RN DIREKT#113:
Attacken på NZ, klimathysterin och Artificiell Intelligens

RADIO NORDFRONT. Det är HETA ÄMNEN som kommer att avhandlas av RN-panelen. Även boken The Revolutionary Phenotype kommer att diskuteras.

”NMR-mannen” Tobias Lindberg ser STENHÅRD ut:

Radio Nordfronts egen Tobias Lindberg fick alldeles precis en stor guldmedalj av den judiska tidningen Expressen.

Veckans RN-meme:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

Då får du tyvärr vänta i tysthet, i ett nedsläckt rum. För det står helt stilla i huvudet. Antagligen på grund av det chockartade beskedet om att proteinpulver kanske innehåller massa skit.

Eller nej, här kommer ett klipp som utifrån ett intresse för historia publiceras. Klippets fokus ligger på Tredje rikets militärpolitik:

*Nordfront tar fullständigt avstånd ifrån förföljelser av folkgrupper, så som likvideringen av 6 gorilljoner judar som brutalt likviderades medelst ej lufttäta gaskamrar utan spår från Zyklon B, maskerade som duschrum, men titulerade ”bårhus” i tyskarnas originalritningar av byggnaderna.

Några av kvällens ämnen:

  • Attacken på moskén i Christchurch, på Nya Zeeland. En attack där 28-åringen Brenton Tarrant gick till attack och dödade massvis med muslimer, som hämnd för terrordåd där muslimer dödat massvis med vita, här i Sverige bland annat. Moskén har tidigare via sina läror fått två vita nyzeeländare, konvertiter, att åka ner till Yemen för att göra heligt krig (jihad), något som gjort att de dödats av USA i drönarattacker.
  • Det har varit en sjuklig klimathets på sistone från judisk makt-massmedia. Även för normala människor som inte läser dessa blaskor, utan kanske bara kastar en halvsekundersblick mot löpsedlarna i mataffären, har framlyftandet av småflickor och klimathets noterats. Vad heter flickan som blivit förgrundsfigur, Ebba? Emma? Varför försöker judisk media trycka ner denna klimathysteri i våra halsar? Och finns det några vetenskapliga belägg för deras påståenden om global uppvärmning och så vidare? Pär Öberg och Tobias Lindberg tag-teamar även denna vecka och kommer att reda ut dessa mycket intressanta frågeställningar.
  • Johan Persson har läst och recenserat The Revolutionary Phenotype av Jean-François Gariépy. Diskussionen tar avstamp i boken och dess teorier men kommer förmodligen glida in på genmanipulation, transhumanism och AI i allmänhet.

Tack till er som donerat!

Inga!

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Förkrav: Mobilt bankid, Swish
Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter.
8. E-posta till robin.palmblad@protonmail.com och skriv vilket namn som vi ska tacka i Radio Nordfront.
Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Johan Persson.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Nybörjare
Victor
1 år sedan

På vilket sätt är det ett problem för Securitas att man är Nationalsocialist och för att man är med i en fullt laglig politisk organisation som Nordiska Motståndsrörelsen som? Jag ser inte hur det skulle påverka jobbet i fråga? Ska man inte börja granska alla som är anhängare av den så kallade demokratin istället då och ge dom sparken? Vi vet ju alla vad man har gjort i demokratins namn kärnvapenbombat Japan,brandbombat civila i Dresden etc…