Regeringen avsätter ytterligare 15 miljoner på Auschwitz-resor för barn

REGERINGEN. Regeringen har beviljat judisk makt-organisationen Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA) 15 miljoner kronor för Auschwitz-resor till skolelever. Syftet är att svenska skolelever ska känna skuld inför andra folkslag.

I veckan gjorde Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist en studie över hur ofta ordet ”förintelsen” förekommit i mainstream-media från tiden kring andra världskriget och fram till idag. Åren efter kriget ligger omskrivningarna omkring 30-40 gånger per år medan ordet ”förintelsen” användes 7 849 gånger under förra året.

Även regeringen anser att det är viktigt att tala om den 78-åriga, påstådda händelsen och avsätter nu 15 miljoner av svenska skattebetalarnas pengar till fler propaganda-resor för skolbarn.

Pengarna går direkt till organisationen Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA) som i ett treårigt projekt ska genomföra Auschwitz-resor för skolelever och lärare. SKMA uppger i ett pressmeddelande att man inriktar sig på elever i årskurs nio.

Projektet syftar till att svenska elever ska känna skuldkänslor inför andra folk och inte värna sitt eget folks överlevnad. Därför måste eleverna ha ”kunskap” om andras lidande.

– Vi ser tydligt ett ökat behov av att förstärka ungas kunskaper om vår historia, och vilka de yttersta konsekvenserna kan bli av rasism och antisemitism, säger demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) till TT.

Källor:
Miljoner till fler Förintelsersor för unga
Ny stor regeringsstödd satsning på studieresor för ungdomar till Förintelsens platser!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RandalfCaesar-AureliusFredrikAnnaAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Jag tycker Europa borde tvinga judarna att besöka palestiniers gravar istället, de palestinier de själva mördat. Judarna om några borde tvingas lära sig hur fel folkmord är, då det är de själva som är mest benägna att utföra sånt. Sabra & Shatila kan vara ett sådant ställe:

comment image

comment image

http://www.palestinechronicle.com/wp-content/uploads/2014/01/sabra_shatilla_massacre_cook.jpg

Karl-Путин A
Medlem

Holocaust Inc är en kassako som judarna aldrig kommer att lägga ner. Nu har förintelseentreprenörerna fått ett nytt uppslag. Rättigheterna till Anne Franks dagbok (som är skriven med kulspetspenna, en produkt som fanns tillgänglig först 10 år efter krigsslutet) gick ut häromåret efter 70 år. Då trädde hennes far fram och hävdade att det var han som hade skrivit dagboken i alla fall i stora delar och så förlängdes rättigheterna i 70 år till. Nu har (((man))) ”hittat” nya sidor i dagboken och de innehåller fräckisar som den lilla judiska flickan skrev när hon var 12 år och gömde sig… Läs mer »

Anonym
Medlem
Anonym

Hehe! Jag säger bara kulspetspenna:
https://www.youtube.com/watch?v=RCLOqTDFGUI

Anders Jonsson
Medlem

Fullständigt vidriga (((människor))) på SKMA.

Och deras JUDE-lakejer i regering och Riksdag är inte mycket bättre. Dom är helt enkelt avskum.

Till JUDARNA: Ni må besitta makten just nu, men det är den sanna, rättfärdiga och goda makten som kommer segra till slut era lögnaktiga manipulerande luspudlar.

Hell seger!

Fredrik
Medlem

förintelsen har aldrig ägt rum och det borde folk fatta om den inte är helt blåsta.

Caesar-Aurelius
Medlem

Alice Bah Kuhnke:

ökat behov av att förstärka ungas kunskaper om vår historia

Varför skulle det finnas något behov av att förstärka ungas kunskaper om negrernas historia??!

comment image

Karl-Путин A
Medlem

Mycket träffande bild. Det var på den nivån afrikanerna befann sig när de första vita upptäcktsresandena anlände till Afrika på 1600-talet.

Men enligt den kulturmarxistiska diskursen hade negrerna kommit lika långt i utvecklingen som européerna. Då undrar man bara var spåren efter de afrikanska högkulturerna finns gömda.

I själva verket var det så att de inte ens klarade av att gräva en brunn, som är nr 1 i civilisationsbyggande.

Randalf
Medlem

Ja vad skulle den djupa staten göra utan sina nazister.

Nazismen och Fascismen var nödvändiga komponenter för att skapa andra världskriget och staten Israel.

Tack vare nazismen så kunde mängder av judar förmås att lämna Europa för att bosätta sig i Israel.

Hitler måste vara antingen en simpel föreädare eller det största klantarslet i världshistorien :)