Riktiga hjältar – istället för politiskt korrekta, feministiska och svenskfientliga folkförrädare

KRÖNIKA. Nils-Eric Hennix kommenterar här vilka som är de riktiga hjältarna i dagens Sverige.

Det behövs helt annorlunda karaktärer och kompetenser för den politiska ledningen av Sverige. De människotyper som nu styr landet i kommuner, landsting, riksdag och regering har karaktärsegenskaper som gör dem samhällsfarliga. Vem som helst med normalbegåvning kan konstatera detta genom att beakta vad de hittills ställt till med: En brottslighet som tiodubblats sedan år 1950, nedrustning av sjukvård, polis och äldreomsorg samtidigt som politikerna skänker en fjärdedel av statens skatteinkomster till utlänningar (U-hjälp, EU och försörjning av invandrare i Sverige), fullständig förvildning och anarki i skolorna, massimport av kulturinslag som könsstympning, hedersmord, halalslakt, tvångsgifte, kvinnoförtryck samt bestraffning av svenskar som kritiserar invandrares beteenden men tillåter invandrare att visa förakt och rasism mot svenskar, en total skattebörda på 68 % för löntagare, 320.000 fattigpensionärer som lever i misär, men ca 40.000 kr i månaden skattefritt i bidrag för en invandrad sjubarnsfamilj, sänkta kompetenskrav för invandrare i skolor, inkvotering av invandrare till arbeten som annars skulle gå till svenskar, förtur till bostäder för invandrare men hemlöshet för 33.000 svenskar, beviljat 457.000 invandrare och anhöriga asyl åren 2014-2017, och så vidare…

Betrakta våra politikers karaktärsdrag: Feminister, jämlikhetsbesatta, manliga veklingar och beskäftiga kvinnor, strykrädda för massmedia, svenskförnedrande och masochistiska i sin underkastelse inför första bästa invandrad muslim, afrikan och zigenare. Tävlar om att vara mest demokratisk, anser att grupparbete är den högsta formen av statskonst, tar aldrig personligt ansvar utan gömmer sig bakom kollektiva beslut, hycklar och vänder alltid kappan efter vinden för att inte stöta sig med dagens politiskt korrekta åsikter. Våra förfäder skulle skämmas.

Etablissemangets utsedda ”hjältar” visar vilket osunt och förfallet samhälle vi lever i. Aftonbladet har nominerat djurplågaren Tomas Åberg till Årets Hjälte för att han som ”näthatsgranskaren” polisanmält övervägande pensionerade kvinnor som skrivit arga insändare, upprörda över till exempel nyheter om att invandrargäng gruppvåldtagit svenska flickor eller att muslimska terrorister mördat kristna européer. Åberg är skyldig till ett hemskt djurplågeri där kreatur fått svälta och törsta ihjäl.

En annan svenskfientlig pk-”hjälte” är utpressaren och nationalist-stalkern Martin Tunström (S) i Helsingborg som tilldelats ELSA-priset vid Stockholms Stora Synagoga för att han med sin förening Juridikfronten under ett decennium förföljt, polisanmält och pressat folk på pengar för att de skrivit invandrarkritiska insändare. Tidningen Nya Tider har avslöjat att han även själv skrivit rasistiska anonyma insändare på nätet och sedan polisanmält ägarna till webbsidorna för dessa sina insändare. Tunström har genom hot om polisanmälan pressat en mängd personer att betala tusentals kronor till Tunströms bankkonto och därigenom fått in stora belopp.

Jag själv utpressades på 1.500 kr för några år sedan av Tunström. En åklagare kallade mig och Martin Tunström till medling vid Tingsrätten i Hässleholm. Den 30-årige styrketränande Tunström tordes inte möta mig (69 år då) ensam med åklagaren/medlaren utan tog med sig sin pappa och en jurist som stöd och livvakter. När Tunström anmälde mig för hets mot folkgrupp för fem år sedan tordes denne ”hjälte” varken komma till rättegångarna vid Tingsrätten eller Hovrätten.

Dessa två undermåliga exemplar av svenska folket exponerar vilka sjuka och depraverade föredömen som präglar landets etablissemang, främst bland politiker och journalister.

De riktiga hjältar som i dag finns på Sveriges politiska arena är partiledaren, övriga ledare och aktivister inom Nordiska motståndsrörelsen. Dessa modiga idealister trotsar ett massivt förtryck från politiker, massmedia, rättsmyndigheter, polisen, allmänhet och våldsvänstern. Varken våld, fängelse och socialt utanförskap har fått dessa vikingaättlingar att ge vika. De svarar med ökad politisk aktivitet.

Jag ser fram emot en framtida elit av tusentals hjältar som reser sig ur den nordiska folksjälen. Handlingskraftiga, viljestarka och modiga arvtagare till Oden, eller hans kvinnliga motsvarighet bland de tappraste valkyriorna, vars kompromisslösa mål är att rädda den nordgermanska rasen till överlevnad och skapandet av ett eget hemland för oss nordbor.

Hjälten/hjältinnan kryper inte för motståndarna eller allmänheten genom att ”anpassa sig”, ”inte verka för radikal” eller dölja sina verkliga åsikter. Tvärt om: Hjälten/hjältinnan står över den okunniga massan, anpassar sig aldrig till den politik han föraktar och bekämpar, utan uttrycker i ord, kroppsspråk och handlingar en kompromisslös politisk vision. Endast en nationell uppslutning kring sådana nordiska hjältar kan rädda oss från att uppslukas av ett mångkulturellt kaos

/Nils-Eric Hennix

Om skribenten

N E Hennix är författare till böckerna: Runorna – bokstäver och magiska symboler, Demokrati – socialistisk eller frihetlig, Hennix Betraktelser, Vikingatiden, Den fornnordiska skapelseberättelsen samt Horst Wessel – Tredje rikets hjälte och martyr.

Kontakt: hennix111@gmail.com

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
имяAndreasRagnarDavid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Deva
Medlem
Deva

Mycket kraftfull och fantastiskt inspirerande krönika, tack Hennix!

Ragnar
Medlem

Martin Tunström på Judefronten

Andreas
Medlem

Rätt och riktigt, mycket bra skrivet!

имя
Medlem

Javisst är det så Nils-Eric! Utmärkt skrivet. Den tid vi lever i är ett skamligt lågvattenmärke i Nordens stolta historia. Man spottar på vårt flertusenåriga arv och tror att vi ska lägga oss ner och dö ut. Men det kommer inte hända! Jag är stolt över att tillhöra den organisation som kommer segra över dessa avskum.