Reportage om morden på vita bönder i Sydafrika

SYDAFRIKA. Journalisten Lauren Southern rapporterar om den mycket oroliga situationen för vita bönder i Sydafrika.

Sedan apartheid föll år 1994 har över 70 000 vita sydafrikaner blivit mördade av svarta i Sydafrika. De som framförallt är utsatta är befolkningen på landsbygden som livnär sig av jordbruket. Den konservativa journalisten och författaren Lauren Southern besökte nyligen landet för att höra de vita böndernas historier.

Se klippet nedanför:

Källa:
Reportasje om drap på hvite bønder i Sør-Afrika

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JohnVedklampenRokvikenKlausAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Vore kul om pk-media ville rapportera om sådana här saker men det gynnar inte deras agenda och då blir det tyst.

Vera
Medlem

skrev för några månader sedan till Socialdemokratins parti på Sveavägen följande brev: Hej Socialdemokrater Tänkte först att tilltala er med sossar, men då jag är mån om att vara korrekt i motsats till er som tillsammans med statsministern inte kan stava nationalsocialist . Men det är inte därför jag skriver till er. Medsänder ett klipp ur NYA TIDER och undrar hur ni känner er efter att ha bidragit med svenska skattepengar till denna förfärliga utveckling och ändå skryter över era ”bedrifter”? Lite kymigt måste det väl ändå kännas innerst inne eller är ni så likgiltiga över den vita befolkningen i… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Vera,vad hade man att säga om detta?

Vera
Medlem

Att de inte ger några bidrag längre – annars lite svammel om apartheid osv. Sedan avbröts samtalet.

Anders Jonsson
Medlem

Hjärtskärande filmreportage.

Heder till Nordfront som alltid talar FÖR de vita folkens rätt att existera.

Klaus
Medlem

Svarta afrikaner är inte som vita människor. Stopp invasionen mot Europa! Vi passar inte ihop. En ung vit amerikansk kvinna bekräftar det efter ett år i Senegal.
http://www.americanthinker.com/articles/2018/01/what_i_learned_in_peace_corps_in_africa_trump_is_right.html

Rokviken
Medlem

Hoppas du inte har emot att jag delar detta på VK. Mycket intressant läsning om hennes erfarenheter.

Vedklampen
Medlem

Hej en undran. Vad gör de rika vita i t.ex. Sun City när de ser vita lantbrukare, troligen boer, dödas? Är det skillnad på vit och vit?

Vera
Medlem

Kapitalister är sig lika – i alla färger och bestående mest av judar det måste du väl veta. De kan inte tänka på annat än sina vinstintressen. Se bara på våra industriägare i Sverige –

Vedklampen
Medlem

Naturligtvis och troligen sitter de privilegierade i sina Whiteflight områden säkert och glor på TV tills mobben dyker upp utanför deras grindar.

John
Medlem

I Sydafrika skedde 19000 mord, 40000 våldtäkter och 17000 bilkapningar förra året. Även spädbarn våldtas för att negrerna tror att sex med en oskuld botar AIDS. Bara apartheid avskaffades och de svarta fick makten skulle allt bli bra. Kanske Sverige skulle göra ett byte, de får våra negrer och andra kulturberikare så får vi deras vita så får vi se vem som gör den bästa affären. De multikriminella gängen lär nog känna sig som hemma där nere.