Reportage från mångkulturell skräckort

MÅNGKULTUR. Journalisten Joakim Lamotte besökte nyligen den mångkulturella orten Staffanstorp i Skåne där svenska kvinnor blir sexuellt trakasserade och misshandlade av invandrare. En manlig advokat dyker plötsligt upp och förnekar det uppenbara samtidigt som han förringar kvinnornas historier.

Journalisten Joakim Lamotte sände nyligen ett direktsänt reportage från den invandrartäta orten Staffanstorp i sydvästra Skåne, där bland annat en afghan greps för ett allvarligt knivangrepp bara någon vecka sen. I reportaget kan man höra den svenska lokalbefolkningen berätta om vardagen i mångkulturella Staffanstorp, som bland annat innebär sexuella trakasserier och våld.

— De hotar via mina söner att de ska spräcka mig, att de ska knulla mig. De har misshandlat min yngsta son, säger en kvinna i reportaget.

En kvinna berättar att hemtjänsten är orolig för att gå till torget på kvällarna då utländska gäng samlas där.

En yngre kvinna berättar därefter om hur hon på sin tidigare skola dagligen utsattes för sexuella trakasserier och om hur invandrarna tafsade på henne.

— De låste in mig på toaletten och slog på mig med band. De tafsade och juckade på mig. Allting. Det hände varje dag, säger hon.

Vidare berättar kvinnan om hur hon kunde bli angripen när hon befann sig utomhus. Hon sa:

— Plötsligt kan de gå fram och ta mig på brösten. När jag smällde till killen kom hela familjen och sade till mig att jag är en liten hora, att jag ska hålla käften. När jag är ute och går med mina hundar så kastar de sten på hundarna, fortsätter hon och påpekar att hon är rädd för vad som i framtiden ska hända med hennes syskonbarn och kusiner.

En annan kvinna berättar att hon blev ”söndermisshandlad” av ett gäng på 15 personer och en mamma berättar att barnen som blir utsatta för invandrarnas gärningar vädjar till sina föräldrar om att inte göra något för att de kommer de att ge sig på barnen.

— Du som förälder vågar alltså inte göra något?, frågar Lamotte?

— Nej, det gör jag inte. Då får min son på huvudet, svarar mamman.

Mitt under sändningen dyker plötsligt en manlig advokat upp och förnekar att det finns problem i mångkulturella Staffanstorp. Han påstår att han nämligen haft det ”hur lugnt som helst” under våren. Vidare riktade han stark kritik mot Lamottes hemsida som han menar är ”förskräcklig” att läsa och att den bidrar till ”hets” i samhället.

Den yngre kvinnan som dagligen har fått erfara mångkulturen på nära håll, genom att bli tafsad på och misshandlad, blir mycket provocerad av advokatens påståenden och konfronterar honom. Högljutt säger hon:

— Varför blundar du? Du ser ju hur många människor det är här som har problem!

Se reportaget nedanför:

Källa:
Reportasje fra flerkulturelt skrekk-tettsted i Sverige

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
HolgerHenrikKarl APerChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ramón Mercader
Medlem

Reportage från en mångetnisk ofaldsskräckförort. Mångkulturell eller monokulturell är mindre relevant.

Ramón Mercader
Medlem

Kent Ekeroth vill ha ett monokulturellt mångetniskt tills det blir Kalergiserat Sverige. Alltså ett monokulturellt ofaldsland.

Ramón Mercader
Medlem

Han sade t.om. till medlemmar i SD att gillar ni inte det nya så stick! Alltså den extremt ”öppna svenskheten”. Samt hyllade den engagerade Kalergisten, och grovt antigermanicistiska massmördaren Winston Churchill.

Christian Hamilton
Medlem

Det där var säkerligen en av advokatsamfundets medlemmar i deras feministiska nätverk Hilda för hen och Ruben för feministiska män/hen. Frimurare går igen i hela samhället som de förpestar genom att vara behjälpliga åt folkets fiender. De här juristerna tror sig komma undan och bli beskyddade av de till vilka de förråder sitt folk. Förresten finns det en hel del rasfrämlingar även i de leden.

Per
Medlem

Vore väldigt intressant med lite bakgrundsinformation på den där advokaten; utseendemässigt drar man ju vissa mer eller mindre kvalificerade slutsattser.

Karl-Путин A
Medlem

Brännvinsadvokat?

Henrik
Medlem

Namn: Conny Lindhe tror jag. har advokatfirma i Staffanstorp.

Holger
Medlem

Advokaten heter Conny Lindhe.
c.lindhe@advokaternalindhe.se
http://www.advokaternalindhe.se/om-oss.html

Växel: 046 – 25 00 70
Telefax: 046 – 25 04 95
Besöksadress: Järnvägsgatan 27 Staffanstorp
Utdelningsadress: Box 133 245 22 Staffanstorp

President på Rotary: https://www.rotary.se/staffanstorp-stanstorp/about-us/officers/
Lions: https://www.rotary.se/staffanstorp-stanstorp/about-us/officers/
Intressant namn på webbyrån som gjorde hans websida: http://tinylittlemonsters.se/website-design-advokaterna-lindhe.html

Holger
Medlem

Hemadress: Valhallavägen 3
245 32 Staffanstorp
Tel: 046-25 22 70
Född: 1950-06-02