Regeringens nya förslag för ökad invandring: ”Lagliga inresevägar in till EU”

INRIKES. På uppdrag av regeringen lämnades under tisdagen en ny utredning in av miljöpartisten Maria Ferm gällande att börja öppna upp för ”lagliga inresevägar in till EU”. I utredningen föreslås det att Sverige ska ta emot 500 rasfrämlingar på detta sätt till en kostnad av 200 miljoner kronor – varje år.

Miljöpartiets migrationspolitiska talesperson Maria Ferm lämnade under tisdagen över sin utredning ”Lagliga vägar för att söka asyl i EU” som hon fått i uppdrag av regeringen att skriva ihop. Utredningen föreslår att Sverige nu ska trycka på för att EU ska börja införa ”lagliga inresevägar” till Europa genom att utfärda exempelvis inresetillstånd för personer som vill ”söka asyl”. Detta nya förslag syftar till att rasfrämlingar ska slippa ”riskera livet på Medelhavet”.

— Det skulle fungera på så sätt att man fick ett kortare tillstånd, på ett tryggt, lagligt och säkert sätt till EU för att kunna lämna in sin ansökan om asyl. I dag finns inga säkra och lagliga vägar för personer som vill ansöka om asyl att ta sig till EU, säger Ferm.

Ferm föreslår i utredningen att Sverige ska ta emot en kvot av minst 500 ”asylsökande” på detta sätt, till en årlig kostnad på 200 miljoner kronor.

Regeringens nya utredning säger däremot nej till att rasfrämlingarna ska kunna söka asyl direkt på den svenska ambassaden i deras hemländer. Detta eftersom det skulle kunna skapa kaos vid ambassaderna, men den idén är dock något som Miljöpartiet själva förespråkar.

Källa:
Nytt asylförslag ska minska farliga resor

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

33
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
23 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
FimbultyrSigfridSigbjornAllanAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Haha…
De får invasionen att låta så fin och enkel. Säg det till våra våldtagna kvinnor och slagna söner. Det som hägrar är endast pengar och ett kravlöst liv på röstboskapets bekostnad. Men det verkar inte gå fram hos dem. Återigen spottas Svensson i nyllet.
Bah. 40 ruttna lingon.

Henke Himmlär
Medlem

Vi får se hur Svensson röstar 2018. Risken finns att min sista lilla sympati för Svensson försvinner då.

Ja, jag sympatiserar med er som är seriösa nationalister, men ärligt talat: Hur många är vi?

Henke Himmlär
Medlem

Vänta bara på den afrikanska tsunamin!!! Då kommer hundratals miljoner niggers på 30 år. Lycka till. :-)

Karl-Путин A
Medlem

Henskapet slår in öppna dörrar. Det henshjärnan vill åstadkomma har varit verklighet i många år.
https://www.migrationsverket.se/Other-languages/alrbyt.html

Karl-Путин A
Medlem

Högst upp på sidan kan ni välja svenska som språk, om ni ännu inte lärt er arabiska eller somaliska.

Karl-Путин A
Medlem
Henke Himmlär
Medlem

Vi som är lite äldre minns hur Sverige såg ut på till exempel 80-talet. Inte bara i skolan och i omgivningen utan även på tv osv. Svenskt! Hur många utomeuropeiska invandrare/flyktingar fanns det i Sverige 1987? Var det ens 100.000 st? Strunt samma. Numera, dvs 30 år senare, har rasfrämlingarna ökat till nära 3 miljoner. Räkna bort 3 miljoner svenska pensionärer och vi står där 5 miljoner svenskar mot 3 miljoner invällare. Därtill kommer ytterligare 100.000 nya rasfrämlingar per år framöver som dessutom får åtskilligt fler barn än svenska familjer. Alla fattar att någon repatriering aldrig kommer ske va? 1987… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Det var en optimistisk beräkning: 10 miljoner invånare minus 3 miljoner babbar minus 3 miljoner pensionärssvin blir 4 miljoner svenskar – ja, det ser dystert ut, men större under har inträffat.

Henke Himmlär
Medlem

Jag räknade på 11 miljoner vilket vi är snart. Gick händelserna i förväg lite grann. :-)

Vilka större under då?

Karl-Путин A
Medlem

Tja….. Sovjetunionens kollaps, järnridåns fall, Draculescus avsättning i en folktribunal i Rumänien med omedelbar avrättning.
https://www.youtube.com/watch?v=ZdOuNI9YkZs

https://www.youtube.com/watch?v=ZKofPE8vRAY

Henke Himmlär
Medlem

Dessa tycker jag nog var logiska, även om ingen direkt förutspådde det då. Ingen ville ju leva med kommunismen. Om det bara handlade om att knäppa statsministern och byta ut regeringen så vore det en överkomlig sak.

Det blir lite svårare att helt rensa ut 50% eller mer av landets befolkning. Framförallt när de är beväpnade och sätter sig till motvärn.

