Reinfeldt: ”Invandringen är ditt livs bästa investering”

INRIKES. Nu har Sveriges före detta statsminister Fredrik Reinfeldt kommit med ännu ett galet uttalande, nämligen att invandringen är ”ditt livs bästa investering”.

När Fredrik Reinfeldt gästade Expressens ”Bara politik” under onsdagskvällen stod bland annat invandringspolitik på agendan. Under intervjun ställde Expressens Niklas Svensson frågan om inte invandringens kostnader är för höga och hänvisar till att Migrationsverkets kostnader är större än kostnaden för hela Försvarsmakten.

Reinfeldt jämförde då massinvandringen med en familj som skaffar barn:

— Det är ju väldigt få som sätter barn till världen som säger: ”Jag är egentligen tveksam för det är rätt dyrt att skaffa barn, vad ska det vara bra för? Ska man stå ut med de här kostnaderna de första åren?”.

Till slut levererade han det senaste i raden av galna uttalanden:

— De som först sågs som en kostnad blir ditt livs bästa investering.

Det är inte första gången Fredrik Reinfeldt gör uppseendeväckande uttalanden. Han har tidigare, under en flygresa, konstaterat att invandringen inte är ett problem då han kunde se att det fanns gott om plats. Dessutom har han även uttalat att invandringskritiker som blir utsatta för våld ”inte ska bli förvånade om sådant händer”.

Källa:
Reinfeldt om asylpolitiken: ”Ditt livs bästa investering”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KarlSigfridMRokvikenValhalla Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

En av Sveriges mest hatade råttor:

JUDE-lakejen Fredrik Reinfeldt.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att något mycket otrevligt händer den mannen.

Förr eller senare.

Hell seger!

Karl-Путин A
Medlem

Med den stamtavla han har hatar han naturligtvis allt normalt och vackert.

Joss
Medlem

Lika bra för Reinfeldt att göra som hans uppdragsgivare vill och köra rakt in i kaklet. Det är ju inte så att någon skulle förlåta honom i vilket fall?

Allan
Medlem

Uppenbarligen tycker inte negerjuden Reinfeldt samma sak i grIsrael, för grIsraels negrer exporterades till Sverige just under (((Reinfeldts))) vanstyre.

Valhalla
Medlem

Reinfeldt är besatt av viljan att utrota den nordiska rasen. Hans neger-tattar-påbrå har tydligen gått honom på nerverna. Hatet mot honom är enormt bland alla äktsvenskar med rasmedvetenhet. Han är personligen skyldig till mord och våldtäkter som invandrare begår och har begått sedan han blev statsminister. Finns det en Gud så bör han bevisa sin existens genom att straffa råttan Reinfeldt.

Anders Jonsson
Medlem

Om straff.

Redogör för min uppfattning och jag respekterar att det finns kristna nationalsocialister som tror på gamla testamentet.

Men: gud finns inte. Det är en JUDE-myt från gamla testamentet. Det borde alla kristna fundera på.

Så rättvisa och rättfärdighet är det upp till oss människor att själva skapa här på jorden den korta tid vi lever.

Karl-Путин A
Medlem

Att skaffa sig en hund kostar allt mellan tusen och femtiotusen kronor – och den kommer att förbehållslöst ge dig all kärlek den har så länge den lever. Att skaffa sig en råttinvasion i huset kostar INGENTING; släng bara dina sopor och matavfall i närmaste hörn till höger och vänster – tvärtom så är det en jättebra (anti)investering. Anticmex, skadebesiktigare, försäkringsbolag, banken, byggfirmor, advokater och slutligen brandkåren som får bränna ner huset när alla ”experter” gett upp, gnuggar alla händerna av förtjusning över din ”investering” och du får sluta dina dagar i rännstenen en kall novembernatt. (För er som inte… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Förstår precis vad du menar. Vad är skillnaden mot Sovjettiden och DDR? Kanske Sverige ligger i framkant med en hjärntvätt utan like? Befolkningen begriper inte att de håller på att utrotas. De gör det med hjälp av aborter, feminism och annan dekadent skit.

M
Medlem

Reinfeldts ”vänner”-
Ni bör lyssna den här- https://www.youtube.com/watch?v=0_JH86W5xYw

Sigfrid
Medlem

Reinfeldt är ett av de större svinen i vårt land som önskar livet ur svenskarna och vill ersätta dom med patrask.Vore kul om han gick samma väg som landsförrädaren Palme.

Karl
Medlem

REINFELDT ÄR FULLSTÄNDIGT SKVATT GALEN!