RL #20: Insändare, uppringning och infiltrerar vi kommunala verksamheter?

RADIO LUDVIKA. Är vi infiltratörer eller bara arbetare? Vem är Kenneth Persson och hur går egentligen arbetet mot den våldsbejakande extremismen i nazistfästet Dalarna? Radio Ludvika sänder live kl. 20:00!

Ikväll är det dags för Radio Ludvika igen med ett fullspäckat avsnitt. Programledare ikväll är Emma Karlsson som tillsammans med Pär Sjögren och Pär Öberg kommer diskutera den senaste lokala hetsen mot Dalarnas aktivister. Producenten Max ”Power” Rosenfors är kvällens gäst och han kommer berätta sin historia om hur det gick till då han tappert försökte infiltrera Borlänge kommun, vilket tyvärr avslöjades. Eller hur var det egentligen? Hör sanningen ikväll!

I kvällens avsnitt diskuteras bland annat:

  • Simon Holmqvist medverkar och berättar om Kenneth Persson och hans utspel
  • Motståndsrörelsens lokala infiltrationsförsök har misslyckats?
  • Ludvika Kommun och kommunister
  • Och mycket mer!

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Listen to ”Radio Ludvika #20: Insändare, uppringning och infiltrerar vi kommunala verksamheter?” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments