Red Ice TV: Därför skaffar vita inte barn

MEDIA. Lana Lokteff går igenom orsakerna till varför vita européer inte längre bildar familjer eller skaffar barn.

I ett färskt klipp från Red Ice TV tittar Lana Lokteff närmre på de faktorer som ligger bakom de låga födseltalen i vita nationer och varför vita människor inte längre vill skaffa barn.

Red Ice TV är en alternativ TV- och radiokanal som täcker politiska och sociala händelser ur ett pro-europeiskt perspektiv.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausThor Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Thor
Medlem

Jag såg en gripande video på en tysk kvinna som gråter på balkongen när hon tittar ut på gatorna under henne
https://mobile.twitter.com/AnnaKnig16/status/1175099895692320769
(välj visa video)

Klaus
Medlem

De vita skaffar inte nog barn eftersom dem (särskilt västtyskarna) utsattes årtionde för anti-nationell och anti-tysk propaganda. Befolkningen skulle bli ”modern” som de amerikanska (ockupations-) bastarder som i övrigt var förvånade att det fanns vackra ”German girls” i Västtyskland i motsättning till den amerikanska krigspropagandan. Amerikaner blev förebild med hjälp av cowboyfilm och krigsfilm som visade amerikaner som hederliga kämpar och soldater medan tyskarna och även japaner (och indianer) var osympatiska dumma grymma människor. Det spridas först sedan få år per internet att den anglo-amerikansk-judiska alliansen och judar (kommunister) i Ryssland var de grymmaste massmördare i historien. Upplysning är jätte… Läs mer »