Revolutionsgardet utlovar ”hårdare hämnd” mot USA

IRAN. Enligt det iranska revolutionsgardet var onsdagsnattens hämndaktion mot USA bara en uppvisning av landets militärmakt. En hårdare hämnd är fortfarande att vänta, lovar revolutionsgardet.

Det iranska revolutionsgardet utlovar fler hämndaktioner för det amerikanska lönnmordet på deras general Qassem Soleimani. Foto: Khamenei.ir (CC BY 4.0) .

Den iranska missilattacken mot amerikanska militärbaser i Irak tidigare i veckan kommer att följas upp av en betydligt hårdare hämndaktion. Detta enligt Abdollah Araghi, en senior befälhavare inom det iranska revolutionsgardet.

Vidare har revolutionsgardets ställföreträdande chef, Ali Fadavi, påpekat att onsdagens attack bara var ett sätt att visa upp Irans militärmakt, något som som USA ”inte kunde göra ett skit åt”.

Även Irans högste ledare, ayatolla Ali Khamenei, har antytt att ”Operation Martyr Soleimani”, som revolutionsgardet kallade onsdagsnattens attack, bara var en försmak.

— Allt prat om vedergällning och dylika diskussioner är en helt annan fråga. För nu har en örfil levererats mot deras ansikte under natten, sa Khamenei när han talade till den iranska nationen på morgonen efter attacken.

Förutom onsdagsnattens attack mot de amerikanska militärbaserna i Irak har Iran svarat på lönnmordet på landets hjältegeneral Qassem Soleimani genom att terrorklassa hela den amerikanska militären och alla som samarbetar med den.

Källa:
Iransk befälhavare: Kommer snart en hårdare hämndaktion mot USA

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
EthnySlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Mycket bra!
Hoppas processen blir hård och kort med Hydran. Om den inte blir det hoppas jag i alla fall att varenda sionistsoldat kastas ut från Mellanöstern innan 2020 är till ända!

Ethny
Medlem

Så många koma-sovande ”nationella” (((SD))):are på Flashback som i princip blivit idiotförklarade. Många som kommenterade bl.a hur värdelösa / korkade Iran är som inte ens kan döda en enda människa.

De måste känna sig lite förlägna nu i efterhand när vi sedan fick veta att de hade förvarnat. Det var vad min första tanke var strax efter att det hade hänt och sett klippet från attacken.

Man skulle märka om Iran har för avsikt att döda.