Rekordlåga förtroendesiffror för Macron

UTRIKES. Inte ens var femte fransman har förtroende för president Emmanuel Macron, visar en ny opinionsundersökning.

Förtroendestödet för Frankrikes president Emmanuel Macrons har fallit kraftigt sedan han tillträdde som president i maj 2017.

Endast 19 procent av fransmännen anser nu att Macron gjort ett bra jobb som president, enligt en ny opinionsundersökning. Sju procent av de tillfrågade han ingen åsikt i fallet och fyra procent ansåg att det var för tidigt att yttra sig om Macron. Sammanlagt 60 procent av de tillfrågade har en negativ uppfattning av den franske presidenten.

Källa:
Macron Fails to Convince Four-Fifths of French, Poll Shows

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Sigfrid-D_B-FredrikaAnders JonssonRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Robin Nordlund
Medlem

”Men, borgare, ni har ju röstat på det här?”

Rokviken
Medlem

Hur kan detta vara möjligt? Han vann ju valet! Svaret på frågan är valfusk och manipulation av resultaten precis som i Sverige.

Fredrika
Medlem

(((Goldman)))(((Goldman)))ntingen ett riggat val ordnat av (((Goldman-Sachs))) med nån sheheheyanu hokus pokus utförd av (((Rothschild))) och (((Kissinger))), eller den allmänna rösträtten med dumma d-a kärringar som tog en ”snygg” okänd barnlös homosexuell bankmansj-vel från ett okänt ingenstans till sina trånande hjärtan. Idioter, precis som svenskarna. Om det nu alltså inte var ett (((fixat))) (((val))).

Hur f-n kan man lita på en globalistisk Goldman-Sachslakej som säger ”Frankrike i första hand”? Men i dessa tider lutar det alltmer åt förtryck från Den Främmande Makten. Den falska representativa demokratins mask har förhoppningsvis fallit. Åtminstone i ögonen på en och annan.

Rokviken
Medlem

Kalergigossen gör jobbet åt de utvalda.

Anders Jonsson
Medlem

Det är så (((demokraturen))) fungerar. Precis som i vårt land. De som väljs och som ska låtsas styra (fast dom egentligen är ägda och styrda av JUDE-makten) är inte populära någonstans, ändå ”får” de röster varje val så att (((de))) kan sätta ihop en ny fake regering som ska (((regera))) folket till nästa ”val”.

Demokraturen måste krossas.

HS!

b¤d
Medlem

Macaronen sitter där han sitter, med hjälp av juden. Inget annat. Allt fransmännen skulle ha röstat dit honom är inget annat än korruption.

Macron är också välkommen till Finspång.

Sigfrid
Medlem

Fransmännen röstade på jude lakejen så dom får skylla sig själva.Dom borde tänkt efter innan dom röstade så hade det varit bättre.