RN DIREKT#115:
Köpenhamn, dejting-appar och könsbyten

RADIO NORDFRONT. Ikväll kommer Radio Nordfront att tillgodose den abstinens som kanske infunnit sig hos en del av er. Och Öberg.

Veckans RN-memer:

Veckans RN-minnen:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I så fall rekommenderas du att lyssna på Bonnie Tyler – Total Eclipse of the Heart. Radio Nordfront tar dock avstånd ifrån vissa delar av musikvideon som exempelvis då de halvnakna männen springer in vid 3:47 för att dansa i ring på ett suspekt vis runt Bonnie.

Några av kvällens ämnen:

  • Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg medverkar för att berätta om gårdagens offentliga aktion i Köpenhamn, Danmarks huvudstad.
  • Simon Holmqvist kommer att HUGGA SVÄRDET i diverse dekadenta dejting-appar. Flera av dessa dejting-appar ägs av judisk makt-rörelsen. Hur påverkar dejting-kulturen folket och framförallt den redan växande spänningen mellan könen? Dessutom har han fått brev ifrån Säkerhetspolisen. Men vad stod det i brevet?
  • Pär Öberg har återigen lackat ur på en judisk makt-NGO som skumraskat ihop en undersökning som menar på att 98 procent av svenskarna tror på det som av judisk makt-rörelsen kallas för ”Förintelsen”.
  • Martin Saxlind har kikat på tv-programmet Uppdrag Granskning som nu senast gick in på att mer och mer tyder på att många av de lyssnat på pk-media och ”bytt kön” nu kommit att ångra sig.
  • Tobias Lindberg gör ett UTRIKESSVEP där han går igenom det viktigaste som skett med utrikespolitiken, ett ämne som ligger RN-panelen varm om hjärtat. Denna gången blir det USA, Syrien och Venezuela.

Tack till 5 st som donerat! :-)

Andreas Svensson

Jens

Mauritz

Martin E: Meddelande ”det är enklare att betala med bitcoin än med paypal, skärp er nu (((tjuvlyssnare))) och börja donera!”

Jan Hjelm

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Nu finns det en instruktionsfilm som förklarar exakt hur man som lyssnare kan stötta Motståndsrörelsen och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@protonmail.com för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#115: Köpenhamn, dejting-appar och könsbyten” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Johan Persson.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om