RN DIREKT #135: Tommy Olsen och Christoffer Dulny om Hanif Alibi och PewDiePie

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Nordiska motståndsrörelsens nye chef i Norge Tommy Olsen. Dessutom har Radio Nordfront bjudit in Christoffer Dulny för att diskutera de senaste turerna med Hanif Bali och PewDiePie.

Ikväll klockan 20:00 väntar ytterligare ett fullspäckat och direktsänt avsnitt av Radio Nordfront. Först och främst kommer den nye chefen för Nordiska motståndsrörelsens norska gren Tommy Olsen att gästa för att berätta lite om sig själv, om Motståndsrörelsen i Norge och hans framtidsvisioner för ett fritt och enat Norden.

Tommy Olsen gjorde ett starkt intryck på den senaste upplagan av Nordendagarna då han höll sitt första anförande i egenskap av chef för Nordiska motståndsrörelsen i Norge. Nu får han tillfälle att berätta mer om sig själv och sina planer för en svensk publik.

Dessutom har Radio Nordfront bjudit in Christoffer Dulny från Nordisk alternativhöger och Vita pillret för att diskutera de senaste turerna kring Youtubefenomenet PewDiePie, som efter en framgångsrik karriär med rasistiska skämt och antisemitiska antydningar nyligen drog tillbaka sitt löfte om att donera en större summa pengar till judarna i judisk makt-organisationen ADL.

Dessutom diskussioner kring ett annat Internetfenomen: Moderaten Hanif Bali utifrån Martin Saxlinds artikel Alibin vs allierade.

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Tobias Lindberg och Pär Öberg. Producent är Max Rosenfors.

Veckans RN-bilder:

En modemedveten PewDiePie deklarerar att judarna i ADL inte får några shekels.

Fylkes Allehanda rapporterar om turerna med PewDiePie.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att kika in den nyöppnade webbshoppen Greenpilled.com som just nu har återlanseringsrea!

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#135: Tommy Olsen och Christoffer Dulny om Hanif Alibi och PewDiePie” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments