Reinfeldt: ”Framtiden kommer från Afrika”

FOLKUTBYTET. Fredrik Reinfeldt uppmanar till ökad invandring och tystnande av oliktänkande för att öka Sveriges produktivitet och inhemska marknad.

Montage. Foto: Magnus Fröderberg/norden.org (CC BY 2.5)

Företagsnätverket Skaraborg Sessions hyrde onsdagen den 14 mars in Fredrik Reinfeldt för att i Skövde tala inför drygt 200 företagare från hela Skaraborg. Temat för tilldragelsen var ledarskap med fokus på förändringsledning.

Reinfeldt är generaldirektör för Trygghetskommissionen. Men det var inte trygghet och trygghetsskapande åtgärder han talade om inom ramen för temat. Istället använde han sin föreläsningstid till att propagera för samma folkmordspolitik som han arbetade hårt för under sin tid som ledare i Moderaterna och statsminister.

Skaraborgs Läns Tidning skriver att Reinfeldt berättade om hur president Harry S. Truman efter andra världskrigets slut rev murar och ville öppna för ”handel” med andra länder, och hur Trumans motsats Donald Trump istället bygger murar.

Skälen till det ska enligt Reinfeldt själv vara att Trump vill skydda den amerikanska marknaden med tullar. Det tycker Reinfeldt inte är bra. Han vill uppenbarligen inte ha en marknad som ser till nationens bästa. Därför bör Sverige möta problemet med Trumps destruktiva protektionism med att istället börja handla med en ny global aktör. Denna ”nya” aktör är Kina.

— När det blir en sådan här förskjutning av makten öppnas fältet för någon annan och Kina är på stark frammarsch i hela Europa. Det är ingen slump att de satsar på höghastighetståg mellan Stockholm och Oslo. Kina vill bygga den nya sidenvägen med utgångspunkt från Beijing, säger Fredrik Reinfeldt.

Problem som USA:s protektionism och Storbritanniens förestående utträde ur EU gör att det blir ”jobbigt” att exportera.

— Ni måste exportera för att kunna växa, den inhemska marknaden är för liten, sade han till Skaraborgs företagare. Den svenska modellen med stabila produktionsenheter där man belönar folk för lång och trogen tjänst är dålig, tycker Reinfeldt. Istället bör alla utvecklas eftersom deras jobb inte kommer att finnas kvar länge till.

Sverige lider av alltför hög välfärd. Sveriges välfärd hänger intimt ihop med sjunkande födslotal och en åldrande befolkning:

— Mitt råd är att öppna för invandring, sade Reinfeldt.

— Om någon vill komma till Skövde och Skaraborg så tycker jag att ni ska vara väldigt glada.

Höga födslotal och många invånare betyder trygg framtid och många konsumenter, anser Reinfeldt. Hur Reinfeldt som generaldirektör för Trygghetskommissionen anser att en ökad invandring ökar tryggheten, när det är invandringen som skapar den absolut största delen av den otrygghet som finns i landet, är mycket oklart. Desto enklare är det att förstå att samma invandrare har hög nativitet och kommer att öka de rasfrämmande befolkningarna.

Reinfeldt vill inte ha gamla människor i Sverige. Åtminstone inte många:

— Om vi inte får in fler invandrare i Sverige riskerar landet att bli ett enda stort äldreboende med en massa hundraåringar; medan ungdomsgården, det vill säga framtiden, finns i Afrika. Afrika spås femdubbla sin befolkning på två generationer.

Reinfeldt vill att så många som möjligt av dem ska komma hit. Summa summarum ska kinerserna inte komma hit. Istället ska afrikanerna komma till Sverige för att jobba, konsumera och idka handel med Kina. Hans råd till företagarna är att stoppa oliktänkande och öka invandringen. Enligt Skaraborgs Läns Tidning var budskapet till Skaraborgs företagare i Skövde:

— Stoppa nättrollen och krama varenda invandrare!

Källa:
Ta död på nättrollen och öppna för invandring

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
17 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
vörtis
Nybörjare
vörtis
2 år sedan

Det är uppenbart att vettvillingen ser på människor som brickor (kanske i ett spel, men så fall: ett spel om vad?) som i princip är utbytbara. Jag vet inte om han är ond, galen eller bara bländad av sin ideologi.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan
Reply to  vörtis

En uppenbar psykopat eller vad man kan likna denna människa vid? Vi har med dysfunktionella individer som är lätta att manipulera.
Vilka styr rodret?

David
Nybörjare
David
2 år sedan
Reply to  vörtis

Han tjänar dem som har makten i världen och rider på vågen… Han blir samtidigt rikligt belönad för det han gör i dom högre kretsarna… På den nivån är det något helt naturligt att se ner på vanligt folk som nyttiga, intelligens-befriade idioter, något som i många fall även stämmer… Hur kan annars större delen utav Sveriges befolkning fortfarande vara groupies till Sossarna och Moderaterna?

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan

((kapitalismens)) sinnesjuka värld

Richard
Nybörjare
Richard
2 år sedan

Folk gnäller mycket på Reinfeldt tid i regering, men när man hade han eller Mona Sahlin att välja mellan år 2006, så hade ett val mellan pest eller kolera varit enklare. Dessa två har länge lett topplistan över svenskhatare. Trodde han skulle lugna ner sig lite med sin blatte-import, när han först förstör Sverige i 8 år, och sen spelar dum över konsekvensen av otrygghet när han sen sitter i någon trygghetskommision som låtsas bry sig om blatteskaten. Han slår alla rekord tror jag. Hetsar om mer invandring samtidigt som han leder en organisation mot dess konsekvenser, en riktig liberal… Läs mer »

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
2 år sedan

Reinfeldt: Du kommer inte att komma undan. Dina brott kan aldrig i tiden glömmas eller förlåtas.

Du är innerligt hatad av otroligt många svenskar.

Du kommer att få ditt straff för dina brott mot det svenska folket…

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan
Reply to  Anders Jonsson

Högförräderi blir väl en av punkterna i anklagelseakten.

Begriper inte hur folk kan gå och lyssna på en som i folklig mening är en kriminell av de högsta graderna. Men folk älskar att frottera sig med kändisar onda såväl som goda. Kanske ett sätt att förstärka sitt ego precis som de gör som håller sig i frimurarkretsar.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Så går det när man lägger ner mentalvården och kvoterar in de husvilla patienterna i de etablerade politiska partierna.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Karl A

jadu, det ligger nog mer sanning i det än jag vill inse, många svenska ”politiker” idag hör hemma på gammaldags dårhus

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Världens första vänsterpolitiker Markis de Sade kom direkt ut ur dårhuset in i politiken, sen dess har det fortsatt på den vägen.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

rajnfelt kommer att få se på videos av vad (((hans))) massimport har åsamkat svensk befolkning under lång tid – när psykosen kläcks av i huvuded på den fria galningen så ska han se om videorna igen under lika lång tid – sen är det upp till var och en om man vill slå ihjäl fanskapet.

Han och Ullenhag är Hat.

Ramón Mercader
Nybörjare
Ramón Mercader
2 år sedan

In 1922, future President Harry Truman joined the Ku Klux Klan.

comment image

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

du är en riktig sån där äkta flat-earther typ.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Ja. Framtiden kommer från Afrika. Om man i framtiden vill ha ett helt och hållet förstört Sverige.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

framtiden, finns i Afrika

Den ”Framtiden” kan på ganska kort tid helt falla ut ur bilden – bokstavligen sekundsnabbt!

Här Sydafrikas nuvarande ”finansminister” när han illa kvickt förpassar sig själv ut ur bilden:

https://vk.com/videos453578850?z=video453578850_456239044%2Fpl_453578850_-2

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Ha, ha, ministern satt på en stol made in Afrika, passande för Reinfeldt och alla andra marxistiska och feministiska politiker.

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan

Reinfeldt är ju helt förvirrad