Rekordstort skadestånd till zigenare för ”romregistret”

INRIKES. Justitiekanslern har nu beslutat att alla de zigenare som fanns registrerade i polisens ”romregister” ska få 35 000 kronor vardera i skadestånd. En nota på 166 miljoner kronor som landar på polismyndigheten.

Tidigare har justitiekanslern beslutat att betala ut 5 000 kronor till de zigenare som funnits med i polisens så kallade ”romregister”. Elva av dessa stämde sedan staten och efter hovrättens dom fick de ytterligare 30 000 kronor vardera i skadestånd.

Nu har JK beslutat att inte överklaga hovrättens dom. Myndigheten har istället beslutat att hovrättens dom ska innefatta att alla som fanns med i ”romregistret” ska få ytterligare 30 000 kronor. Enligt JK går det inte att göra någon individuell bedömning av etnicitetsfrågans betydelse, vilket är en av anledningarna till att alla får skadestånd.

— Vi är otroligt glada att vår process leder till att alla de personer som fanns med i detta etniska register nu får upprättelse. De drabbade har utsatts för en mycket allvarlig kränkning och även om det kommer sent är det positivt att staten till sist tar ansvar för det som hänt, säger Robert Hårdh, chef på Civil Rights Defenders som företrätt de elva romerna i rättsprocesserna.

I registret fanns det sammanlagt 4 741 personer, där totalbeloppet att betala ut nu landar på cirka 166 miljoner kronor. Eftersom att det är polismyndigheten som utfärdat registret är det också de som blir skyldiga att betala skadestånden.

Källa:
Alla i romregistret får ersättning av JK

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

47 Kommentarer till "Rekordstort skadestånd till zigenare för ”romregistret”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Atlantis-ättling
Gäst
Nybörjare
Atlantis-ättling

Expos åsiktsregister då?

Svenska Institutets Twitter-åsikts-blockerings-register då?

Säpos åsiktsregister då?

Atlantis-ättling
Gäst
Nybörjare
Atlantis-ättling

Jag lär vara med i alla dessa tre register. Innebär det då att jag kan casha in 105 000 kr då och partaja loss?

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

I ett ZOG-helvete som Sverigestan innebär det att du skall vara lydig skatteslav så att judar, deras lakejer och deras svartimport kan partaja för de 105000 de tvingade av dig i olika skatter.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Researchgruppens åsiktsregister då?

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_
Så med andra ord får man betalt i dagens Sverige genom att bli föremål för brottsutredningar. Och hur blir man det? Genom att begå brott! Så brott lönar sig i Sverige – två gånger om. Dels genom att polisen har utarmats på resurser och fått helt fel prioriteringar (som att förfölja oliktänkande), dels genom att man kan vända sig till JK när polisen börjar intressera sig för en. Man måste vara bra jävla blåst om man är laglydig medborgare i dagens Sverige. Naturligtvis ska vi återupprätta en rättsstat i vårt framtida Sverige, men i detta läge är det bara dumt… Läs mer »
CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Zigenare har alltid lurat staten på pengar! Deras specialitet.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Det påmminer om ett annat närbesläktat folk zigenarnas ständiga bedrägerier.

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Ziggen har alltid rånat den dumme svensken!

Stefan
Gäst
Nybörjare
Stefan

Heheehhehehehehhehehehehehehhe så sant hehehehhehehe plus bonus pengar. Hahahahahahha

Jag blir så j-vla trött...
Gäst
Nybörjare
Jag blir så j-vla trött...

Zigenare OCH judar, lurar alltid oss helt oskyldiga utsugna skattebetalare!

DET ENDA DESSA ROMER/ZIGENARE/TATTARE GJORT GENOM TIDERNA ÄR ATT KOSTA ANDRA HEDERLIGT HÅRT ARBETANDE FOLK EN MASSA ”KRÄNKNINGS”-PENGAR, FÖRUTOM ATT DE – DESSUTOM – BEGÅR ALLVARLIGA BROTT MOT DEM SOM BETALAT FÖR ELÄNDET.

