Reportage från Lukovmarschen – kort intervju med Motståndsrörelsen

ALTERNATIVMEDIA. I en ny dokumentär från ”Media 2Rise” visas ett reportage från Lukovmarschen i Bulgarien. I första avsnittet intervjuas bland annat Pär Sjögren från Nordiska motståndsrörelsen. 

Alternativmediakanalen ”Media 2Rise” har gjort en dokumentärserie om nationalism, första avsnittet är ett reportage från årets inställda Lukovmarsch i Bulgarien. Ungefär sju minuter in i avsnittet hålls en kort intervju med Pär Sjögren från Nordiska motståndsrörelsen, som talar om vikten av samarbete mellan olika europeiska nationalister.

— Vi måste samarbeta mer i Europa, därför att ju mer vi samarbetar, desto starkare blir vi. Det här är ett bra sätt att visa solidaritet med våra bulgariska vänner, säger Sjögren i intervjun.

— Det är samma krafter som dödade honom [Christo Lukov] – judiska kommunister, det är samma folk, samma stam, som idag försöker förbjuda oss, fortsätter Sjögren.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments