Red Ice utsatt för censur på Youtube

CENSUR. Den alternativa TV- och radiokanalen Red Ice har återigen blivit utsatta för censur – denna gång av Youtube.

Red Ice TV tycks vara det senaste offret i en massiv censurkampanj mot politiska dissidenter på Youtube. För över en vecka sedan blev paret Henrik Palmgren och Lana Lokteff bakom den alternativa TV-och radiokanalen hindrade från att sända live och inte lång tid efteråt blev deras filmer satta i ”karantän”. En av filmerna som blivit censurerad är en intervju med Pär Öberg och Simon Lindberg från Nordiska motståndsrörelsen.

I en film som paret nyligen laddade upp berättar de om händelsen, om hur de blir bestraffade av Youtube för att vara en av få mediakanaler i världen som faktiskt låter Motståndsrörelsen komma till tals.

Det är inte första gången som det gifta paret blir utsatta för censurkampanjer. I somras fick de sin betalningsmetod spärrad på grund av sitt sytemkritiska innehåll och innan det hackades deras hemsida av vänsterextremister.

Se klippet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Daniel Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Daniel
Medlem

Red Ice är en bra nyhetskanal.