/Just saying

Stefan
Gäst
Nybörjare
Stefan

Hahhahaha så skal det va Hehhejeheh

Hellfire
Gäst
Nybörjare
Hellfire

Rååååååååmer skall tydligen få ta del av mina skattepengar också? Dessa pengar som jag betalar till Kling & klang för att utföra ett jobb som dom inte gör och nu ger dom mina pengar till tjyvfolket råååååååmer?… Hoppas det blir inbördeskrig snart, satan vad jag skall skjuta!?

Stefan
Gäst
Nybörjare
Stefan

Jag behöver inte vänta till kriget jag tar dig nu kom så skal jag ta dig

Sucram
Gäst
Nybörjare
Sucram

På polisens hemsida benämner man det som ”kringresanderegister”. Nytt PK-ord?

https://polisen.se/Aktuellt/Nyheter/Gemensam-2017/Maj/Skadestand-for-kringresanderegistret/

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Så det är bekräftat att det var ett zigenarregister? Vad jag vet så var det aldrig det. Det var DN och gammelmedia som hetsade till att det var det.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Det är egentligen ett spaningsregister enligt shomrim själva.

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Men ändå ska dom ha skadestånd? Det är helt otroligt. Jag orkar inte mer.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

I ZOG-demokraturen får alla skadedjur skadestånd, oftast kallas det försörjningsstöd, eftersom apmutanter är så värdelösa att de aldrig kan försörja sig själva.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Zigenare är inte speciellt högstående människor. Passar bäst på dagis. För vuxna.

Men definitivt INTE i Sverige.

Tore
Gäst
Nybörjare
Tore

Eller så är det precis här dom passar med en fårskallerehering och en kränkninhs industro större än gruvnäringen

Stefan
Gäst
Nybörjare
Stefan

Din idiot

U-turn
Gäst
Nybörjare
U-turn

Det är jo statistiskt bevisat att hela zigenska familjer ägnar sig åt brott, zigenska släkter och klaner samarbetar, gömmer stöldgods, lånar ut bilar, ID handlingar, lägenheter. De begår bedrägerier gentemot företag, FK och försäkringsbolag och för att nysta ut dessa härvor krävs att man känner till alla familjekonstellationer och klaner.

Jag blir så j-vla trött...
Gäst
Nybörjare
Jag blir så j-vla trött...

Japp. Men i Absurdistan kostar bevisligen sanningen.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Jasså nu ska Ziggis tjuv paket få ersättning. Skurkar hela bunten.

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Skandal ! Har ziggen inte tjuvat tillräckligt ??

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Tydligen måste dom ha hjälp av (((staten))).

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Lustig ist das Zigeunerleben holiaho braucht dem Kaiser kein Zins zu geben holiaho ….. en visa som sjöngs gärna i Tyskland under min ungdom.
Lustig är Zigenarlivet, de behöver inte ge Kejsaren skatt … Här kan de sjunga : Lustig är zigenarlivet i Sverige, här betalar staten till oss …halijaho men vi får hoppas att det kommer en tid då vår kamp gör slut på lustiga zigenarlivet – att lära dem att ARBETA.

Mackan
Gäst
Nybörjare
Mackan

Satt i bilen utanför Coop å väntade på frugan som handlade! Utanför entr’en sitter en zigenarkärring å tigger. Kort därefter går hon å skiter eller pissar bakom gaveln på huset ! Detta är Sverige 2017 ett land nedskitat av pissfolk, araber, kommunister och folkförrädare till politiker! Någon som tror att utvecklingen går åt ” rätt håll”??!

Zigenarbrott är något gott
Gäst
Nybörjare
Zigenarbrott är något gott

På 1500-talet var det skottpengar på zigenarna, på 2000-talet så tar dom våra skottpengar…?

Sven Nilsson
Gäst
Nybörjare
Sven Nilsson

Fan, skiter o pissar i närmsta buske gör svinen åxo !! Har själv sett det utanför affären !

