Reinfeldt om Danmarks gränskontroller: ”Livsfarligt, kommer skapa krig”

INRIKES. Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt gick idag till attack mot Danmarks gränskontroller som han menade leder till en ”fullkomligt livsfarlig” situation och kommer att ”skapa krig”.

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt tycker att danskarna också ska öppna sina hjärtan. Skärmbild: Twitter.

Den avskydde svenskhataren och folkförrädaren Fredrik Reinfeldt attackerade idag Danmarks gränskontroller mot Sverige.

Danmark har på grund av det eskalerande våldet i Sverige tvingats införa kontroller för att stävja att kriminella reser från Sverige och utför våldsamheter i Danmark – så som bombningen av Skatteverket i Köpenhamn tidigare i år vilken utfördes av en svensk medborgare.

Reinfeldt har dock ingen förståelse för danskarnas önskan att leva i ett tryggt och säkert land. På Svenska Mässan, Kvalitetsmässan, i Gothia Towers idag passade han på att pompöst mästra danskarna då han tycker att deras kontroller ”skapar mindre tillit i världen”. Han påstod att brist på ”tillit skapar mer gränser och murar och mer poliser”.

— Det är det danskarna håller på med nu. Nu är danskarna stolta när de äntligen ska få kontrollera alla svenskar, sade Reinfeldt.

— Ungefär som att vi har blivit kollektivt galna i Sverige, och inte kan släppas in i Danmark, för då kan Danmark smittas. Det är den typen av vi och dom-tänk som just nu styr världen. Fullkomligt livsfarligt. Det kommer bara skapa nya krig.

Reinfeldt kommer förmodligen främst att bli ihågkommen som den som öppnade slussarna till Sverige på vid gavel för massinvandringen och efteråt blev mycket rik. I en undersökning på Nordfront vann han en omröstning om vilken statsminister som mest förstört Sverige.

Den tillit som Reinfeldt efterlyser förekommer i etiskt homogena samhällen, medan det är välkänt att etnisk mångfald skapar konflikter och minskar tilliten mellan människor.

Källa:
Fredrik Reinfeldts attack mot Danmarks gränskontroller: ”Fullkomligt livsfarligt – kommer skapa krig”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
EthnyJ.N.b¤dpeckerwoodRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Så j-a sjuk den avfällingen! Moderaternas stolthet. Domstolen i Dingle väntar på dig! F-n det löjligaste någon sagt på år och dag. Av den som skruvade upp kriget mot Sverige för afrikanernas skull. Vilken mardrömsman. Varför kan han inte bara falla död ner? Komma i vägen för ett ”svenskt” sprängattentat? Världen är f-n inte rättvis.

Rokviken
Medlem

Snart hamnar de ”svenska” termosarna utanför riksdagen.

Vera
Medlem

Rasblandningskapitalist – kan man begära annat?

peckerwood
Medlem

Fredrik Reinfeldt= folkeforæder

b¤d
Medlem

Det är livsfarligt att låta Svinfeldt öppna sin trut. Alla ”stackare” som har gått på hans genomonda lögner… Man önskar allt ont för honom.
En som har med (((deras))) hjälp gruvligt skadat vårat land och folk.

Lingon och dingla.

J.N.
Medlem

Är bilden retuscherad, eller har kippan ramlat av?

Ethny
Medlem

Jag tror den föll av från sitt feta huvud strax före fotograferingen. En riktigt vedervärdig individ och det största praktarsle som någonsin vandrat på denna jord. En parasit som har utnyttjat det svenska folket och pga detta blivit belönad genom att få ett arbete inom bankväsendet för dennes antivita folk- och landsförräderi på globalisternas befallning, vilka Den kröp för. Den borde ställas inför rikssätt för att ha samarbetat med främmande makt. Synd bara att Sverige har avskaffat riksrätt, men det är väl för att förrädare som denna icke-människa inte ska kunna dömas för dylika brott. Folkdomstol borde dock vara ett… Läs mer »