RN DIREKT#116:
Libyen, EU-valet och Big Data

RADIO NORDFRONT. RN-panelen går igenom vad som händer i Libyen efter att terroristorganisationen NATO mördat Gaddafi. Vi kör även IRA/REBEL MUSIC-TEMA!

Veckans RN-meme:

Muammar Gaddafi var rätt cool:

För att förstå detta så kika på följande informationsvideo som berättar en del saker som många kanske inte känner till om den numera av NATO mördade Muammar Gaddafi.

Gaddafi var i själva verket rätt så cool och kom att på många fronter gå i klinch med judisk makt-rörelsen, något som till sist kostade honom livet:

Lyssna även på detta tal från Gaddafi som visar på att han var mycket medveten om vilka krafter som USA:s tidigare president John F. Kennedy gått i klinch med strax innan även den sistnämnde blev mördad:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I så fall rekommenderas du att lyssna på Athenrye – S.A.M Song som handlar om när samme Muammar Gaddafi sålde luftvärnsrobotar till IRA, för att stötta irländarnas frihetskamp mot det Brittiska Imperiet:

Några av kvällens ämnen:

  • Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg medverkar för att berätta om den nylanserade kampanjsidan Frittnorden.nu som innehåller flertalet ideologiska och/eller förklarande artiklar om EU och Nordiska motståndsrörelsens alternativ till detta globalist-projekt.
  • Johan Persson har även nyligen skrivit en artikel med titeln Informationskriget där han reflekterar över en rad olika saker.
  • Vad är det som händer i Libyen? Efter att terroristorganisationen NATO/OTAN attackerade Libyen 2011 och dödade den av det libyska folket älskade Muammar Gaddafi föll landet i kaos. Johan Persson har satt sig in i landets historia och även utvecklingen de senaste månaderna två arméer slås om kontrollen över landet, där den enda armén leds av krigsherren Khalifa Haftar.
  • Öberg går igenom senaste nytt gällande det kommande 1 maj-demonstrationen. Du hänger väl med och demonstrerar?
  • Simon Holmqvist har kikat närmre på en surrealistisk lag som kan tilldöma livstids fängelse för så kallad ”blåsljussabotage”. Vad är detta egentligen för knäpp lag?

Tack till 5 st som donerat! :-)

Mauritz som skänkte 1100 EUR genom Bitcoins!

Parken 3000 kr

Anonym#1

Anonym#2

Anonym#3

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Nu finns det en instruktionsfilm som förklarar exakt hur man som lyssnare kan stötta Motståndsrörelsen och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@protonmail.com för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Johan Persson.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om