Richard Gere i propagandafilm för migration till Europa

PROPAGANDA. Den förmögne Hollywood-skådespelaren Richard Gere, 69, uppmuntrar nu till illegal migration till Europa i ett propaganda-spektakel ombord på ett skepp lastat med ekonomiska migranter i Medelhavet.

Den förmögne Hollywood-skådespelaren Richard Gere, 69, har i dagarna gjort en paus i sin Toscana-semester för att delta i ett propaganda-jippo ombord på ett av NGO-organisationen Proactiva Open Arms fartyg och uppmuntra till illegal migration till Europa.

Jippot arrangerades av Proactiva Open Arms som redan 2016 anklagats för att delta i människohandel genom att transportera migranter från förutbestämda platser nära den afrikanska kusten till Italien, Malta och Spanien. Tillvägagångssättet strider mot den internationella sjöfartslagen som säger att räddade människor ska föras till närmaste hamn.

Gere ses i en video ombord på fartyget lasta över förnödenheter, visa bilder av sin 6-månaders son och posera med de förhoppningsfulla migranterna. Det finns 121 afrikaner ombord som hoppas på en ”bättre framtid” i Europa.

Hollywood-skådespelaren Richard Gere visar ivrigt upp bilder av sin 6-månaders son. Bild: Youtube.

I videon förklarar skådespelaren att det viktigaste för migranterna är att få komma i land i Europa där de ska ”tas om hand” och ”påbörja nya liv”.

Richard Gere uppmuntrar till illegal migration till Europa. Bild: Youtube.

Spektaklet har fått reaktioner bland annat av italienska inrikesministern Matteo Salvini som kallar upptåget en ”provokation” och som bett Gere ”ta med migranterna till Hollywood på sin privatjet”.

På Twitter har kommentarer drivit med Hollywood-skådespelarens rikedom och även frågat sig varför afrikanerna tvunget måste till Europa.

”Hur många afrikanska migranter har Richard Gere bjudit in att bo med honom i hans 450-miljonersvilla?” Skärmbild: Samhällsnytt.

”Och Europa är den enda säkra platsen?” Skärmbild: Samhällsnytt.

Källa:
Richard Gere på Medelhavet – vill föra över mer migranter till Europa

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Nybörjare
Bo
11 månader sedan

Hur organiserad migranttrafiken är blir bara mer och mer tydligt. Redan omåttligt rika ser möjligheten till mer inkomster genom att skapa nya högkonsumenter av dessa lycksökare när Europas rättmätiga folk minskar i antal. Cynism på grund av omåttlig girighet. Lägg därtill (((vissas))) långvariga önskan om den vita rasens undergång; nu genom undanträngning samt utblandning med andra raser. Då blir bilden av den här avskyvärda verksamheten rätt så klar. Skurkorganisationen (((FN))) har en tydlig roll i folkutbytet. Det kallas där ”replacement migration”. Det är en annan formulering för ett pågående folkmord.

Påläst
Nybörjare
Påläst
11 månader sedan

Jag har inte sett någon film med honom sedan jag fick reda på att han var jude. Väldigt många vita har dock sett filmer där han medverkar, och detta är tydligen tacken. Man ska aldrig betala aldrig för att se en film där en jude har huvudrollen. De flesta moderna filmer är ändå skräp och det är inte någon mening att kolla på filmer där rasfrämlingar spelar huvudrollen, förutom när det rör sig om dokumentärer. (Såg lite av en rätt intressant dokumentärfilm på SVT som utspelade sig i något afrikanskt land och den hette ”När lejon blir lamm” tror jag.… Läs mer »

Klaus
Nybörjare
Klaus
11 månader sedan

Den storhetsvansinniga européerfientliga Talmud-juden Gere måste själv få inreseförbjud till lille Europa. Men ännu sämre och farligare än främlingar som Talmud-judar är de dumma européerna som underkastar sig Talmud-judarna och stödjer européernas (dvs sin egen) undergång.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
11 månader sedan

Salvini är klockren!