Revisionisten Ursula Haverbeck släpps från fängelset i november

ÅSIKTSFÖRTRYCK. Revisionisten Ursula Haverbeck släpps från sitt fängelsestraff nu i november. Hon sitter just nu av ett tvåårigt fängelsestraff för att ha ifrågasatt den officiella historieskrivningen kring ”förintelsen”. 

Ursula Haverbeck, 91 år, släpps snart från sitt fängelsestraff. Skärmbild: Youtube.

Den 91 åriga historierevisionisten Ursula Haverbeck släpps från sitt fängelsestraff nu i november. Hon sitter just nu av ett tvåårigt fängelsestraff efter att ha ifrågasatt den officiella historieskrivningen kring ”förintelsen”.

Haverbeck dömdes efter att ha uttalat bland annat att ”förintelsen” är ”den största och längsta lögnen i historien” och att Auschwitz aldrig någonsin har historiskt bevisats vara ett dödsläger.

Det tyska nationella och socialistiska partiet, Der Dritte Weg skriver på sin hemsida:

”Precis som med Horst Mahler, händer samma sak med Ursula Haverbeck. I historiens friaste tyska stat är det ett större brott att ifrågasätta historien än att förgifta folket eller delta i organiserad brottslighet.”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments