Riksdagen röstade ja till utökad anhöriginvandring

INRIKES. Riksdagen röstade under tisdagen igenom förslaget om utökad anhöriginvandring till Sverige. Lagförslaget stöddes KD tillsammans med S, MP, C och L. SD och M röstade emot.

Nu kommer den nya definitionen av så kallade “alternativt skyddsbehövande”, en liberal utökning av synen på skyddsbehövande, att gälla för de som vill invandra till sina familjer i Sverige.

Om en person som vill ta sin familj till Sverige är en alternativt skyddsbehövande person som har beviljats tidsbegränsat uppehållstillstånd enligt den tillfälliga lagen ska vissa anhöriga få uppehållstillstånd, om personen i Sverige bedöms ha välgrundade utsikter att få permanent uppehållstillstånd“, uppger riksdagen.

Även lagen om tillfälliga begränsningar för möjligheten att få uppehållstillstånd till 2021 röstades igenom av riksdagen. Det enda parti som röstade emot de hårdare reglerna för uppehållstillstånd var Vänsterpartiet.

KD:s Hans Eklind medgav att de nya reglerna kommer leda till tusentals fler invandrare.

— Migrationsverket har gjort uppskattningar om dagens beslut, att det kommer leda till 500 fler asylsökare i år, 1000 nästa år och 1000 året därpå. Under perioden kommer anknytningsärenden öka med mellan 11 900 och 12 800.

Ändringarna träder i kraft den 20 juli.

Källa:
Ja till att förlänga den tillfälliga lagen om uppehållstillstånd (SfU26)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Innan det blir ett (((gemensamt))) riksdabeslut så sitter svärjevännörna på koko-huset och byter parti en gång i månaden .. patetiskt öppet spel i total förräderi som pågår.

Larsson
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan

Det kommer bara bli mer för dem att göra sen när gänget ska hem igen..

Lotta
Nybörjare
Lotta
1 år sedan

Den globalistiska Kalergiplanen tuffar på..

Freke
Nybörjare
Freke
1 år sedan

Använd ryska VK i stället för globalisternas Facebook så slipper du censur.
https://vk.com/frekevarg

Freke
Nybörjare
Freke
1 år sedan

Riksdagens naiva och svenskfientliga partier följer Sion Vises Protokoll, George Soros anvisningar och Bilderbergsgruppens direktiv; den nordiska rasen ska förintas genom rasblandning.

Och den naiva och fega allmänheten accepterar sin dödsdom.
Hade det varit kvar något vikingablod i svenskarna så hade vi gått ut på gatorna i hundratusentals och levt djävulen. Från lyktstolparna skulle det hänga mångkulturförespråkare som avskräckande exempel.