RN DIREKT#144: Polen, Henrik Palmgren och veckans nyheter
SWISH: 0700749652

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästas Radio Nordfront av ingen mindre än Henrik Palmgren från Red Ice TV. Dessutom nyhetssvep i vanlig ordning, samt en avrapportering från Holmqvist om vad han pysslat med i Polen.

Efter ett kort uppehåll på grund av ett allvarligt fall av man cold är Radio Nordfront äntligen tillbaka. Simon Holmqvist kommer att berätta lite om vad han och Robert Eklund gjorde i Polen, vilket man redogjort mer detaljerat för i senaste avsnittet av Studio Bothnia.

Dessutom gästar Henrik Palmgren från Red Ice TV för att snacka Youtubecensur och mycket mer.

Kvällen avrundas i vanlig ordning med nyhetssvep, som bland annat kommer att ta upp följande nyheter:

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Tobias Lindberg och Pär Öberg. Producent är Max Rosenfors.

Veckans RN-bild:

SS-dolk på antikvariat i Warszawa med inskriptionen ”Meine Ehre heißt Treue” (Min ära heter trohet). Foto: Nordfront. Klicka för förstoring.

Bonus meme:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Då kan du se denna spännande trailer från en kommande Auschwitz-dokumentär som Simon Holmqvist och Robert Eklund har filmat på plats i Polen:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#144: Polen, Henrik Palmgren och veckans nyheter SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
3 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel
Samuel
7 månader sedan

Ska bli riktigt spännande och kul att ha med Henrik från RedIceTV. Glöm inte att de brukar streama på DLive nu för tiden. Skaffa ett konto där och glöm inte att följa dem!

https://dlive.tv/redicetv

nordbo
nordbo
7 månader sedan

Holmqvist var nära att rekommendera att man skulle lyssna på henkos antivita podd om deras gräv på linnea claeson.

Då börjar man bli rejält avtrubbad och behöver en ledighet tycker jag.

”Med lögnen som Levebröd” är linnea claeseon personifierad – de ska man höra ifrån er,inte henko.

nordbo
nordbo
7 månader sedan
Reply to  nordbo

Var kantigt skrivet av mig, men finner ändå Holmqvists uttalande märkligt.Tar man på sig för mycket ansvar så är det naturligt att bli lite ”avtrubbad” efter en tid – inget illa menat.

Holmqvist är en stor personlighet och en Röst för NMR,jag är bara en liten skitpostare. :)