Rekordmånga asylsökare till Frankrike under 2017

MASSINVANDRING. Över 100 000 personer sökte asyl i Frankrike under 2017. Historiskt högt antal, enligt franska myndigheter.

Över 100 000 personer ansökte om asyl i Frankrike under 2017. Albaner utgjorde den störta gruppen och antalet ökade med hela 66 procent, jämfört med 2016.

Efter albanerna var det personer från länder som Afghanistan, Haiti, Guyana och Sudan som dominerade statistiken. Franska myndigheter kallar antalet asylsökare för ”historiskt högt”.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur turismen till Frankrike har minskat under de senaste åren på grund av massinvandringen till landet. Ordföranden i Chinese Association of Travel Agencies, Jean-François Zhou, har tidigare berättat att 2016 var ”ett dåligt år” för turismen från hans hemland Kina och att det beror på den afrikanska ”kriminaliteten främst är riktad mot kinesiska turister”.

— De blir rånade vid slottet i Versailles, vid foten av Eiffeltornet, framför hotellen, på trappstegen på väg in i bussen… under högsäsongen går det inte en dag utan att turister bli angripna. Jag såg en 80 år gammal man allvarligt skadad efter att han försökt freda sig. Kvinnor blir omkullknuffade och i fallet blir deras väskor stulna.

Det är inte bara kinesiska turister som slutat resa till Frankrike, bland andra japaner och koreaner undviker nu att resa till landet. Istället har Ryssland blivit ett populärt turistmål.

Källor:
Rekordmange asylsøkere til Frankrike i 2017

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Monsom
Nybörjare
Monsom
2 år sedan

de tre senaste presidenterna var/är judar Sarkozy-Hollande och nu Macron,varför kan man fråga sig då judar antagligen utgör ca högst 2% av befolkningen.Sarkozy gick öppet ut med att ”fransmän MÅSTE blanda upp sig”sug på ordet måste. Dessa illasinnade judar vill landet illa liksom våra svenska politiker tjänar de Globalisternas UN-agenda 21 och FNs ”migrant replacement”, googla dessa två så får ni läsa något intressant. Sverige börjar även få dåligt rykte just hos asiatiska turister då nu under flera år drabbats av en mängd stölder under sin tid i Sverige,bla har turistbussar länsats-troligen av ziggar men även andra utomeuropeiska hens på… Läs mer »

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Marine le Pen’s valförlust var kanske signal till ny invasion.