Riksidrottsförbundet: Problem att många golfare är svenskar

IDROTT. Det råder oacceptabla missförhållanden inom golfsporten i Sverige, rapporterar SVT. De flesta golfare är svenskar och äter svensk mat. Nu satsar Riksidrottsförbundet hårt på att konvergera golfsporten med vänsterextrem politik.

Bild: Pixabay

Extremister har konvergerat Riksidrottsförbundet, som nu tvingas driva mångkulturell politik istället för riktiga idrottsfrågor. Detta blir väldigt tydligt när Riksidrottsförbundet väljer att gå till attack mot golfare i Sverige, med argumentet att ”Många golfare i Sverige är svenskar”.

Riksidrottsförbundet får stöd av vänsterextrema SVT,  något som skedde i det i grunden partipolitiska SVT-inslaget ”Så ska golfen överleva – satsar på jämlikhet”.

— Alltså, golfen har ett problem, påstår Socialdemokratiska SVT:s reporter, när Riksidrottsförbundets ”expert” berättar att de flesta som spelar golf är svenska män.

— Det är inte vilka män som helst utan det är ganska hög ålder, medelåldersmän och också av svensk härkomst, säger Riksidrottsförbundets ”jämställdhetsansvarige” Jenny Svender.

”Vilket vidrigt och vinklat inslag i SVT-sport! Hjärntvätten accelererar”, skriver en medborgare på sociala medier.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Jan HjelmLottaVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Det är dags att använda golfklubborna till annat än bollen – vilket problem? SVENSKAR men då golfsporten är kostsam så tror jag inte på en form av verklig kamp. Folkgemenskapen är tyvärr inte deras ideologi.

Lotta
Medlem

Sanslöst..

Jan Hjelm
Medlem

Moderatbandy kommer i förlängningen att ha exempelvis afghaner som kommer att få medlemskap, utrustning och greenfees betalda av kommunen. Allt åt alla – bara inte till svenskar.