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Om ingen ser så ta ett rejält tag om zigenaren i nacken och kasta ner han eller hon i mot marken och avföringen. Lär definitivt inte göra om det när ens egen avföring drabbar en själv.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Jag spyr !!! Totalt bortkastade pengar. Pengar som kunde ha används i den mist sagt haltande sk välfärden i Sverige. Nu slänger man bort dessa miljoner på zigenarepacket.

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Pengar pengar pengar !!! Satans elände !

Head
Gäst
Nybörjare
Head

Allt detta medan svenska pensionärer tvingas suga på ramarna. FYFAN!

Cholla
Gäst
Nybörjare
Cholla
Alltså, vad är det för ett jävla dårhus vi lever i egentligen? Zigenare får ett rekordstort skadestånd för att polisen skapat ett register över dom, men vad blir det för ersättning av staten till alla svenskar som har fått sina ägodelar stulna av just zigenare? I detta land så är verkligheten ta mig f*n sjukare än den värsta Monty Python-sketch. Jag drömmer om en framtid där alla kriminella svartskallar/negrer + poliser som skyddat kriminella + ansvariga politiker, får gå i fotbojor, handbojor och kedjor, i ett straffarbetsläger, modell Gulag. Både kriminella, folkförrädarpoliser och folkförrädarpolitiker skall, inför publik bestående av det… Läs mer »
Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Det var bolagets rom register SÄPO hade så det är en stor missuppfattning!

eitejasmines23
Gäst
Nybörjare
eitejasmines23

JK är en j^vla idiot,man lär nu ziggen trixet med att dra ”rasistkortet” i tid/otid o sen kräva skadestånd, Helt otroligt naivt att man ger turistande ziggar(ja de är tekniskt sett turister) denna bonusgrej.

Tore
Gäst
Nybörjare
Tore

Det hela började med att det fanns barn med i registret fekaliemedia trumpetade ut det fruktansvärda övertrampet, men glömde berätta att på grund av att polisen hade koll på vissa fordon inblandade i kriminell verksamhet som ziggisarna skrivit på sina barn. Så hamnade barnen i registret och kräkmedia slog på stora trumman och detta resulterar i att nu stjäl staten 166milj av skattebetalarna för att sponsra sveriges yrkeskriminella.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

För 35 000 kan ziggen nu köpa 35 skrotbilar med körförbud, skriva dem på sina barn och köra runt på våra vägar med. (((Shomrim))) har tydligen missat att det finns bilmålvakter i Sverige som äger tusentals bilar var. Ziggen skrattar hela vägen till bankomaten.

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Farsan brukade kalla zigenarna för triss lotter! För dom äldre som blev steriliserade fick ut ungefär 20000 kronor i månaden!

Tony
Gäst
Nybörjare
Tony

Jahopp så då får ni ziggisar ännu mera pengar de duger inte me dom dom ni lurar folk på i bilaffärer o hästköp

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Annars var Sverige och övriga norden inne på rätt riktlinje att sterilisera bort romerna.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Zigenare har alltid skott sig på andras bekostnad och det verkar dom fortsätta med.JK är som alla andra myndigheter givmilda med våra skattepengar till alla parasiter.

David Böhlin
Gäst
Nybörjare
David Böhlin

Det helt sanslöst att kriminellt belastade Ziggisar får skadestånd och att de överhuvudtaget finns inom våra gränser.

Kill
Gäst
Nybörjare
Kill

Förbannad smuts!

Stefan
Gäst
Nybörjare
Stefan

Din äckliga svenne banan

Robin N
Gäst
Nybörjare
Robin N

”Robert Hårdh är en svensk människorättsjurist och chef för Civil Rights Defenders (tidigare Svenska Helsingforskommittén). Han är sedan 2006 också styrelseledamot i Stiftelsen Expo.” – https://sv.wikipedia.org/wiki/Robert_H%C3%A5rdh

Bild: http://expo.se/www/images/staff/styr_robert_hardh_220.jpg

Denna självhatande folkförrädare har en plats reserverad för sig i det djupaste hörn av Niflhel.

wpDiscuz