Red Ice TV om Göteborg: ”Polisen har inga resurser till våldtäkter och No-Go-zoner men till svenskar som demonstrerar”

RED ICE. Den svenska polisens olagliga agerande mot Nordiska motståndsrörelsens fredliga demonstration i Göteborg sprids nu till omvärlden.

Red Ice Radio visar i ett reportage om den svenska polisen att den visst har resurser när det kommer till svenskar som demonstrerar på gatorna.

Red Ice gör en jämförelse med hur polisen i Sverige står handfallen inför No Go-zoner och inte kan utreda våldtäkter, men att massiva resurser läggs när Nordiska motståndsrörelsen håller fredliga demonstrationer.

Det var i helgen som polisen förbjöd en grundlagsskyddad demonstration i Göteborg och därefter sände polishelikopter, polishästar och kravallutrustade poliser till den mindre staden Kungälv för att avbryta en flygbladsutdelning.

Se reportaget nedan:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

4 Kommentarer till "Red Ice TV om Göteborg: ”Polisen har inga resurser till våldtäkter och No-Go-zoner men till svenskar som demonstrerar”"

  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Allan
Medlem

Shomrim Swedistans NKVD.

Deva
Medlem

Så sjukt …

Sigfrid
Medlem

Kul att det sprids i världen vilken diktatur vi lever i.

Karl A
Medlem

Sweden is the nest of (((Grand Satan))).