Riksdagsrösterna färdigräknade

VAL. Valresultatet för riksdagen är nu klart. Valet visar att över 17,5 procent röstat på Sverigedemokraterna och en halv procent på andra invandringskritiska partier. Av dessa visar sig minst 2106 svenskar vara nationalsocialister.

Klicka för större bild.

Länsstyrelsen har nu kontrollräknat alla riksdagsrösterna och valresultatet anses nu vara klart om inga ändringar görs eller omfattande valfusk uppdagas och kan bevisas.

Vi kan se att den invandringskritiska fåran får 18,7 procent av rösterna. Här har vi även räknat med Medborgerlig samling som verkar vara för begränsad invandring precis som Sverigedemokraterna. Båda dessa partier uppfattas som motståndare till mångkulturen. Resultatet:

Sverigedemokraterna: 17,53 procent och 1135627 röster

Alternativ för Sverige: 0,31 procent och 20290 röster

Medborgerlig samling: 0,20 procent och 13056 röster

Nordiska motståndsrörelsen: 0,03 procent och 2106 röster

LÄS ÄVEN: Upp till 20% stöd för Nordiska motståndsrörelsen i valet

Fredrik Vejdeland, som under valdagen visade hur Nordiska motståndsrörelsen segrat under valkampanjen och avancerat organisationens förmåga, kommenterar valresultatet till Nordfront.

— Som vi påpekat sedan lång tid tillbaka var valresultatet inte det absolut viktigaste utan det handlade snarare om att bygga organisationen och använda valkampanjen som plattform för att föra ut våra åsikter. Detta har vi definitivt gjort och vi har kraftigt normaliserat oss på de orter där vi verkat. Naturligtvis hade vi hoppats på fler röster, men vi är knappast ensamma om det. Nu ska vi analysera vad som måste göras för att på sikt förändra människor. Där har valkampanjen fungerat som redskap för att bygga vidare organisationens struktur och förmåga, säger Fredrik Vejdeland från riksledningen i Sverige.

LÄS ÄVEN: 9 stora saker som vi åstadkommit under valrörelsen

Vad gäller själva valresultatet menar Vejdeland att det finns anledning att vara besviken men att skillnaden mellan Nordiska motståndsrörelsen och andra nya alternativ ändå är ganska liten.

— Vi har haft stenhård konkurrens om de invandringskritiska rösterna. Dels av ett parti som redan sitter i riksdagen som till och med många nationella röstat på för att ge dem ”sista chansen” till att få inflytande. Men också av ett nytt parti bestående av flera riksdagspolitiker, ett parti som hypats enormt av i princip hela den nationella rörelsen och en stor del av alternativ media. Man kan lugnt säga att vi har dragit hela vårt lass själva och ändå är skillnaden mellan oss och exempelvis AfS inte så stor som många hade gissat. Utvecklingen blir intressant nu när SD inte lyckades som många hade hoppats, säger Vejdeland.

Valresultatet visar att Socialdemokraterna gjort sitt sämsta val någonsin och att Miljöpartiet var nära på att åka ur riksdagen – trots massimporten av nya väljare. Samtidigt går den nationella och invandringskritiska fåran framåt.

— Nordiska motståndsrörelsen och Alternativ för Sverige fick sammanlagt 22 396 röster, vilket kan jämföras med Svenskarnas parti som ensamt nationellt parti fick 4 189 röster under förra valet. Utvecklingen går åt rätt håll för både nationella och Sverigedemokraterna, nu måste vi bara ta reda på varför vi inte ökar så mycket som vi borde göra och agera utefter det.

Vad gäller just Nordiska motståndsrörelsens resultat säger Vejdeland att det finns goda tecken.

— En överväldigande majoritet av de som röstat AfS och kanske en och annan från Medborgerlig samling hade kunnat rösta på Nordiska motståndsrörelsen om Nordiska motståndsrörelsen varit den enda utmanaren till Sverigedemokraterna, säger Vejdeland och fortsätter.

— Jag vet med säkerhet att det finns valkandidater inom AfS men också Sverigedemokraterna som är nationalsocialister. Och det finns många nationalsocialister som har röstat på dessa alternativ framför Nordiska motståndsrörelsen för att man sett det som mest realistiskt och taktiskt. Personligen föredrar jag att se dessa personer som ”NS-light”. All heder åt de 2106 personer i landet som är ”hardcore-NS”, se nu bara till att sluta upp på nästa stora demonstration i Nordiska motståndsrörelsens regi!

Nu inväntar vi resultaten för kommun- och landstingsvalen vilka är mer intressanta för Nordiska motståndsrörelsens del.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ErnfridJossJan HjelmVictorGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Man kan vrida och vända på saker in absurdum. Själv tolkar jag valresultatet som att svenskarna är mer intresserade av judars och Israels välbefinnande än sin egen familjs och folks. 8 cementerade ”Israel first-partier” och noll nationella i Riksdagen kan man inte vifta bort.

