RN DIREKT#103:
Daskade feminister, mynttorgsprotester och julens historia

RADIO NORDFRONT. Ikväll kör Radio Nordfront ett avsnitt som bland annat går in på feminism, julens ursprung och varför CIA med flera hetsar mot MbS. Vid 20:00 kör vi!

Gillar feminister att få sig en dask?

Simon Holmqvist har kollat fenomenet med att kvinnor attraheras av dominanta män och att detta också tycks gälla så kallade feminister.

Notera gärna att Bond stryper en kvinna med hennes egen BH, 1:28 minuter in i klippet.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I så fall rekommenderas du att lyssna på Guns N’ Roses hyllningssång till LUDVIKA för att komma i rätt stämning.

Några av kvällens ämnen:

  • Bryggerijätten Spendrups tvångsförflyttar en anställd, som är medlem i Motståndsrörelsen, för att de anser att han är en potentiell terrorist. Pär Öberg är insatt i skeendena kring detta.
  • Martin Saxlind har besökt Mynttorgsdemonstrationen mot FN-avtalet som idag arrangerades av Nordfront-läsaren och tillika SKRÄCKÖDLAN Katerina Janouch.
  • Julen är nordbornas favorithögtid. Rent formellt är det en kristen tradition, men eftersom dagens nordbor i det stora hela är sekulära är frågan varför högtiden fortfarande är så oerhört populär? Simon Holmqvist har dykt ner i vår nordiska folksjäl för att försöka bena ut vårt folks starka koppling till midvintersolståndet och julfirandet.
  • Simon Holmqvist har kollat fenomenet med att kvinnor attraheras av dominanta män och att detta också tycks gälla så kallade feminister.
  • Robin Palmblad har länge funderat på varför CIA och judisk makt-pressen hetsar mot, den förvisso osympatiske, Saudiarabiske kronprisen Muhammed bin Salman (MbS) och har antagligen fått svaret genom en intressant krönika på Russia Today.

Tack till er som donerat!

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind. Tobias Lindberg är tyvärr frånvarande.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Förkrav: Mobilt bankid, Swish
Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter.
8. E-posta till robin.palmblad@protonmail.com och skriv vilket namn som vi ska tacka i Radio Nordfront.
Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#103: Daskade feminister, mynttorgsprotester och julens historia” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LingonetKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

BH-scenen är elegant, men han ströp henne inte, utan tog bara ett stryptag.

Karl-Путин A
Medlem

Även vi nordgermaner har gått efter månkalendern i begynnelsen. Sen när vi lärde oss när solen var på topp, på midsommar och i botten på vintern så började vi övergå till solkalender, men för bönderna var månkalendern fortfarande av större betydelse eftersom månvarvet var lättare att följa och ingen kalender behövdes. Så småningom när bönder och allmoge lärt sig solkalendern så övergavs månkalendern.

Att semiterna fortfarande går efter månkalendern beror på att solen har nästan samma höjd och dagarna är lika långa där nere året runt – solhöjden spelar där inte så stor roll.

Karl-Путин A
Medlem

Jenny Nyströms tomtar har gråa kläder och röda mössor och är ganska småväxta – långt ifrån dagens stora tjocka Coca Cola-tomtar med rödvita kläder.
C C-tomtens släde är alltid förspänd med renar medan J Ns tomtar använder djur som fanns på gården; hästar och getter.

Karl-Путин A
Medlem

Migrationsavtalet spelar ingen större roll för Sverige eftersom vi redan i åratal tillämpat alla paragrafer det innehåller. Det är dessutom inte bindande (än) annars hade ett land som Italien aldrig godkänt det.

Lingonet
Medlem

RN# 103, Stridspodd S ;)