RN DIREKT#200: Den vite arbetarens högtidsdag och Akademiens historiska reträtt
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll diskuterar Radio Nordfront första maj, Svenska Akademien, porr och migrationspolitik.

Under lördagen, på den vita arbetarens högtidsdag, genomförde Nordiska motståndsrörelsen aktioner över hela Norden. Samtidigt pågick en stor demonstration i Stockholm, som inte var ett klassiskt första maj-tåg utan en protest mot coronarestrektioner i landet.

Ikväll diskuterar Radio Nordfront hur första maj uppmärksammats i olika delar av landet.

Dessutom kommer man förstås att återigen diskutera fallet med Svenska Akademien, med tanke på att Akademien nu meddelat att man inte kommer att överklaga Patent- och marknadsdomstolens beslut att inte bifalla deras talan mot Nordfront.

Några av veckans nyheter som kommer att avhandlas är den misstänkta mordbranden mot en villa i Kanada tillhörande en av det kontroversiella Pornhubs bossar. Men också förstås dagens stora nyhet att Moderaterna, Kristdemokraterna, Sverigedemokraterna och Liberalerna enats om en gemensam migrationspolitik.

VECKANS RN-BILD:

Krigsbyte på första maj. Foto: Nordiska motståndsrörelsen, Stockholm/Motståndsrörelsen.se.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments