske” folket, og feiler å begripe at dette innebærer 100% et rase basert,etnisk folk, hvor dets eksistens på den lille landmassen vi har, er avhenging av at de bitte små landene våre består kun av etniske skandinaver, har fremdeles ikke fattet det minste om hvordan naturen fungerer, eller hvem de selv egentlig er, eller hva det betyr å være fra Norden. I det lange løp, vil dette ende i vår ødeleggelse om man aksepterer noen andre enn våre egne etniske folk som gyldige statsborgere i norden. Slik begynner det hver gang. En… Läs mer »
Simonspumpa
Gäst
Nybörjare

Radion blir bara sämre och sämre…

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Så?!
Du kanske kan bättre då, sätt igång!

Simonspumpa
Gäst
Nybörjare

Jo, det stämmer!

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

För mig är det en bra podradio och den bästa.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Lite olyckligt att loggan till höger om megafonen kan utläsas som ”Iran” när inte hela syns.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Sverigedemokraten tror att drevet mot dem upphör bara för att man fryser ut en medlem, bah!

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Men hur dum kan folk bli, som inte fattar (((SD))) sexårsfacit av att sparka på och ut endast svenskar. (((SD))) sexårsfacit som tas upp i detta nu, när (((SD))) är tacksamma när antivita hjälper (((SD))) att sparka ut svenskar. Ett (((SD))) med mer makt blir givetvis mer av samma gamla antivitism och judeflufferi.

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav
Vill du veta blattekriminaliteten? Danmark tvekar inte att säga som det är. Här är fakta. Sen kan (((Sarnecki))) göra det juden alltid gör – ljuger tills de är blå i huvudet! ____________ Forord Indvandrere og efterkommere og deres integration i samfundet har stor almen interesse. I denne bog, som er den tiende udgave af årspublikationen Indvandrere i Danmark, samler Danmarks Statistik oplysninger om indvandreres deltagelse på forskellige samfundsområder for at give et bredt billede af indvandreres og efter- kommeres stilling i det danske samfund. Der er relativt store forskelle mellem ind- vandrere og efterkommere og personer af dansk oprindelse på… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav
Whisker
Gäst
Nybörjare
Whisker

Only in Sweden:
comment image

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Finns en artikel på DS om det nu:
http://www.dailystormer.com/heres-the-thing/

Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan

Synd att Emil inte kommer vara en regelbunden deltagare i radion framöver, alltid intressant att lyssna på han och han bjuder på humor vilket verkligen behövs i radio!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Trist att Emil inte skall vara med lika mycket, han är ju en av inventarierna på radion. Jag har i alla fall tyckt om hans kommentarer, i alla fall de allra flesta, he he. Emil, Pär, Martin och Robin är ju synonyma med radio Nordfront.
Sköt om dig Emil, jag vet du har mycket att stå i.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Har lyssnat en stund och det verkar som om ni tänker som jag! ?

D.h.s
Gäst
Nybörjare
D.h.s

tråkigt att hagberg ska dra ner,
men ni övriga gör ett kanonjobb med, radio nordfront är legendariskt!
hell seger!

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Scandinav

Från 58 minuter och sju minuter.

Kunnskap är det vassaste vapnet
Gäst
Nybörjare
Kunnskap är det vassaste vapnet

Om det var någon som tvivlade..:
youtube.com/watch?time_continue=65&v=vlkZLlzOfVQ

Parken
Gäst
Nybörjare
Parken

Bra att ha med Andrew Anglin med jämna mellanrum. Viktigt att knyta kontakter med nationalister runt om i världen.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Benny Rosengren var också en av dom personerna som har lovat att frysa ut Per Öberg efter att han kom in på ett SD-mandat i Ludvika kommun. Riktigt osympatisk person. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=5972864

Bongo
Gäst
Nybörjare
Bongo

Varför ser Anglin ut som en äkta Hollywood-nazist?

Gnapp
Gäst
Nybörjare
Gnapp

”Hollywood-nazist” = alla som har åsikter som är närmare Hitler än Motståndsrörelsen.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Sionist-cucksen som styr det ockuperade Tyskland sedan 1945 vill nu förbjuda det ständigt växande nationalistpartiet NPD.

Lycka till cucks. Det blir som att stänga till locket på en tryckkokare:

http://www.dailystormer.com/german-government-will-attempt-to-outlaw-german-opposition-party/

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

This train stops for no Kike!

Jude-etablissemanget gjorde precis allt man kunde för att stoppa Donald Trump..men förlorade BIG TIME…

Nu är samma etablissemang dödligt sårat…

I dag mosade Donald Trump den avgående förrädaren till CIA-chef…John Brennan…helt jävla underbart att se…!

http://www.dailystormer.com/pissgate-cia-traitor-terrorist-scum-sucker-brennan-attacks-the-leader-gets-btfo/

Johan Svensson
Gäst
Nybörjare
Johan Svensson
Robin: Tvinga Emil att läsa det här =) Emil: På dig låter det som att du tycker det enda du tillför är att vara roliga killen. Visst viker man sig av skratt för jämnan när du drar Emil-skämt. Det är ett trevlig avbrott i den tunga vardagen, men inte på långt när det viktigaste du tillför. Ditt viktigaste bidrag är under intervjuer. När en gäst som medvetet eller omedvetet går runt den beryktade heta gröten. Då så ställer du alltid vänliga men välriktade frågor som går rätt på problemet kärna. Alltid när jag sitter och är frustrerad över gästens slingrande… Läs mer »
SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

Trumps barn alla gifta med judar
https://www.youtube.com/watch?v=U2G9MR1n7Es

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Anglin är en verkligt intressant gäst, som har koll på det amerikanska politiska spelet; en fantastisk resurs i det stora landet i väst.

Kalibber
Gäst
Nybörjare
Kalibber

ALONE! Såg precis genom hela första säsongen! Sjukt bra tv om man bara hade klippt bort allt jävla gråtande.

SPOILER! i andra säsongen så slänger de även in en svart kille (antar att de fick kritik för 100% vita män i första säsongen. Killen uttrycker det som att han aldrig varit i skogen innan och nu ska slåss med björnar.

Han blir såklart inte särskilt långvarig….

Nordisk revolution
Gäst
Nybörjare
Nordisk revolution

Fyfan om Emil slutar, alla andra gör ett jätte bra jobb men Emil är klart favoriten hoppas ni jagar honom att vara med så mkt som möjligt!

wpDiscuz