Reinfeldt: ”Tömda papperskorgar och dans på gator och torg kan minska brottsligheten”

INRIKES. Fredrik Reinfeldts lösning på att svenskarna känner sig otrygga i det nya Sverige, där skjutningar, sprängningar och våldtäkter är vanligt förekommande, är att kommunerna ska ordna ”bättre genderbalans” på gator och torg. Viktigt är även tömda papperskorgar och minst 10 aktiviteter på offentlig plats, som till exempel dans.

Reinfeldt har lösningen på sitt importerade problem: ”Töm papperskorgarna och ordna dans!”. Skärmbild: Youtube.

Fredrik Reinfeldt – som efter sitt tal om att svenskarna skulle ”öppna sina hjärtan” öppnade invandringsslussarna på vid gavel och fick ett toppjobb på Bank of America – engagerar sig nu för att svenskarna ska slippa upplevelsen av att känna sig otrygga när de rör sig i samhället.

Som ordförande för Affärs- och medborgarplatser (AMP) – vars syfte är att påverka kommunerna att skapa platser där invånarna känner sig tryggare – har Reinfeldt låtit sig intervjuas av den judiskägda boulevardblaskan Expressen.

Reinfeldt hävdar i intervjun att det är ”män” som begår de flesta brotten och frågar sig ”Varför går det snett för de här grabbarna?”. Han ger i intervjun ett flertal exempel på hur den höga brottsligheten ska minskas, främst genom att svenskarna ska förstå att de inte är så otrygga som de tror och att fler kvinnor och äldre förmås att ge sig ut i det offentliga rummet.

Lösningen ska bland annat vara att se till att papperskorgarna i det offentliga rummet är tömda och att det finns värmetält, serveringar och färgglad växtlighet. Bättre ”genderbalans” och så kallad ”Placemaking” med minst 10 olika aktiviteter – som till exempel dans – är också viktigt för att människors ”upplevelse av otrygghet” ska minska.

Nationella trygghetsundersökningen (NTU) visar att så många som 28 procent av befolkningen känner sig otrygga. Det är enligt Reinfeldt en känslomässig bedömning som kan bero på att människor påverkats av sociala medier och andra mediabeskrivningar.

Anmäld brottslighet anser Reinfeldt vara ett ”mycket trubbigt instrument” medan ”närvaron av vapen” enligt honom är orsaken till att samhället är otryggare.

Själv känner sig Reinfeldt dock aldrig otrygg när han rör sig utomhus då ju ”merparten av befolkningen inte är i närheten av skjutningarna”. Han påpekar också att det som skapar otrygghet inte bara är brott utan sådant som ”kastade cyklar, överfulla papperskorgar och cyklister som cyklar för fort”.

Reinfeldt som idag är mångmiljonär köpte under sommaren tillsammans med sambon Roberta Alenius ett skärgårdshus i en av landets rikaste kommuner, Lidingö. Till vardags bor han i Vasastan och inte i något av de mångkulturella och berikade områden som i rikt mått finns i Sverige, inte minst efter att svenskarna ”öppnade sina hjärtan”.

Källa:
Fredrik ”öppna era hjärtan” Reinfeldts recept för att bekämpa brottsligheten: ”man kan erbjuda olika aktiviteter – kanske dans”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Pierre
Nybörjare
Pierre
9 månader sedan

Äckelfan.

Påläst
Nybörjare
Påläst
9 månader sedan

Negrer brukar ju ha rytmen i blodet så jag föreslår att Reinfeldt själv börjar dansa på gator och torg. Att tömma papperskorgar tycker jag också är en lämplig uppgift för Reinfeldt.

Vera
Nybörjare
Vera
9 månader sedan

Vi ser det, tömda papperskorgar ut på gatan, dans kring brinnande bilar. Föredrar stängda gränser mot utom europeer men öppna hjärtan till vårt homogena folk.

nordbo
Nybörjare
nordbo
9 månader sedan
Reply to  Vera

Dom dansar redan flera gånger om.Det finns en myriad av dessa svenska myndighetsutövare idag som gullar och lotsar runt fullständiga fiender till dom – vid ett upplopp så skulle de hurra och jubla ifall samme myndighetsutövares bil brinner upp. (menar mammorna som hejar på i bakgrunden)

David
Nybörjare
David
9 månader sedan

OT:
Fetto installeras som Professor i vårdvetenskap på Malmö Universitet:
https://www.sydsvenskan.se/2019-10-15/fest-i-en-vecka-nar-malmo-universitet-installerar-nio-nya

Klaus
Nybörjare
Klaus
9 månader sedan

Intensifiering av framgångsrik krigföring. Våldtäkter hände på festivaler.

nordbo
Nybörjare
nordbo
9 månader sedan

Var det inte i ”kungsan” som intervjun hölls.?

Om det vad det så är jag säker på att ett större manskap skyddade äcklet flera timmar innan – sen fick äcklet ett samtal om att ”nu är det lugnt” och de körde fram snabbt – snabbt igen ut ur sina bilar till en bänk med lite växtlighet för kamerans skull.

Denna säkerhet runt omkring honom OGILLAR äcklet såklart.Han vill kunna strosa ifrån Vasastan till kungsan helt solo – och bara mötas av dansande rotlösa blandbarn på gatorna – JÄVLA DÅRE.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
9 månader sedan

en vacker dag ska befolkningen sluta lyssna på bankgubbar. trollpackor. horor och falska profeter.