Allan
Medlem

De är inte gjorda för svenskt klimat, de klarar sig inte utan svenskens bidrag. De har max. 85 i IQ. De har aldrig vunnit något annat än klankrig sedan ottomanerna.

Karl-Путин A
Medlem

”Den svenska Arbetsförmedlingen kommer att öppna ett kontor i Etiopien för att hjälpa de tiotusentals somalier där som väntar på att resa till Sverige att söka bidrag, rapporterar Ekot.”
http://www.friatider.se/arbetsformedlingen-oppnar-kontor-i-etiopien-for-somalier

Henke Himmlär
Medlem

Ja det verkar finnas pengar ett tag till. Hehe..

Och nu höjde de pensionsåldern också. :-) Jag kan inte annat än att skratta åt de sossar som röstat för det här och som nu kommer få arbeta ännu hårdare för att hålla maskineriet igång. Flera har gråtit ut framför tv-kameran.

Vi får se när kollapsen kommer. Det verkar inte vara någon idé att hoppas på intåg i riksdagen 2018 så vi får hoppas på en kollaps istället.

Karl-Путин A
Medlem

Ett intåg i Riksdagen har egentligen ingen större betydelse, eftersom vi inte skulle få något inflytande oavsett hur många röster vi skulle få.

En hel del medial uppmärksamhet är naturligtvis inget att förakta, men det primära är att bygga en stark organisation som står beredd när den oundvikliga samhällskollapsen kommer.

Henke Himmlär
Medlem

Ett intåg i riksdagen skulle ju tvärtom ha en enorm betydelse på en massa olika sätt.

Visst, rent parlamentariskt skulle vi troligen behöva 51% för att kunna göra något, men bara 4% innebär ändå mer än 250.000 röster och det är en väldans skillnad mot idag det. :-)

Karl-Путин A
Medlem

Naturligtvis har ett intåg i Riksdagen en betydelse, om än inte politisk. Vid 3% får man partistöd och det skulle betyda en enorm skillnad, så naturligtvis ska alla svenskar med självbevarelsedriften i behåll gå iväg och rösta rätt nästa år.

Henke Himmlär
Medlem

Ja!

Karl
Medlem

Är Sverige helt förlorat?

Henke Himmlär
Medlem

Vet inte, men personligen misstänker jag det. Jag börjar ställa in mig på att ta familjen till V4. (Visegrad 4, dvs Polen, Tjeckien, Slovakien och Ungern.)

Anders Jonsson
Medlem

Lägg av med defaitistiskt snack.

Hell seger!

Henke Himmlär
Medlem

Förklara skillnaden mellan realism och defaitism!

Allan
Medlem

Feghet, du vill ju fly.

Allan
Medlem

Sverige är ett landområde och är endast värt något ur affektionsperspektiv, det är det svenska folket och vår genpool som är det viktiga, det är folket som är nationen, utan folk ingen nation.

Anders Jonsson
Medlem

Död åt folkförrädarna i regeringen.

Hell seger!

Henke Himmlär
Medlem

Mmm och regeringen utses av riksdagen…och riksdagen väljs vart fjärde år av vilka? Jo ca 100% av befolkningen.

Alltså, död åt folkförrädarna i befolkningen! :-)

Om vi istället kunde komma med REALISTISKA förslag och idéer! Men visst kan du väl uppsöka regeringen om du vill. Ingen här kommer att protestera.

Allan
Medlem

Du skall ju fly, var skall du fly när EJew gjort Polen mångkulturellt då? Det är nämligen slut på länder för dig att fly till när juden tagit även östeuropa.

Allan
Medlem

(((De))) kör in i väggen, (((de))) hoppas kunna utrota oss, men Newton’s tredje lag gäller fortfarande, p.g.a. det och att (((deras))) hat mot oss som är det finaste naturen presterat, är så stort, så hastar (((de))) något fruktansvärt.

(((Den))) som gapar över mycket, mister ofta hela stycket. Gör apartheidterrorstaten grIsrael mångkulturellt NU, annars överlever inte judarna.

Sigbjorn
Medlem

Tar denna galenskap aldrig slut.

Henke Himmlär
Medlem

Var försiktig med vad du skriver! Snart beskyller de dig för defaitism. :-)

Sigfrid
Medlem

Det är tydligt att våra styrande till varje pris vill förstöra vårt land med import av svartingar.Jag tänker tillbaka på 50-talet när jag gick i skolan och man i stort sett aldrig behövde se svartingar på stan.Om någon råkade se en neger så var det stor sensation.

Fimbultyr
Medlem

Vi behöver skapa läger i närområdena dit flyktingar ska kunna fly! Där kan de sedan få mat, sjukvård mm..
Det bli bäst för alla parter! Långsiktigt.

Allan
Medlem

Den enda hjälp u-länningar skall ha är mat i utbyte mot att de steriliserar sig, de är redan fyra miljarder, inget blir bättre av att de blir fler miljarder.