Red Ice: Specialrapport om Notre Dame-branden

FRANKRIKE. Henrik Palmgren rapporterar om branden i Paris och varför förstörelsen av den över 800 år gamla katedralen är en symbol för ett Europa i lågor.

I en specialrapport från Red Ice går Henrik Palmgren in på omständigheterna kring den tragiska förstörelsen av den ikoniska katedralen i Paris. I rapporten går Palmgren även in på hur rasfrämlingar hyllar branden och hur händelsen har symboliska paralleller till den biologiska och kulturella förstörelsen av Europa.

Red Ice TV är en alternativ TV- och radiokanal som täcker politiska och sociala händelser ur ett pro-europeiskt perspektiv.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Afroimperialisten Napoleon IV Macron möjliggör sabotage mot europeisk kultur och mot oss européer med Illuminati-judarnas perversa anti-vita mångkulturpolitik. Illuminati-judar (Rothschild-klanen, George Soros, m.fl.) vill förstöra vita samhällen. Det kunde läsas på Nordfront sedan flera år.
Jag påminner dessutom om Talmud och Kalergi-planen.