FILM: Ringklockeslickaren sprider oro i Kalifornien
– Uppdaterad

LÄSKIG MÄNNISKA. En rasfrämmande människa i Salinas, Kalifornien, slickar på dörrklockor. ”Läskigt”, tycker många.

En person som ser ut att kunna vara en mörkhyad immigrant från Mellan- eller Sydamerika blev filmad av en dold dörrkamera när han ägnar sig åt att under en lång stund på ett mycket märkligt och utstuderat sätt slickar gång på gång på en dörrs ringklocka.

Videon sändes under lördagen av polisprogrammet ”Live PD” i Kalifornien och har gått viral sedan dess.

Det är ännu okänt varför personen i videon ägnar sig åt att slicka på dörrklockan på ett så utstuderat och grundligt sätt.

Videon har såväl skrämt, förvånat som äcklat otaliga människor som har sett den sedan dess. Personen i videon går numera under det föga smickrande öknamnet ”Doorbell Licker” och har av vissa beskrivits som ett verkligt ”Superfreak” på grund av det märkliga beteendet.

Det är ännu oklart ifall någon har lyckats identifiera den ringklockeslickande mannen och kunnat ge en förklaring till vad hans märkliga beteende beror på.

Uppdatering:
Roberto Daniel Arroyo har gripits av polisen som känner honom sedan tidigare. De skall försöka få honom åtalad för ”kringstrykande” inklusive stöld och att ha brutit ett skyddstillsynsbeslut.

Stölden i detta fall bestod i att ha knyckt förlängningssladdar till juldekorationer tillhörande den familj som fick sin ringklocka slickad.

Familjen har desinficerat sin ringklocka och noga rengjort sin veranda. Arroyo sågs nämligen även kissa ned verandan och lägga sig en stund på den för att sova. Familjens granne hörde samma natt knackningar på sin dörr, men har inte rapporterat huruvida dennes ringklocka var fuktig.

Källor:
Twitter
California man caught bizarrely licking strangers’ doorbell

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Larsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Larsson
Redaktör

Ny variant av telefonsex??