Regeringen satsar fem miljoner på sexualkunskap för rasfrämlingar

INRIKES. Regeringen beslutar nu att skjuta till fem miljoner kronor till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor (MUCF). Pengarna ska bland annat gå till att vidareutveckla regeringens sexupplysningssajt på dari, arabiska och somaliska.

Illustrationer från regeringens sexupplysningssajt för invandrare.

I april 2017 lanserade MUCF sexualupplysningssajten youmo.se, finansierad av regeringen. Det är en digital plattform med information om ”hälsa, sexualitet och jämställdhet” på flera språk, exempelvis dari, tigrinska, arabiska och somaliska. Startsidan anger: ”Youmo.se är en sajt för dig som är 13 till 20 år.”

”Att göra något sexuellt med någon som inte vill det, är ett sexuellt övergrepp”, står det bland annat på sajten. Vidare informeras om vad ett samlag är:

”Samlag kallas det när en penis förs in i slidan. Då behöver ni ett skydd mot graviditet, om ni inte vill att samlaget ska leda till en graviditet. Det kan också behövas ett skydd mot könssjukdomar.”

På hemsidan illustreras sexupplysningen med flera bilder på utländska män och blonda svenska kvinnor. Ämnen som behandlas är bland annat HBTQ, onani, porr, att betala för sex, abort och könsstympning.

Regeringens uppdrag att utveckla youmo.se gäller framför allt de delar som behandlar prostitution och människohandel, hedersrelaterat våld och förtryck, inklusive könsstympning, sexuellt våld samt sexuella trakasserier.

Pengarna ska även användas till fortsatt informationsspridning för att öka kännedomen om den digitala plattformen hos så kallade unga nyanlända samt yrkesverksamma som möter dessa personer.

Källor:
Regeringen satsar miljoner – på att lära invandrare ha sex
Stärkt information om hälsa, sexualitet och jämställdhet till unga nyanlända

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Den-KristneRokvikenValhallaSenasteKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Av bilderna att döma handlar det om hur rasfrämlingar ska inspireras att våldta svenskar, män som kvinnor.

Genom att framställa oss som sexobjekt kommer Ahmed och Mahmoud att tycka att det är helt naturligt att våldta oss efter 5 sekunders bekantskap.

Hur vore det att istället informera om att i Sverige arbetar vi, betalar skatt och gör rätt för oss – eller det allra bästa; lär dem hur de ska flytta hem snabbast möjligt, helst redan i förrgår.

Rokviken
Medlem

Som upplagt för övergrepp på den vita befolkningen. Och den slutliga lösningen är utarbetad av de som sitter i orkesterdiket.

Senaste
Medlem

Projekt Rasblandning tuffar på.

Valhalla
Medlem

Vilka djävla äckel. Uppmuntringen till rasblandning blir allt värre. Vem har gett alla som jobbar med reklam och information order att en blatte och neger ska vara med i alla sammanhang?

Karl-Путин A
Medlem

(((De bakom gardinerna))) som bestämmer nästan allt här i Sverige.

Den-Kristne
Medlem

Sluta upp med rasblandningspropaganda samt annat trams och börja repatriera!