För en svensk är det alltså viktigare att en importprodukt inte ska få spotta på skuggan av en judisk rabbin än att hans egna barn gruppvåldtas, rånas och skändas tills de tappar livslusten och begår självmord..

Fredrik Vejdeland
Admin

Vifta bort vet jag inte om jag gör, i alla fall inte på så sätt att jag rycker på axlarna åt det. Uppenbarligen har vi saker att jobba med och framförallt handlar det om att förändra psyket hos vårt folk. Judarna har scoutat vårt folk rätt bra och gjort oss minst sagt fogliga. Det är vi som måste förändra folket, för folket kan inte förändra sig självt. Det kommer kommer analyser längre fram, med början på Nordendagarna, om hur vi måste jobba för att lyckas med det.

Karl-Путин A
Medlem

Jag har inte påstått att du har viftat bort judefrågan, jag bara konstaterar faktum om svenskens prioriteringar.

För övrigt håller jag med dig i allt som du skriver i dina 9 punkter. Ni (vi) har uppnått saker som är långt viktigare än 10 ggr fler röster i riksdagsvalet.

Dessutom har jag aldrig förväntat mig att vi skulle vinna makten den parlamentariska vägen.

Grottbjörnen
Medlem

Jag tror nr1. Är att ta bort stigmat från
nationalsocialismen, tror en riktigt bra sak vore en egen upplysningskampanj om förintelsen och mer information om vilka förhållande som rådde i tyskland och vilka som låg bakom.
Många gatan tror fortfarande att vi är blodtörstiga monster, den stämpeln måste väck! Mer kvinnlig närvaro, sticker också hål på myten om att vi är huliganer som bara är ute efter slagsmål

Grottbjörnen
Medlem

Men som sagt, satsa på en kampanj med flygblad om vad som Egentligen hände i tyskland och VARFÖR, tror det skulle göra mycket

Karl-Путин A
Medlem

Googla ”valfrågor invandrarkriminalitet 2018” ==> 138 träffar.

”valfrågor gruppvåldtäkter 2018” ==> 3 580 träffar.

”valfrågor antisemitism 2018” ==> 24 700 träffar.

Jag kan bara tolka detta som att svensken skiter i sina egna för att istället vurma om några personer som utgör 2 promille av befolkningen. Sen är jag naturligtvis medveten om att det är dessa 2 promille som ligger bakom ”valfrågorna”, men svensken köper det rakt av.

Grottbjörnen
Medlem

Både ja och nej, fast här i södra Sverige märker man inte det så tydligt kanske, Stockholm och norrut är nog betydligt rödare och mögelgrönare tyvärr

Grottbjörnen
Medlem

2000 för en så ung organisation är inte illa alls, vi måste bara få med dessa 2000 på nästa demonstration osv.

Victor
Medlem

Byter man S och Sds valresultat med varann får man nog ett mer sanningsenligt resultat. Jag tror inte en sekund på att SD skulle ha ett lägre valresultat än Socialdemokraterna. Pratar man med folk i vardagen röstar nästan varannan SD. Och knappast S. Dom är ett utdöende parti.

Grottbjörnen
Medlem

alla de andra partiernas förutspådda resultatet stämde nästan på pricken, det enda som var ändrat var mer eller mindre att en viss procent magiskt hade försvunnit över till S istället för SD, dessutom brukar SDs resultat vara underskattat i valundersökningar medans S brukar vara överskattat, luktar skit lång väg

Jan Hjelm
Medlem

Betänk även alla de ungdomar som ännu inte har uppnått rösträttsåldern. Koncentrera alla krafter på att få med ungdomarna som ville, men inte fick, rösta NS i Skolvalet. Nu hade de bara SD att rösta på. Makteliten tillät inte Nordiska motståndsrörelsen finnas med i Skolvalet. Beta av alla rekryteringsmöten som samlats på hög så fort som möjligt innan ungdomarnas motivation falnar.

Joss
Medlem

Jag som är konservativ tror att 90% av svenskarna är nationalsocialister. Ingenting jag gillar. Men så är det.

Att NMR inte får fler röster beror på stigmatisering. Dock, stigmatisering är en tillgång. Det ger NMR möjlighet att segregera och ägna sig åt politik på allvar. Det vill säga genom levnadssätt.

1838 var mormonerna 8000 fördrivna flyktingar. Idag är de 20 miljoner, har sin egen (del)Stat, har enorma finansiella tillgångar, större katastrofberedskap än någon annan grupp på jorden och är beväpnade till tänderna.

Ernfrid
Medlem

Nationalsocialismen (i den meningen från Tyskland ”nazismen”) är en en idiologi som dog redan i början av 1940-talet. Att i dag börja omvandlingen med att hänga på sig den skylten är helt kontraproduktivt (oavsett vad som egentligen hände under WW2).