RK #28: Christer Mattsson: ”invandringskritik leder till förintelsen” – och kulturmarxistisk kurator vill kastrera skolpojkar

RADIO KUNGÄLV. Ikväll blir det fullspäckat program med ämnen som läsarbrev, julbord och Korvsnoddas. Dessutom bemöter vi Christer Mattsson och en galen kulturmarxist som härjar på Kungälvs skolor.

Ikväll klockan 18:00 går Radio Kungälv live. Denna gång har vi ett antal olika spretiga ämnen, men något av ett tema är skolväsendet i Kungälv.

Vi har bevistat ett föredrag där Christer Mattsson och diverse judar satt i panelen och pratade ”förintelsen”. Christer Mattsson anser bland annat att invandringskritik leder till förintelsen och menar därmed att alla som inte delar hans positiva syn på det mångkulturella paradiset är potentiella massmördare.

Från en galen person till en annan så bemöter vi också Moa Fredriksson, kurator på Munkegärdeskolan, som vill kastrera skolpojkar. Att vara man innebär att man slår kvinnor enligt Moa Fredriksson.

Sedan har vi fått in ett nytt läsarbrev, vi talar om Korvsnoddas och vi hänger ut en pedofil. Dessutom har ett julbord anordnats i nästets regi där Vejdeland hållit ett föredrag.

Listen to ”RK #28: Christer Mattsson: ”invandringskritik leder till förintelsen” – och kulturmarxistisk kurator vill kastrera skolpojkar” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter Albinsson (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl-Путин ALarsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Våld i lesbiska relationer är mycket vanligare än i heterorelationer.

Karl-Путин A
Medlem

Hela förklaringsmodellen med mäns våld mot kvinnor är totalt felaktig. Statistiken bygger på Brå´s siffror där 90% av de grövsta kvinnomisshandlarna utgörs av rasfrämlingar med ursprung utanför Europa. Sen överför man siffrorna på hela den svenska populationen och kryddat med lite bonniersk vinkling; simsalabim så har den svenske mannen fått hela skulden.

Karl-Путин A
Medlem

Enda problemet med att 650 miljoner flickor gifts bort ur vårt perspektiv är att de kommer att föröka sig som flugor på en redan överbefolkad planet.

Karl-Путин A
Medlem

Den liberala demokratin är INTE inkluderande, den är exkluderande genom att alla tillgångar som tusentals generationer före oss skapat exkluderas iväg till främmande skitländer och ersätts med deras skräpfolk – fast det är ju inkluderande på ett visst sätt. Ungefär som en soptunna där man får kasta både tomma konservburkar och hundbajs tills den blir överfull och sophämtningen vägrar ta hand om den.

Karl-Путин A
Medlem

Förintelselögnen om toaletterna överträffas bara av överleverskan som turnerar på svenska skolor och berättar hur hon och hennes (((kamrater))) som brukade sitta med tekoppar vid krematorieugnarna och vänta på att fettet från kremerade (((ickeöverlevande))) skulle rinna ut i deras koppar. Hur var det hon sa?

”Asch, så hungriga vi var.”

Kan möjligen överträffas av en annan överträffare av manligt kön som åkt runt på svenska skolor och berätta att Volkswagen tillverkades i Auschwitz (av överlevare).

Larsson
Redaktör

Man har ju hört om mycket grejer de hade i Auschwitz, men bilindustri var ju nytt!

Larsson
Redaktör

En annan favorit är att man skulle sett på färgen på röken ur skorstenarna varifrån de som just kremerades kom..

Karl-Путин A
Medlem

Den har jag inte hört förut. Menar du att man kunde se ifall de kom från Hamburg eller Berlin?

Karl-Путин A
Medlem

Liberal demokrati är utvalt skitsnack för att lura oss gojer i fördärvet.

Karl-Путин A
Medlem

Nej, alla badgajsen i koncentrationslägren ”var inte tyskar, de var inte heller män, inte heller var de alla nazister”.

De flesta av dem var 11-åriga KZ-Aufseherinnen som begick grymma fysiska och sexuella övergrepp på spagästerna i ”dödslägren” medan de allierade brandbombade den tyska civilbefolkningen.

För dem som inte vet vad en tysk KZ-Aufseherin är så är det bara att Jeewgla ”stalagporn”.

Karl-Путин A
Medlem

”Maxi-Jesus” heter Paul i verkligheten. Enligt vad han har berättat för mig så är han ingen krigs- eller vietnamveteran, utan träffade en svensk tjej i USA som han flyttade hit med.