Regeringen tillsätter utredning för att ytterligare begränsa yttrandefriheten

YTTRANDEFRIHET. Under torsdagen beslutade regeringen att tillsätta en utredning för att ytterligare begränsa den redan kraftigt begränsade yttrandefriheten i Sverige. Bland annat säger Morgan Johansson att tyrrunan kan komma att förbjudas.

Snart förbjuden, om de folkförrädiska politikerna i regeringen får bestämma.

Regeringen beslutade under torsdagen att en utredning ska tillsättas för att se över möjligheten att förbjuda ”nazistiska och rasistiska” symboler. Detta skulle innebära att den redan extremt begränsade yttrandefriheten i Sverige skulle begränsas ytterligare. Bland de symboler som riskerar att bli förbjudna återfinns Nordiska motståndsrörelsens symbol, tyrrunan.

– Jag tycker att det är stötande att man kan använda sig av den här typen av symboler som direkt anknyter till nazisttiden och förintelsen, vilka är de värsta övergreppen mot människor som har skett i historien, säger justitieminister Morgan Johansson om beslutet.

Johansson nämner komiskt nog ingenting om kommunismen eller de många religiöst motiverade massmorden, som även enligt den officiella historiebeskrivningen skördat många fler offer än ”förintelsen”.

Främst väntas utredningen resultera i skärpningar av åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp”. Utredningen beräknas bli färdig under våren 2019.

Källa:
Morgan Johansson: Förbjud nazistiska symboler

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
11 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Ramón MercaderViljarDonnieRokvikenLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Men runor har ingenting med nazism och förintelser att göra. Därför handlar det kommande beslutet om andra saker som Morgan Johansson inte säger.

Karl-Путин A
Medlem

Det handlar om att förbjuda våra symboler. Om vi hade haft ett rakt streck som symbol så skulle det också förbjudas.

I Österrike har man förbjudit nummerplåtar med ”nazistiska” sifferkombinationer. I Tyskland kör miljontals bilar omkring med den nationalsocialistiska hälsningsfrasen ”Heil Hitler” H H, men att förbjuda alla dessa skulle framstå som precis vad det är; ren och skär paranoia som har gått överstyr.

Lingonet
Medlem

Nu väntar vi bara på förslaget om förbud mot rakade skallar.

Karl-Путин A
Medlem

Och lag för sammanväxta ögonbryn
comment image
så här har vi svenskar alltid sett ut. Den som motsäger detta hamnar på gulag i Dalsland eller får ett nackskott.

Rokviken
Medlem

I den gudsförgätna staden Stockholm finns allehanda avarter att se på i tunnelbanan. Den här AE känner sig säkert hemmastadd då han själv tillhör samma avvikande sort.

Den-Kristne
Medlem

Det bara dryper hat mot yttrandefriheten ur systemets mun.

Karl-Путин A
Medlem

– Jag tycker att det är stötande att man kan använda sig av den här typen av symboler som direkt anknyter till nazisttiden och förintelsen, vilka är de värsta övergreppen mot människor som har skett i historien

För att det var judar som drabbades? Alla de tiotals miljoner kristna ryssar som judarna Lenin och Stalin mördade, var de mindre värda än några tusen judar under ”nazisttiden”.

Allas lika värde gäller tydligen inte för judar.

Lingonet
Medlem

”de värsta övergreppen mot människor som har skett i historien” pågår just nu!

Rokviken
Medlem

Mot oss!

Ramón Mercader
Medlem

Stalins mor var georgier och glöm ej Lev Trotskij som var 100% Ashkenazi och myntade ordet ”rasister” i samma stycke som ”slavofilism”, vilka han menade var ”efterblivna”. Trotskij var dock ej pacifist och lät ej någon pacifism komma i vägen för att personligen döda små barn. Stalin var dock precis som Lenin och Trotskij massmördare och psykopat. I respekt för oliktänkande avskaffade Stalin i Sovjetunionen det av Lenin och Trotskij införda ”brottet antisocialt tänkande”, så det ej längre var ett brott att inte spela glad i misär och clown m.m. Eller så kanske inte Stalin var så förtjust i clowneriet… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Stalins mamma var en judisk h*ra. Hon var tjänsteflicka åt en förmögen judisk familj och blev gravid före 14 års ålder. Hon tvångsgiftes med Stalins ”far” Besarion Dzjughasjvili, en alkoholiserad skomakare som aldrig accepterade honom som sin son, utan kallade honom horunge och agade honom av minsta anledning. När Stalin var 10 år gammal slängdes han ut från sitt hem. Verkligen en ”fin” familj må man säga. Stalins judiska mamma Ketevan Geladze. Båda Stalins föräldrar var alltså judar och även hans fruar senare i livet. Så om inte Stalin var jude så vet jag inte vilka kriterier som gäller för… Läs mer »

Ramón Mercader
Medlem

Stalins brott har av många i etablissemanget ej tonats ned. Har för mig att Bonniers förvisso tonade ned det från ca 40 miljoner till ca 20 miljoner samt skönmålade Lenin ”helt utan offer” och precis som hela etablissemanget teg om Lev Trotskij även om andra delar av etablissemanget inte ville skönmåla Lenin utan istället Winston Churchill och de ofta sätta siffran angående Stalin till ca 40 miljoner. Gemensamt verkade de vilja dölja vad Lev Trotskij gjorde av strategiska skäl. I Sverige hade de nog inte velat att Nationalsocialister och de Stalinisterna som myntade ordet pisshumanism skulle lyckas pakta i vissa… Läs mer »

Senaste
Medlem

Och det här sker för att herr Singer från Judiska Världskongressen har sagt så? Helt enligt de demokratiska reglerna, förstås.

5:34 min in i den här videon är ett kort klipp från när den judiske ärkeglobalisten Peter Sutherland var på besök i Sverige och Rosenbad för att möte med Morgan Johanson. Efteråt intervjuas de och Johansson förklarar då att invandring kommer för en lång tid framöver att vara ett huvudämne på den globala agendan.

Alltså: De säger rakt ut att det inte finns det som de kallar demokrati, istället råder en global agenda över oss alla.

Sutherland – makthavare
Johansson – marionett

https://www.youtube.com/watch?v=oO30y3Vmqx8

Karl-Путин A
Medlem

Stridsmulan, aka Fredrik Reinfeldt förklarade att Sverige ska gå från en industrination till en service- och tjänstenation. Vilka vi fd stolta industriarbetare är tjänare åt har vi facit på idag.

comment image

Vad som finns under burqan kan vi bara spekulera icomment image

Donnie
Medlem

Hahahaha den var bra !!!

Viljar
Medlem

”Vi må beskytte demokratiet, så vi innfører like greit diktatur” -Regjeringen-