RN DIREKT#118:
Vapnen i JKPG och ny migrantvåg

RADIO NORDFRONT. Ikväll kikar Radio Nordfront närmre på vad som verkar ha varit en vänsterextrem terrorcell i Jönköping.

Veckans RN-memer:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I så fall rekommenderas du till att lyssna på Guns N’ Roses – Welcome to the Jungle som en lyssnare önskat. Exakt vad låten handlar om är dock oklart.

Kanske det som Viktor Rydberg skrev om, att ”de stora städerna äro förbränningshärdar för mänsklig livskraft”?

Några av kvällens ämnen:

  • Pär Öberg som tidigare inte haft så mycket mot Anna-Lena Lodenius besökte med öppet sinne en av hennes föreläsningar tidigare i veckan. Något som fick honom till att se rött. Det skattefinansierade föredraget gick under parollen: ”Demokratins dilemma – hur förhåller vi oss till demokratins fiender?” Och föredraget gick till största delen ut på att hetsa och beljuga Nordiska motståndsrörelsen. Pär Öberg kan tyvärr inte medverka på grund av arbete inför 1 maj, så därför stryks detta ämne.
  • Vad som verkar vara något av en vänsterextremt terrorcell i Jönköping har nystats upp. Huvudmannen var en frimurare och vänsterextremist. Nordfront publicerade precis en intressant artikel om detta, författad av bland andra Simon Holmqvist. Även Martin Saxlind har grottat ner sig i FUP:en och vi kommer få veta mer om härvan. Men visst är det roligt att det knappt är någon uppståndelse i media gällande detta? Tänk om de hittat en container med AR15-karbiner tillhörande ”nazister”. Vilket liv det skulle blivit.
  • Tobias Lindberg är en flitig prenumerant av tidningen Nya Tider, som nyligen publicerade en intressant artikel som bland annat menar på att det pågår krig mellan Frankrikes och Italiens underrättelsetjänster i Libyen. Italien och Matteo Salvini vill stänga migrantflödet medan Frankrike och Emanuel Macron vill göra det motsatta. och nu står en enorm ny migrantvåg inför dörren till Europa.
  • Senaste nytt gällande 1 maj. Och du dyker väl upp?

Tack till 4 st som donerat! :-)

CG

Anonym#1

Anonym#2

Anonym#3

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Nu finns det en instruktionsfilm som förklarar exakt hur man som lyssnare kan stötta Motståndsrörelsen och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@protonmail.com för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Johan Persson.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om