RK #8: Radio Kungälv i Almedalen

RADIO KUNGÄLV.  Gänget på Radio Kungälv har fört den kungälvska fanan i Almedalen där man talat, debatterat och granskat politikerna.  En annan Kungälvsbo, skojaren Christer Mattsson, var en av dem som Radio Kungälv pratade med.

Tre fjärdelar av Radio Kungälv har tillbringat veckan i Visby där man medverkat på Almedalsveckan och deltagit i Nordiska motståndsrörelsens storslagna show.

Gruppen har hamnat i politiska diskussioner och debatter men också talat och till och med häcklat politikerna. Vi spelar upp och diskuterar delar av Fredrik Vejdelands tal på Almedalen.

Vi berättar också om politiska samtal och utfrågningar. En av dem som inte riktigt lyckades smita undan från Kungälvs frågor var ”forskaren” Christer Mattsson.

Ikväll berättar vi om mötet med Toleransprojektets Mattsson. Vad är det för människa egentligen? Har han verkligen en tolerant världssyn? Varför bygger hans så kallade forskning i princip bara på spekulationer och rena felaktigheter? Ikväll pratar vi lite mer om denna skojare, som också han är en lyssnare av Radio Kungälv.

Förutom detta kommer vi diskutera lokala nyheter och besvara frågor i chatten. Lyssna direkt klockan 18:00.

Listen to ”RK #8: Radio Kungälv på Almedalen” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter Albinsson (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Karl ACaesar-AureliusDen-KristneValhalla Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Valhalla
Medlem

Den falske ”forskaren” Christer Mattsson är en skum figur. Denne samhällsfarlige satan bör hängas ut på samma sätt som han hänger ut nationalister och nationalsocialister. Hela Sverige bör se hans opålitliga och osympatiska nuna.
Vilken bostadsadress har fanskapet?

Caesar-Aurelius
Medlem

felpost

Den-Kristne
Medlem

Mycket poddar; puh..😲

Caesar-Aurelius
Medlem

”Forskaren” Christer Mattsson har ju nyligen (feb 2018) publicerat en påstådd ”doktorsavhandling”. Denna rent löjligt tunna avhandling (färre än ynka 100 textsidor!) baserar sig helt och hållet på endast fyra påstådda ”delstudier”. Alla skrivna av Christer Mattsson själv, givetvis. Vilken ”Einstein” han är, denne ”forskare”. Han klistrar ihop fyra tidigare, typ, ”tidningsartiklar” på vardera under 20 sidor, och vips blir det hela till en …. ”doktorsavhandling”! När man läser igenom denna lilla skrift/ynkliga avhandling, så inser man mycket snabbt att alltihopa mest består av dels inklippta referat som han knyckt ur andra forskares publicerade texter, dels kortare, egentillverkade textstycken inflikade… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

De tjuvaktiga skatorna Victoria K och Plaskalido förtjänar att nämnas i sammanhanget. Vad gåsleverkommunisten Christer Mattsson ägnar sig åt för Kungälvs skattebetalares miljoner i sitt bostadsområde fjärran från den mångkultur han hyllar kan vi lätt räkna ut:

comment image

Undrar vad han ska hitta på när John Rhon-miljonerna är slut. Jag har svårt att tänka mig att han kan blåsa Kungälvs skattebetalare en gång till.